TV2Nettavisen

Time is on my side

Av Davy Wathne - 31.okt.2006 @ 15:43
      - TV 2 fikk en nedtur da Brann tapte, påstår Rune Bratseth i et intervju med Dagblad-sporten.

        Som spiller var Rosenborg-direktøren kjent for sin hurtighet, sin plasseringsevne, sine tacklinger og sine pasninger. Presisjonen og treffsikkerheten er åpenbart ikke den samme lenger. For etter å ha besværet seg over medias manglende etterrettelighet gjør  Rune Bratseth TV 2-sporten grov urett. Påstanden hans faller på sin egen urimelighet.
      
            For seeroppslutningen - og markedsavdelingen - ville det selvsagt vært en fordel om gull-spenningen holdt seg til siste spark på ballen denne fantastiske Tippeliga-sesongen. Men derfra til insinuasjoner om kollektiv depresjon i TV 2-sportens frodige mangfoldighet er spranget kolossalt. Selv den lille håndfull bergensere i redaksjonen tar Branns tilbakeslag med forbløffende sinnsro og helt uten tegn til suicidale fremstøt. Og det er ikke sånn at TV 2-sporten er en avlegger av det franske kongedømmet på Ludvig den fjortendes tid. Vi er mange - med vidt forskjellig bakgrunn og med variert geografisk og klubbmessig tilhørighet

         For helhetens, oversiktens og sammenhengens skyld: TV 2-sporten ledes av en kar fra Kongsvinger med nestkommanderende fra Nordstrand og Melbourne. Fotballsjefen kommer fra Florø, og hovedkommentatorene våre fra Hamar, Oslo, Bærum, Molde, Stavanger og Florø. Kanskje kan Vegard Jansen Hagen og Øyvind Alsaker fra nabofylket i nord mistenkes for å ha følelser for Brann, men ingen av dem har tatt egenmeldingsdager eller hatt behov for lykkepiller eller  1-3 for Rosenborg på Stadion.

          De mest benyttede fotball-ekspertene våre er hjemmehørende i  Åsgårdstrand, Oslo, Trondheim, Kristiansand og Stavanger.  Ingen vil vel beskylde Harald Bredeli, Svein Mathisen, Morten Langli eller Nils Johan Semb for å være Bergens-patrioter? Og Rune Bratseth mener vel ikke at Bengt Eriksen, Frode Olsen eller Mini mistet livslykken da Branns gulldrøm brast?

          Hver tjuende nordmann har diagnosen "bergenser". Prosentandelen er ikke vesentlig høyere blant de profilerte som jobber med fotball i TV 2-sporten. Sindre Olsen er fra Ålesund, Per Angell Berntsen fra Bodø, Solveig Bådsvik fra Haugesund, Håvard Johnsen fra Rune Bratseths nærmeste nabolag, Ida-Marie Vatn fra tjukkeste Østfold, Pål Bakke fra Ålesund, Stig Nilssen fra Stavanger, Ernst Lersveen fra Kongsvinger, Christian Paasche fra Bærum, Christer Karlsen fra Skien - han er for sikkerhets skyld og til alt overmål sønn av tidligere Rosenborg-keeper Geir Karlsen - Morten Kræmer og Andreas Ingebrigtsen fra Tromsø, Jon Børrestad fra Drammen og Annemarta Giske fra Nordfjordeid. Da står vi tilbake med Asgeir Svardal, som har ansvaret for Start, og med Kristian Oma, som er vokst opp og har spilt fotball med Alex Valencia på Flaktveit. Hans nedturer skyldes i det alt vesentlige andre forhold enn Branns tilbakeslag.

          Myter dannes fort, og Dagbladet griper utsagn som Rune Bratseths med begjærlighet. Fordi det harmonerer med avisens stadig gjentatte påstander om TV 2 som "Brann-kanalen".  Selvfølgelig er det grunner til at opplag stuper og lesere forsvinner. Men en løgn som gjentas ofte nok, iherdig nok og lenge nok blir i enkelte menneskers øyne til slutt en sannnhet. 

            Var det ikke for Terje Mosnes, Sissel Benneche Osvold, Andreas Wiese, en håndfull andre skriveføre og sudokuen i kombinasjon med lørdagskryssorden i Magasinet ville lesertallet vært enda lavere. For de udokumenterte påstandene om TV 2-sportens slagside og habilitetsproblemer er like grunnløse som de er pinlige. For Dagblad-sporten.

           Ekspertene i litt mer perifere roller kan mistenkes for å ha hatt en drøm om å spille for Brann, men verken Totto Dahlum, Bjørn Johansen, Petter Belsvik eller Harald Martin Brattbakk slapp til. Det gjorde til gjengjeld Tore Pedersen, mens Erik Myggen Mykland definitivt BURDE gjort det. Og sensommervikar Tom Nordlie kunne kanskje tenkt seg å TRENE Brann. Men foran serieavslutningen tipper jeg Viking-treneren er veldig glad Brann IKKE spiller for gull.

           Da står Rune Bratseth tilbake med fotballsendingenes to ankere: Carsten Skjelbreid og undertegnede. Førstnevnte er fra Kongsberg, men påstås å ha utviklet et slags forhold til Vålerenga. Undertegnede er fra Leesburg, Florida og så Brann bli seriemester i 1962 og for 43 år siden. Med et smil om munnen venter jeg gjerne 43 år til - til tonene fra  The Rolling Stones. For "The greatest rock'n'roll-band in the world" visste hva det gjorde da det valgte Koengen og Bergen: Time is on my side.....

Kommentarer:
Postet av: oj3

Artig at VIF-avisen Dagbladet prver stemple andre :)

31.okt.2006 @ 16:07
Postet av: Ph

Dette er mer tull fra deg enn fra Bratseth, Davy. Det er soleklart for de aller fleste at TV2 fungerer som en egen tv-kanal for Brann. Til og med Dagbladets Morten Pedersen og diverse supportergrupperinger rundt om i Norge fikk TV2s anti-RBK/pro-Brannkampanje foran seriefinalen langt opp i halsen. TV2 skal vre en riksdekkende TV-kanal, ikke Brann og Bergens egen lokal-TV.

31.okt.2006 @ 16:23
Postet av: arne

det er en klar link mellom brann og tv2. mulig at ekspertene til en viss grad forholder seg upartiske,men kanalen som helhet brer tydelig preg av favorisere brann. etter en sesong klart overrepresentert med brannkamper og uker med uintressante reportasjer om brannlaget i tv2 sporten toppet det hele seg med en merkelig og kvalm hyllest av brann laget i dagene fr kampen mot rosenborg. dette hadde egentlig vrt helt greit for meg hadde det ikke vrt for at tv2 har enerett p norsk fotball!! dessverre har jeg ingen andre steder g....

31.okt.2006 @ 16:25
Postet av: Jostein Mikkelsen

Du er blir en tulling Davy alle, untatt bergensere, vet jo det.

31.okt.2006 @ 16:25
Postet av: Petter Smart

Man skal ikke ha sett mange kamper p TV2 der BRANN er involvert for hre hvor sympatien ligger. Det desverre slik at det antakelig har gitt ett pluss tilfredstille Hr. Watne p denne mten, bevisst eller ubevisst. Man skjnner ikke hvilket savn det egentlig er fr man hrer Harald Flselid kommenterer en kamp hvor mye man lengter tilbake til NRK og til Arne S og Egil Olsens kommentarer.

31.okt.2006 @ 16:25
Postet av: Karl

Intressant opplisting av navn og fdesteder, men er det s viktig? Alle vet jo at noen er likere enn andre, og kulturen i TV2-sporten har alltid hatt en forkjrlighet( og hat til tider) for laget fra Bergen.

Enhver som s "TV Brann" sine reklamespots fr kampen mellom brann og rbk kan trekke sine egne konklusjoner.
Det at brann kjempet om gullet er det viktigste som har skjedd siden vikingtiden i dette landet, iflge TV2.

Og nr det gjelder det mest pompse selvskrytet fra de bergenske kantene, er dette ting en skal ta alvorlig. Dette kommer fra hjertet, uten et snev av selvironi. Uansett hvor latterlig det ser ut for resten av verden. Men det er underholdende og har alltid vrt en del av TV2-pakka. Derfor fortsetter vi se p TV Brann og Davy'n.

Vi er et lite land og lokalpatriotismen er stor. Det er ogs synlig der vi arbeider. S lenge det ikke blir overhveldende, s gr det stort sett greit. Men noen slengkommentarer etter hstens brann-eventyr i TV2-sporten m dere tle. Til det er sympatiene for drlig skjult...

31.okt.2006 @ 16:32
Postet av: Olav S

Davy mangler jo totalt selvinnsikt. De skalte ekspertenes er flinke til fremst som rimelig objektive, men bde TV2 og Nettavisen preges av sterk Brann fokusering. Enten det er hausing av Vollevik, Friele eller andre i alle mulige sammenhenger.

Sporten er mer en kommentarene fra Bengt Eriksen Davy.

31.okt.2006 @ 16:38
Postet av: Franky

tja... bare se p hvor profilert Brann har vrt p TV2 i hst Davy.... s ser du hvor lett det blir kalle TV2 for TVBRANN......

Se p antall kamper Brann er blitt vist ir... enough said.

31.okt.2006 @ 16:44
Postet av: Klla

Fr seriefinalen gikk det en reklame for kampen p TV2. "en by venter i spenning" eller noe snt.

Det sier vel det meste?

Alsaker er verst av samtlige, tett fulgt av Davy Wathne.

Alle feilaktige dommeravgjrelser som har gtt i LSK's favr i r har blitt terpet om og om igjen til det mest kjedsommelige av TV2's Brann-tilhengere. Situasjoner som har gtt i Brann's favr, omtales ikke i det hele tatt.
For eksempel i siste kamp mellom Ham-Kam og Brann, der Ham-Kam trenere nermest lp ut p banen i ren frustrasjon. For TV2 var dette ikke verdt nevne, mens straffen som LSk fikk p Hamar har Davy Wathne nevt sikkert 20 ganger allerede.

God bedring, for objektiv opptreden er dere komplett fremmed. Prv da heller ikke fremst som noe annet, det blir feil.

31.okt.2006 @ 16:54
Postet av: oj3

Det er en grunn til at Brann blir mest vist - de er mest sett! Brann og Rosenborg har i srklasse flest tilskuere p hjemmekampene i r, og det er ogs flest som ser TV-kampene der disse lagene er involvert (jmf sak i VG nylig).

TV 2 mtte jo vre dumme hvis de ikke satset p Tippeligaens to beste lag bde sportslig og publikumsmessig ...

31.okt.2006 @ 16:55
Postet av: Tormod

Du virket jo som om du skulle d dagen Rosenborg vant. TV2 har alltid favorisert Brann, og vrt i mot RBK.
TV2 bort fra Bergen! Boikott TVBRANN!

31.okt.2006 @ 16:57
Postet av: Fredrik

Ingen grunn til hisse seg opp. Har du noe skjule, kanskje? Litt lavml begynne kritisere en avis fordi de har trykket noe som er imot Bergen. Skulle tror dere bergensere hadde litt erfaring med motgang, etter 44 r.

31.okt.2006 @ 17:02
Postet av: Ronno

Sjarmtrollet fra bergen (sic) slr til igjen. Om mulig mer selvhytidelig enn en Enga supporter furter han over at gullet glapp - igjen. Han bruker hele sesongen p spre edder og galle over alle som ikke er fra bergen med sine tabloide, flsete one linere som er s gamle at de gr p krykker i Hollywood og likevel piper han nr det hele er over. For en stakkarslig fyr!

31.okt.2006 @ 17:03
Postet av: Marius Husby

Skuffende Davy!

Hva har vel fdestedet med hvilket lag man holder med? Meget lite i TV Branns redaksjon!

At Svein Mathisen kommer fra srlandet klarer ikke dekke over at han gjennom hele sesongen s frem til en blt fest p fiskertorget denne hsten. Mannen benyttet en hver anledning til fortelle hvorfor Brann skulle vinne serien. T.o.m da RBK begynte f en solid seiersrekke s han bare det positive i det for Brann:

http://pub.tv2.no/nettavisen/fxt/tippeligaen/article749463.ece.

Der kommer han bl.a med flgende herlige kommentar: "Brann har den sterkeste stallen nr skader og karantener begynner gjre seg gjeldende". Alle s jo hva som skjedde da rn, Vaagan, Bakke og Miller mtte sone.
Det er forsvidt greit at han ikke har analyseverktyet i orden, det er bare flaut for Mathisen selv og viser at det er hjertet og ikke hjernen som snakker.

At yvind Alsaker fr kommentere kammpene til Brann er ogs en gte. La oss ta noen eksempler som kan dokumenteres:

Troms - Brann:
1) Kunstgresset m ta skylden for Tromss frste ml i flge A. Semb skynder seg inn og kommenterer at gresset er perfekt og ikke kan ta skylden for at Brannspilleren glir.

2) Sternes faller lett innenfor seksten(se reprise) og Alsaker gr i FISTEL: Hva er dette?? STRRRAFFE! Semb kommenterer trt: Han faller meget lett i situasjonen. Det artige kom 2 min senere da rst helt klart blir felt og ramler p vei mot ml. Alsaker: Hva er dette? Han fomler seg over ende!
3) Den herlige taushet da Troms tar ledelsen. Vi hrte knapt yvind de siste 5 min. Like taus som han var da RBK ledet 3-1 i Bergen. Semb mtte kjre monolog og dekke inn for en grtende Alsaker.

Anbefaler deg se kampen mot Troms i opptak og vurdere om dette er objektivt. Gltt ogs litt p kampen mot Stabk borte og du hrer lett hvor hjertet er.

Desverre Davy, Kristian Ona, Matta, yvind og Harald. Bedre lykke neste gang!

Vi er da ikke dumme

31.okt.2006 @ 17:04
Postet av: Harry Merkin

Her er det du som faller p at du som person er en urimelighet i universet Vattnisse. Det er klart som sola at du misliker Rosenborg og nevner pent lite om Branns feil og fataliteter. Det er greit nok at du holder med Brann, men i den posisjonen du har, skal du ogs ha objektivitet. Det har ikke du, og heller ikke tv2. Faktisk er de fleste fotballkommentatorer p norsk tv anti-rosenborg. Alsaker som noen har nevnt er en skikkelig penis p akkurat det. God kommentator, men pent lite objektiv.

31.okt.2006 @ 17:05
Postet av: fjellbonde

rolling stones? hva er det?

springsteen har vrt i oslo spectrum to ganger p et halvt r.

31.okt.2006 @ 17:10
Postet av: Vidar F

Flott innlegg Davy. Og etter innleggene her dmme, s har du ca 4,5 millioner meningsfeller.
Dere gjr en fantastisk jobb alle sammen i TV2 sporten.

31.okt.2006 @ 17:12
Postet av: amund

jaja davy vil no sei at du opptrer vldig subjektivt om rosenborg, prve kom m unnskyldninga osv koffer rbk vinn, mobbe vreb fer at rbk fekk 6 min tillegg, nevne d i flere program t me, had du fld m p kampn s had du kanskje ftt m d at d va gruinnlag fer gjrr d!

31.okt.2006 @ 17:15
Postet av: Per

S... Avslutningen p sesongen i fjor var mye jevnere og mye mere spennende enn det den var i r.
Var det 14 nye artikler om Start eller Vlerengens p Nettavisen om dagen ifjor? -Nei.
Var det 14 nye artikler om Brann p Nettavisen ir? -Ja.


Du, Davy, synker lavere og lavere. Det begynte, i r/denne gangen, med den frste drittslenginga om andre lags supportere og hyllesten av Brann- supportere, som ALDRI gjor en katt fortred, ble videre bygget opp med drittslenginga om Stabk, og avsluttes med dette.

31.okt.2006 @ 17:20
Postet av: otto

selv om rune bratseth var en god fotballspiller, s er jeg ikke overbevist om at han er den skarpeste kniven i skuffen....heller litt snn gjennomsnittlig fotballspiller..

31.okt.2006 @ 17:27
Postet av: Martin Herring

N fr det vre nok. Rosenborg har da ftt nok mediadekning de siste 20 rene eller hva? Det at de er blitt sportslig utfordret de siste ren pga de har spart seg til fant er bare sunt for fotballen i Norge. Det at de har sovet i timen de siste rene og bare kjpt mer eller mindre middelmdige spillere er jo et faktum. Artig at Brann, Lillestrm, Vlerenga og andre har lftet seg, og gitt Rbk kamp bde sportslig og nr det gjelder antall spaltemeter.

31.okt.2006 @ 17:46
Postet av: Ren logikk

Rune Bratseth hadde tydeligvis helt rett i sine utsagn hehehhe hvem ville ellers skapt s mye "brk" rundt en slik filleting som at Brann ikke rykker opp :)

31.okt.2006 @ 18:09
Postet av: Roar

Jeg husker at jeg irriteres av all denne fokuseringen p RBK p tv2 s jeg skjnner faktisk ikke at det er s mange som snakker om at tv2 brauter s mye om Brann?.De fleste assosierer tv2 med Brann siden de befinner seg i Bergen og da skal det vre slik. Her gr de fleste med strmmen og har problemer med se lengre enn RBK-nesa.

Davy , du har min sttte.

31.okt.2006 @ 18:18
Postet av: Kong Brd

He he....
Du har s rett, s rett, Davy!
Det store problemet har aldri vrt Bergensernes selvgodhet, eller hva annet Norges misunnelige befolkning vil ha det til. Ei heller Brann. Ei heller TV2. Det framkommer da tydelig og klart i nesten samtlige innlegg du har ftt mot deg.
Det store problemet har vrt, og er, Norges befolknings misunnelse. Vi Brann, vi Bergens stolthet! Vi Bergen en stor bermthet!
Vi har flelser for byen vr, for laget vrt, og for vre egne. Vi holder sammen i tykt og tynt, og spesielt nr det stormer som mest rundt oss. Slik vi Bergensere. Dette er uforstelig, fremmed, og vanskelig takle for den gjennomsnittlige Nordmann. De skjnner det ikje, blir liten, og gr i forsvars posisjon.
Slapp av, Norges patetiske befolkning!
Vi skal ikje terge dokkar skikkelig fr neste r, p denne tiden. Vi kan vente, for vi vet det vil skje, som i 1963.....
Vi ikje fra Norge, vi fra Bergen!

31.okt.2006 @ 18:43
Postet av: Helge motsbakken

Er litt enig med Rune Bratseth. I perioder tidlig i sesongen var Hr.Wathne hyppig framp med nedsettende betengelser om RBK (pga tabellplasseringen dengang). Han sier selv at han er ihuga Brann-supporter og noen ganger rant kjeften over av det hodet var fullt av.Menneskelig?Jada.Men srlig glupt journalistisk fra den heseblesende ordmitraljsen var det vel ikke.Forvrig;hvorfor ikke snakke LITT saktere og for Guds skyld ikke bruk betegnelsen "drama" i annenhver setning.Det blir liksom litt lite dramatisk etterhvert..

31.okt.2006 @ 18:46
Postet av: Jeff, oslo

Davy!

Nr du bruker s mye tid og krefter p skrive dette innlegget, viser det jo seg at du egentlig er vonbroten og lei deg for at Brann (igjen) ikke kom p topp. Jeg synes det er greit at du er ?for? Brann og det er ogs greit provoserer dine tilskuerer p tv mht dette??thats part of the game and tv-entertainment?...men da ikke synk s lavt med dette inlegget bare for at noen andre er ?part of the game?.

Jeff

31.okt.2006 @ 18:47
Postet av: Kong Brd

PS!
I dag boikotter eg Rosenborg kanalen,TV3.
Som viser Barca-Chelski istedet for Pride of England, Liverpool...

31.okt.2006 @ 18:48
Postet av: jan

tv2 fikk helt klart en nedur da serie gullet glapp, og hvorfor skulle de ikke f love til det? De har pst p med Brann kamper i hele r , i beste sendetid og en hel haug av intervjuver og repotasjer...helt herlig at de gikk p en smell :D

31.okt.2006 @ 18:52
Postet av: Nikolai

Velskrevet, Davy! Tror dessverre saken sier mer om Dagbladet enn om Bratseth. Sistnevnte har det med vre sleivete i kjeften. Saken er vel mer at TV 2 som de fleste andre redaksjoner, er litt lei av at Rosenborg alltid vinner. Det skaper mer spenning og interesse nr andre slss om seriegullet. Men uansett: Bra for norsk fotball at lokomotiv RBK er p skinnene igjen!

31.okt.2006 @ 19:00
Postet av: Per

haha. slett innlegg som kommer med noe fornuftig

beviser vel bare at folk har rett

klovn

31.okt.2006 @ 19:02
Postet av: S O

Man trenger ikke se lenge p TV2 fr man skjnner hvorfor TV2 blir kalt TV-Bergen.

31.okt.2006 @ 19:02
Postet av: Overraskende humrlst

Davy er overraskende hrsr, noe som sjelden er srlig elegant. Ingen tvil om at TV2 favoriserer Brann. Heller ingen tvil om at VG og Dabladet inderlig nsker Vlerenga alt det beste.

31.okt.2006 @ 19:03
Postet av: Frank S

Davy...det er greit at du heier p Brann. Det er sgar greit at du viser flelser for laget ditt. Fotball er flelser. Selv banker mitt hjerte for Rosenborg og Nardo, men at dere i studio har et favorittlag skulle bare mangle. Hadde dere ikke hatt det hadde dere ikke hatt noe i fotball studioet gjre. Gr utifra at Bratseth ikke var helt upartisk da han tok imot penger (lnn) fra dere for sitte i Tyskland kommentere VM heller...med fortid som helt i Werder... Hvis du viser godt humr og sprudler nr Brann vinner eller er mer sarkastisk nr de taper er det greit. Det er ikke s ille at det gjr noe, og i det store og hele merker ikke jeg, som fast titter, noe "p deg" i det hele tatt uansett resultat. La flelsene vises hos dere i studio. Ingen av dere er konstant negative overfor ett bestemt lag, ingen er konstant positive. Ivar Hoff som alltid var negativ mot enkeltspillere tok der jo affre med...uten ville innrmme akkurat det. Dere i tv2 har overrasket meg denne sesongen. Da nrk ikke fikk norsk fotball tenkte jeg "Helv..", men neida, dere har blitt dyktige. St p...og blir det for ille kan jeg g ned p brakka og si at Rune m roe seg litt...den er tross alt rett nedi veien her og alle fr komme inn...

31.okt.2006 @ 19:13
Postet av: kalle oestgaard

helt enig med bratseth, etter min mening burde ikke alsaker og watne jobbert i studio. De er utrolig brann patriotisk, og det gjennom syder praten deres nr de er i studio og kommenterer. Det verste er at alsaker har klart f med seg semb p det samme. De er desverre for drlige man blir forbannet nr man hrer p kommentarene.
hilsen en som ikke er hverken rosenborg eller brann patriot

31.okt.2006 @ 19:16
Postet av: Paddy Nielsen

Her var det sjeldent mange slkkete innslag. Er det virkelig vanskelig skjnne hvorfor TV2 er opptatt av Brann..? Brann selger. Brannkampene er de mest populre. Vanskeligere ER det jo ikke, min kjre venner.

Dere kan jo ikke alle bli bergensere. Dt skulle tatt seg ut.

31.okt.2006 @ 19:38
Postet av: Aslak Evang

Tv2 er lokaltv for Bergen. Det er noe alle vet.

31.okt.2006 @ 19:41
Postet av: Heia Davy

Davy !!!du er norges beste sportsprater !!!!
men Tv 2 framstr desverre som en Brannkanal !

31.okt.2006 @ 19:48
Postet av: ok

hva er brann og bergen? sylteagurk og rtten fisk

31.okt.2006 @ 19:54
Postet av: Todd

P samme mte som dommere m ogs fotballreportere, kommentatorer og eksperter komme fra et sted. De fleste forstr utmerket at bergensere er sultforet p Brann-suksess. For alle andre veksler mellom menneskelig medflelse og latent supporter-skadefryd. De fleste vet etterhvert at 100% objektivitet ikke finnes lenger i det moderne mediebildet. Grundigheten i svaret viser at dette er noe du virkelig ikke vil ha p deg, Davy. Du ble forbannet, det oser innlegget av. Det er mye si om Dagbladets egenplagte krysspress mellom blod-taboliditet og avisens tapte re som et kulturpolitisk, hyverdig analysemedium. Men p samme mte som Tv2 er eksponenten innen tv for en stadig raskere og rffere strm av infotainment, m man vel tle at andre hauker kontruerer konflikter- og at intervjuobjektene gir etter for medienes iver etter spissformuleringer. Husk at neppe har vel noen avlevert flere muntre, knallgode men akk s partiske meldinger `on air`, som du Davy!

31.okt.2006 @ 19:55
Postet av: Darwin P Erlandsen

oj, oj oj Stakkars Bratseth og alle andre trndere, dette ser jo ut til stikke dypt.
Ikke mobb stakkars trndere, hrer du Davy!!

Darwin P Erlandsen
President
Norsk Dusteforbund

31.okt.2006 @ 19:56
Postet av: Bjrn

Grattis Davy.. Du har klart det igjen.. Visst har du rett i det du skriver. Men komme pst at Tv 2 er en Brann kanal er vel dra det vel langt... Jeg vil heller takke dere i studio for en meget godt dekning av fotballen, med masse kunnskap og en lett humoristisk tone. SNN skal og m det vre hvis det skal fenge det brede publikum. At trndere uten humor biter p humoren din, er ikke gjre noe med... S st p du Davy, og dere andre i TV2 sporten..

31.okt.2006 @ 20:02
Postet av: Toralv_IV

Nr man sitter i studio er det greit at man tar parti, men samtidig klarer diskutere p et nogenlunde saklig niv. Verre er det at dere hver eneste dag er innom Brann-treningene for lage sminnslag om Migen Memelli og at Bjrn Dahl er blitt glad i Bergen osv. Hadde dere fulgt opp alle lag i eliteserien tilsvarende tror jeg ingen hadde reagert, men det er helt penbart veldig enkelt for dere ta med dere et kamera ned p Brann-treninga og koke suppe p en spiker. Derfor blir dere av de fleste posterne betegnet som Branns etermedie.

31.okt.2006 @ 20:14
Postet av: The Last Don

Her har du min fulle sttte Davy! Trnderpakket er fulle av mindreverdighetskomplekser. De vet s inderlig vel at de kan vinne s mange seriegull de gidder, men de vil aldri vre en ordentlig fotballklubb, med skikkelig fotballkultur. Se bare p feiringen av seriegull nummer 20. "Flere hundre feiret gullet". Jeg m le. For en gjeng. Det skjrer dem i hjertet at selv med 43 rs sammenhengende rkenvandring er Bergens Fineste mer interessant enn trndere fetet opp p seriegull og Champions Leauge. Fotballkultur finnes kun i Bergen, sportslig suksess eller ikke...

31.okt.2006 @ 20:31
Postet av: Christian

Jeg fatter ikke at det er mulig vre s trangsynt som enkelte er her inne. Hvorfor har tv 2 vist flest Brann kamper i r? Jo der ligger pengene, det er ikke bare Brann supportere som ser kampene, hele Bergen ser dem. Brann er synonymt med Bergen og ingen andre steder i Norge finner man s mange som samlest rundt noe. Greit at det bor flere mennesker i Oslo, men der har man bde Stabk, Vlerenga, Lillestrm, og Lyn. I tillegg skal man ikke reise altfor langt for finne sandefjord og Fredrikstad.

For avslutte med et slags poeng... En mann s det enorme konomiske potensiale i Sportsklubben Brann, og stttet dem med det han hadde. Mannen heter Idar Vollevik (Trnder) og han ble milliardr.

31.okt.2006 @ 20:50
Postet av: ?

7u9gpt

31.okt.2006 @ 20:58
Postet av: Trnder

Hehehe.... Hvem gidder bry seg om seeroppsluttning og tv-kanalenes patriotisme? Tar en gullpils jeg ;o)

31.okt.2006 @ 21:24
Postet av: ?

Tv2 er ikkje Brannkanal i det hele tatt. Nr Brann har spilt best fotball i r m Tv2 f lov til nevne d. Slik de har gjort md Rosenborg i alle tidligere r!

31.okt.2006 @ 21:56
Postet av: Tore P Sporet

Bare for flge opp dette med Alsaker som kommenterer Brann-kamper og TV2's objektivitet:

i seriefinalen:

- Martin Andresen rennes over ende, og det ropes p straffe. Repetisjonen kjres gang p gang, og Alsaker er mer enn sikker i sin sak. I tillegg kjrer tv-2 krigsoverskrifter i bildet fr de tar reklamepause: "SNYTT FOR STRAFFE ???"
- Dommeren dmmer corner til RBK, feilaktig. Alsaker kommenterer ivrig at dette var feil. Plutselig ombestemmer dommeren seg og dmmer utspill, Alsaker kommenterer: "slik er den moderne dommeren, flott se". Lurer p om dette hadde vrt tilfelle andre veien ?
- Seterns faller som ei kjerring inne i 16-meteren, og fr en straffe han aldri skulle hatt. Ropes det p at avgjrelsen er feil ?? Er dommeren umoderne ? Nei, og antall repriser er mistenkelig f.......

TV2 er pro-Brann, ferdig arbeid !

31.okt.2006 @ 22:13
Postet av: DPE

N m alle lesere her forst at trndere er usedvanlig hrsre mennesker. Det m da vre helt klart for alle at alle medier er i mot RBK. Vi ser jo at den ene etter den andre m ta sykmelding pga media.Det var medias feil at Ola Bye, Perry og Hgmo mtte g. Det var medias feil at Hgmo ble syk, det var medias feil at Bratseth ble uvel og mtte ta pemisjon. Nei, vi vil ikke ha media som kritiserer RBK. Vi vil ha Roar Stokke, den eneste ntrale kommentator i Norge.

Lev vel.

Darwin P Erlandsen
President
Norsk dusteforbund

31.okt.2006 @ 22:40
Postet av: Meg

TV2 lager fantastiske sendinger. Smkranglingen og stikkene dere sender er god humor. Alsaker har vrt og er norges beste kommentator, ogs nr han jobbet for Canal +. At han har sympapi med Liverpool har jeg ikke noe problem leve med. Va er det vi nsker oss, Terje Dalby, Slve Grotml som ikke hadde peiling p fotball? Det at personer er genuint interesert i faget er det som gjr sendingen s fantastisk bra.

Gleder meg til neste sesong. TV2 har lftet sportssendingene til et nytt niv. Selvsagt skaper det engasjemang.

31.okt.2006 @ 23:01
Postet av: svein N.

Etter som jeg husker er Tv2. en av sponsorene til Brann.

31.okt.2006 @ 23:16
Postet av: ?

1962? 1963 - mener du vel?

31.okt.2006 @ 23:20
Postet av: Remi

Det man leser her inne er et tydelig tegn p misunnelse! AT RBK og spesialt Brann har hatt mange reportasjer og TV kamper i r er p grunn av N ting: De fanger seere!
Dere er sjalu, fordi at laget deres ikke vises p TV, og at det gr i Brann, Brann, Braaaann! Vel, jeg skjnner det godt.
TV2 har gjort en GOD jobb i r. Enkelt og greit, og jeg hper de fortsetter med den gode jobben. Og Davy? Jeg glemmer aldri hva du lovte hvis Brann vant serien. For da skal du svmme naken over Vgen:)

31.okt.2006 @ 23:26
Postet av: Erik B

Jeg var kjempeglad nr tv2 fikk alle rettigheter p Tippeligaen. Flere kamper p tv tenkte jeg. Men nr jeg n har erfart dette en sesong, s angrer jeg. Det var mye bedre fr nr vi fikk NRK sine subjektive meninger. Gjengen i tv2 er rett og slett hplse. Og fokuserer altfor mye p brann og rbk og dommerfeil. Hvorfor ikke fokusere p det artige med fotball? Mlene, og det underholdene spillet. Si opp hele gjengen! (spes alsaker og watne!)

31.okt.2006 @ 23:36
Postet av: Guri Malla

TV2 har betalt 1 miliard for rettighetene for fotballen og er helt avhengig av gode seertall for kunne forsvare satsingen. S dere som hper p mindre fokus p Brann og flere kamper med f.eks lesund og Sandefjord p hovedkanalen blir nok svrt skuffet ogs neste r. For ordens skyld br det nevnes at det for frste r har vrt mulig flge alle kampene p betal-tv

31.okt.2006 @ 23:49
Postet av: KeroT

Hei Davy. Liker se deg p sporten, og liker ditt glimt i yet. Hadde du hatt glimt i det andre yet ogs, hadde jeg likt deg dobbelt s godt. Men da hadde vel det ene glimtet opphevet det andre glimtet, noe som har srget for at du hadde vrt glimtls, noe som igjen hadde ftt meg til ikke like deg som tvmann. Som trnder og RBK tilhenger (merk, tilhenger, og ikke fanatiker)synes jeg det er flott Rosenborg vant serien i r, og som trnder, er jeg glad du bare har glimt i det ene yet.

    Alle vet jo at dersom Brann hadde vunnet, s hadde du og Tv2 for alltid i evigheten kommet til mimre og plage oss stakkars trndere med at dere vant. Som RBK fan (merk, fan, og ikke fanatiker) s synes jeg dette er veldig bra, for vi i Trondheim er s vant vinne seriegull, vi er bortskjemte kan du si. Ja, bare si det hyt du. S det jeg vil frem til, er det er mye vondere for oss IKKE vinne serien, enn for Brann og IKKE vinne serien. Dere er vant til skuffelse, og vet hvordan dere skal takle det p en proff mte, mens vi er vant til vinne, og hndterer det p en proff mte.

   Vi m dyrke og bedrive tiden med det vi er best til med andre ord, og det klarte Brann virkelig godt i r (ogs). Nr Herr Rune Brattis sier at Tv2 fikk en nedtur etter at Brann gjorde jobben sin, s har han jo rett i det, Tv2 eier vel noen aksjer i Brann tar jeg ikke feil, s han snakket selvflgelig (ikke) om en konomisk nedtur antar jeg.

   Trondheim er jo Norges 3. strste by, kun sltt av Oslo, og Brann...jeg mener Bergen, for Brann slr oss ikke i noe. Dere er skikkelig gode i vre Norges 2. strste by, og selv om vi i Trondheim gjr hva som helst for prve sl dere, s hjelper det ikke. Dere er bare alt for gode for oss, dere eier oss for si det med ungdommens sprk.
Hper det kan fungere som trst for dere, for det irriterer oss veldig her oppe at dere er strre enn oss. Sren klype sier jeg, dere er gode p areal.

Hva synes du for vrig om Coca Cola Zero?

31.okt.2006 @ 23:52
Postet av: ottar bighand

kom deg opp av skyttergrava, davy!

fotballdekningen deres har i r hatt soleklar slagside, og det veies ikke opp av at det skinner igjennom at eriksen er lsk-fan.

for meg brt dere en grense da dere spadde opp et par gamle alkiser for slenge dritt om Iversen i et siste hp om skape uro innad i rbk-leiren etter at forskene p gjre det ved lage et problem ut av den uavklarte trenersituasjonen slo feil. en ting er at disse gutta nesten kunne trengt beskyttelse mot seg selv ihht vr varsom, men verre er det at de vikarierende motivene var s alt for drlig skjult.

det der var pinlig, selv for en fotballsjef fra flor.

01.nov.2006 @ 00:40
Postet av: Ol Ol Ol

Her er det mange som ikke ser skogen for bare trr.

Nr det gjelder TV 2s fotballdekning denne sesongen s er det ingen tvil om at Brann har vrt vist flest ganger p TV. Men er det gjort fordi kanalen er pro Brann eller av markedsmessige hensyn? Selvflgelig det siste. Ser en p seertallene denne sesongen, som gir grunnlag for TV 2s reklamerkroner, s er det definitivt Brann og Rosenborg som blir sett mest.

Det er to lag i landet som "alle" har en mening om, og det er nettopp disse to. Derfor er det disse som favner bredest p TV. Noen vil sikkert hevde at det samme gjelder Vlerenga og Lillestrm ogs, men det er nok en sannhet med modifikasjoner. Mener ogs ha lest at LSK faktisk har trukket frrest seere av alle topplagene.

At TV 2 Sporten blir oppfattet som TV Brann, m nok den godeste Wathne ta skylden for selv.

Alt i alt har nok ikke kanalen hatt flere nyhetsinnslag p Brann enn p Vlerenga eller Rosenborg, men nr kanalens ansikt utad ikke klarer styre unna laget i sitt hjerte i en eneste debatt han setter i gang i studio hver sndag, s er det lett for at Mr TV 2 Sportens meninger ogs blir kanalens for menigmann.

At Brann i r var med i gullkampen til the bitter end, gjorde ikke saken bedre.

TV 2 vil for alltid vre opptatt av dekke de strste nyhetene, som vil trekke flest seere. Det betyr at de strste klubbene vil f mest dekning.

Hvis ikke et lyst hode finner p noen sprell for f oppmerksomhet. Lyn fler seg nok snytt i r etter all oppmerksomheten de fikk i fjor p bakgrunn av tre nigerianere, en tidligere landslagsspiller i ishockey og en masse rare kontrakter....

Det var tider det. Den gangen TV 2 var TVLyn...

01.nov.2006 @ 08:23
Postet av: Mikromidas

Davy da...!
At Davy gr i forsvar p pstanden til Bratseth, er ikke uventet, men desto mer et journalistisk selvmord. Tv-Brann, Bergen Lokal-tv...? Ja, vi kan nrmest kalle det hva vi vil, og sannheten er klinkende klar. Det finnes ikke et fnugg av integritet igjen i sportsredaksjonen til Tv-2. De har solgt sjela si til Brann, og det er skremmende. En m jo f lov til sprre om bde sportsredaktren og den ansvarlige redaktren i Tv-2 er bde dv og blind? Davy og yvind Alsaker er like gode i sitt forsk p gjre Brann til noe strre enn det klubben er. Det eneste sportsredaktren har gjort riktig i forhold til kommentatorer i 2006 er fjerne Tor hammer fra Molde-kampene. Han er faktisk hakket verre som Molde-supporter enn de to nevnte herrene er Brann-supportere, og sett under ett virker det ganske utrolig. Nei, Davy... La sesongen 2006 st som et eksempel der Brann tapte p mlstreken, og Tv-2 tapte siste rest av troverdighet... Og mten dere gjr det p er s lite publikumsvennlig at dere burde ftt sparken.

01.nov.2006 @ 09:35
Postet av: ?

Til alle som mener at TV er en "brann-kanal". Det finnes alts to bergensere i redaksjonen Watne og Oma. Da er de ihvertfall veldig gode overtalelesesevner og flinke til f det som de vil...At brann har ftt mye oppmerksomhet denne sesongen, har gjre med at de faktisk ledet den 2/3 av sesongen. Heier p deg Watne. Det er bedre vite hvor du har reporterne.

01.nov.2006 @ 09:54
Postet av: toro

Tror det er flere enn meg som reagerer p hvordan TV2-kommentatorene vinkler ting i favr Brann og kanskje typisk i disfavr RBK. Jeg er overrasket over manglende objektivitet hos f.eks. Semb, Bredeli og Lersveen. Selv Alsaker og du selv, Davy rapporterer mer objektivt nr overnevnte lag er i ilden

01.nov.2006 @ 12:41
Postet av: Bl Makt!

Kjre Davy!
Ms Vatne er fra SARPSBORG, riktignok i stfold. Siden du benytter byopphavet til vrige kommentatorer vil jeg forvente dette ogs om ms Vatne. Husk, Sarpsborg, forvrig en meget tradisjonsrik fotballby.
Takk

01.nov.2006 @ 15:49
Postet av: Espen

Har sett davy gjennom mange r og har er ikkje patisk. men det er litt av sjarmen med dayvy og tv2 at han mini kan mobbe hverandre litt.. vist dere stlendinger ikke tler det.. s kan dere tenke dere hvordan dere ville hatt det vist det fantes Vest Norge og st Norge.
Dere ville vrt s fattige at brum ville minnet om bondelandet i mongolia!!! dere burde prise vestlandet/nordnorge at dere har salt i maten....

Postet av: Blle Blogg

Hva er vitsen med kommentarer p innleggene dine Davy hvis du ikke bryr deg med svare p noenting? Ser ut til vre gjengs oppfatning at de fleste er enig med Rune og ikke deg lille gutt.......

01.nov.2006 @ 19:46
Postet av: Sven ge Johansen

Ydmykhet.
Bergensere har aldri vrt kjent for utvise ydmykhet i noen som helst sammenheng, ei heller denne gang Davy Watne.
Du kunne ikke temke deg at mange av TV2 seere har oppfattet signalene fra TV2 dithen at dere helst nsket Brann som vinnere av serien i r.
Riktig eller ikke, det er vel TV2 selv gjennom sin dekning av tippeligaen, som har skapt det inntrykket Rune Bratset gir uttykk for i Dagbladet. Hper TV2 er litt mere kritiske til seg selv enn slike overfladiske , flsete ansvarsfraskrivelser som kommer fra DW. Derfor litt strre ydmykhet i forhold til hvordan publikum oppfatter de signalene TV2 sender ut hadde vel vrt p sin plass.

01.nov.2006 @ 20:27
Postet av: Rune

Hallo er ikke TV-2 butikk da,der de har betalt 1 miiliard for rettighetene? Det skulle vel da bare mangle om de ikke ga de strste klubben litt ekstra opperksomhet og dermed f igjen litt av pengene. Brann -RBK fikk nesten 1 mill seere mye pga forhndsannonseringen.
Mener noen her at de heller skulle sendt molde-ham kam og kansje ftt 3000 seere?
Reinspika missunellse. Tv-2 hold dere til Brann, RBk, VIF, Lillestrm og behold dermed sponsorpengene deres.

02.nov.2006 @ 02:12
Postet av: Philly

Jeg synes du har mange og vesentlige poeng, og kritikken mot bde Rune og Dagbladet er faktisk nyansert og fullstendig riktig.

Spesiellt siste nevnte media er srdeles svak p dekning av sport, srdeleshet fotball. De er i mange sammenhenger alt annet enn nytral i sine vurderinger.

Man kan saktens undres om hva som faktisk skal til bli en skalt sportsreporter i Dagbladet. De som jobber der, har en srdeles drlig perspektiv p hva som skjer, samt svak historisk hukommelse. Sistnevnte er mest sannsynlig for lav interesse, eller mangel p generell god viten.

Jeg synes faktisk at dekningen p TV2 av rets sesong har vrt god. Dere er, som folk m forst en kommersiell kanal, og noen lag som skaper mer interesse enn andre. Dette gjelder gjennom spillere, publikum og underholdningsverdi.

For dem som tror at TV2 er i egenart med valg av kamper, s er det bare se p Canal Plus.. I lpet av de siste par rene, er d kun en hndfull Man-Utd-kamper som ikke har gtt direkte p en av deres kanaler. Dette er helt klart en kommerisell beslutning fra kanalens side..

Jeg hper bare at TV2 forsetter utvikle sendingene i forkant og etterkant av kampene. Skysports er helt fantastiske p dette, dere er p vei til prve skape noe lignende.

Forsett utviklingen, interessen for norsk fotball er strre enn noen gang, og dere har helt klart skapt en del av dette!

03.nov.2006 @ 10:55
Postet av: Per Otto Romren

Bra du tok tak i dette Davy. Jeg har lenge undret meg over Morten Pedersens korstog mot Tv2. Nr Bratseth hiver seg p er det p tide si i fra.
Ellers vil jeg gratulere med en flott dekning denne sesongen, speielt har det fungert godt i studio under Forballextra sendingene. Hper dere klarer beholde Semb

03.nov.2006 @ 15:03
URL: http://www.sonans.no
Postet av: Ivrig

Humor.
Humor er stikkordet her. Kjeklingen mellom Davy og resten av panelet, og spesielt Mini er stor humor. Stikken Davy kan sende (siden han er "ordfrer") er morsomme, selv om de ofte gr i Brann sin favr og RBK sin disfavr. Han flger den uskrevne lov, om ikke sparke nedover. Noen vil vel hevde at han sparket nedover nr RBK l bak Brann, men..... 13 strake!!

Det er disse stikkene som skaper inntryket om Brann TV, selv om han har et panel som er god nok til svare. Mini har alltid hatt det i kjeften (der og) og man kan lett bli irritert p ham - hvis man mangler humor.

Sendinger med glimt i ye er gode sendinger - fortsett fremover TV2. At vi har vre favorittlag m vi vel akseptere. Jeg er enig at kommentatorene m kommentere nytralt. Hvem hiusker vel ikke Davy nr han var fotball kommentator. 90 % av tiden gikk med til rakke ned p dommerene, men den rollen han har n behersker han til fulle.

Skysports er verdens nr. 1 p fotballsendinger. TV2 ligger flere lysr foran NRK. Dette gjelder selve sendingen, og kommentatorenes forstelse av spillet. Ikke kom dragene med Arne, han er kun ok. Alsaker er god, litt partisk noen ganger, men utvilsom norgset beste.

03.nov.2006 @ 15:16
Postet av: Vidar

Nei, det er vel ikke srlig moro f hre at TV2 for mange framstr som MEEEGET Brann- vennlige. Det gr vel p den journalistiske integriteten ls det. Lett forst.

Men s er det likevel slik da at veldig mange oppfatter TV2 som lite objektive i forhold til Brann, og srlig da yvind Alsaker nr han kommenterer kamper med Brann som ett av lagene. S kan man som deg Davy, stikke hodet i sanden og fornekte det hele, eller man kan ta inn over seg at mange faktisk har den oppfatningen. Man endrer ikke p den oppfatningen med mindre TV2 tar dette p alvor og begynner gjre noe med det.

I s mte var innlegget i bloggen bare egnet til styrke inntrykket om at TV2 og Brann inderlig nsker seg et seriemesterskap til Bergen.

Fr det skjer, m Brann begynne prestere bedre. For TV2 sin del, har man 2 mulige valg: Innrm at dere er Brann- patrioter, s kan dere kjre p som fr. Eller dere kan forske framst som objektive, men da m det endringer til.

03.nov.2006 @ 21:52
Postet av: Ossi

Det er jo ikke rart Bratseth er sur, grinete og amper p at andre lag fr oppmerksomhet. RBK har s og si hatt monopol p mediadekningen de siste 15 rene, og da er det bittert se at ogs andre lag fr oppmerksomhet. Kommentaren fra Bratseth fyer seg bare inn i rekken av sure oppstt fra Lerkendal, de er f.eks ogs svrt bitre p at andre lag i de senere r ogs kan og fr kjpt spillere som RBK er interessert i. Det var jo ikke snn fr, da bestemte RBK alt.

RBK har fortsatt mest penger. MEN med ny tilskuerrekord i rets serie og med flere spillersalg blir det likevel 10 MNOK i minus. Hva brukes pengene til? Til dommere?

Kan det vre at Brann blir seriemester p samme mte som Inter ble det i Italia forrige sesong. Jeg blir ikke overrasket.

04.nov.2006 @ 10:30
Postet av: Meg

Jeg nsker fokusere p hvem som fortjener vr i medienes skelys. Her er det flere faktorer som spiller inn. Engasjementet rundt klubben, tabellplassering, spillertyper, spillestil (publikumsvennlig) osv.
Eks.
Fredrikstad fr mye pluss for engasjementet rundt klubben (gleder meg over at lesund rykker opp)
Sandefjord og Start fr mye pluss for publikumsvennlig fortball, de tr angripe.

Hvis vi ser p eksempler som trekker i negativ retning m vi kunne konstatere at de spilletypene VIF ble seriemestere med i fjor ikke skaper vellyst (Berre, Hulsker osv).

Tenker vi gjennom kriteriene s ser vi at mediedekningen ikke er s skeiv som noen hevder. Jeg tor ogs som mange ppeker at det er de mange kommentarene fra Davy som gir inntrykk om skeivfordeling.

Et annet interessant poeng er selvsagt dommernes skeivfordeling. Det ble litt oppstyr nr Miika Koppinen og RBK jukset seg til et ml mot Viking sist. Hvorfor det? RBK har hatt dommer med seg hele sesongen. Klart de m f lov jukse mot Viking ogs, ellers ville ikke de andre lagene i tippeligaen blitt behandlet rettferdig. Voldtekten av Martin Andresen innefor sekstenmeteren p stillingen 0-0 fyer seg inn i rekken av likebehandling av de andre lagene. Skal RBK jukse seg til gull, kan ikke dette bare g utover noen lag.

05.nov.2006 @ 11:07
Postet av: Stian

Det er jo ikke s overraskende at det blir mye Brann-fokus nr TV2-hovedkvarteret er i Bergen.

Vi ser det samme i riksavisene (VG, Dagbladet, Aftenposten), Vlerenga har alltid ftt uforholdsmessig mye spalteplass, selv da de var nede i 1. divisjon.

08.nov.2006 @ 10:52
Postet av: Andreas A

Det er n engang slik at de fleste fotballkommentatorer har et lag eller to de heier p. At Arne Scheie heier p Lillestrm er ikke noen hemmelighet. At Alsaker og Watne heier p Brann er heller ikke noen hemmelighet. Slik m det bare vre, selvsagt kan vi tenke oss at hverken Watne eller Alsaker skulle f lov til kommentere nr Brann spiller eller har hovedkampen, men vi snakker om underholdning ikke justis.

Derfor synes jeg at TV2 godt kan fortsette sitt utmerkede opplegg. Fotball har aldri vrt dekket bedre i Norge noensinne, og alle dere som ikke tler trynet p Davy vet nettopp dette. Det er vel derfor det svir litt ekstra av og til?

08.nov.2006 @ 10:58
Postet av: Olav

TV2 fremstr som en seris og god TV kanal nr det gjelder sport. Synes folk br tle noen "flsete/inroniske" kommentarer fra Davy, uten at dette skal vekke harme og pstander om favorisering.

08.nov.2006 @ 14:47
Postet av: Snoop Dogg

He-he.
BURN!!!

08.nov.2006 @ 21:59
Postet av: Jokkorama

En forsvarstale av dette kaliber burde definitivt kvalifisere til et sterkt kandidatur som norges neste forsvarsminister, way to go Davy! Blir spennende og se om det blir lagd en like storartet og ikke minst rrende brann kavalkade nr laget igjen er der de hrer hjemme, kavende midt p tabellen, uten interesse for andre enn de "diagnoserte bergenserne" You rock;p

09.nov.2006 @ 05:14
Postet av: LES HER DAVY!

Har aldri trodd at du var den skarpeste kniven i skuffen, men dette var lavml.
Fotball Norge driter langt i hvor redaksjonen i TV2 Sporten kommer fra. Saken er at du sitter og lirer av deg syrlige kommentarer i TV ruta hver uke og at hele Norge(unntatt Bergen) er drittlei. Din egen journalistiske integritet har jeg ingen respekt for.
Kanskje jeg skal starte en Blogg om hvor hplst at du stiller opp(som R.Hauge kompis) mot Morgan Andersen i Mikel saken og beskyldte Lyn for slavehandel. Da mistet du den siste respekt jeg hadde for din journalistiske objektivitet(slavehandleri eller ikke...)

09.nov.2006 @ 17:21
URL: http://ulv.no
Postet av: Tore P Sporet

Davy Wathne,en tullebukk som snart m beskyttes mot seg selv!

TPS

09.nov.2006 @ 18:41
Postet av: Midd

Er s utrolig lei all denne fotballen! Aviser og tv flommer jo over av denne drepende kjedelige sporten.

11.nov.2006 @ 21:06
Postet av: Gorm

Er selv ikke trnder med har merket meg hvordan sportsankeret Wathne ikke lar en anledning g fra seg til sparke mot RBK/trondheim og hausse opp Brann/Bergen. skrive noe snt blir for usaklig, selv fra den karen. Mindrevedighets-kompleksene ovenfor trndere er til ta og fle p med Davy i studio. Tror bergen-nr-TV (TV2) har mistet mange seere p ensidig dekning og skandals favorisering av Brann. Derfor var det ekstra deilig at RBK knuste dem!

12.nov.2006 @ 22:34
Postet av: jg

Ettet hver kamp rbk spiler kan jeg lese p tv2 tekst tv at rbk fikk en "billig straffe" "rbk scoret 6 minutter p overtid" slik er det nesten etter hver kamp rbk vinner. Men nr brann fr ein billig straffe feks hrer vi ingen ting om det. tv2 er tydelig brann vennlig,samtidig som tv2 misliker rbk.

13.nov.2006 @ 10:06
Postet av: Ove

Jeg morer meg kostelig over kommentarene du har ftt, Davy. De lar seg provosere. Jeg har forvrig knapt lest noe fra deg siden dine glitrende artikler i Bergens Tidende. F har hudflettet og latterliggjort Branns innsats mer enn deg, som alltid var morsomt for de f av oss som har vokst opp i omrdet men aldri holdt med laget.

09.des.2006 @ 04:36
Postet av: ?

du er fra bergen ikke sant

26.des.2006 @ 20:24
Postet av: Arne Holgersen

Stig Nilssen er ikke fra Stavanger, han er fra Sandnes. Sandnes er en by p strrelse med Troms, strre enn Drammen, og er Norges ttende strste. Det var i bydelen Lura Nilssen trdde sine barnesko, og det er lett hre nr han snakker at han er fra Sandnes. Og jeg vil ogs legge til at i Nilssen har TV 2 ftt en meget god mann, som de fleste menn fra Sandnes er. Jeg vet ogs at han er stolt av sin fdeby, og benytter enhver anledning til ppeke at han er fra Sandnes og ikke Stavanger. Sprsmlet er om de andre Davy ramser opp virkelig er fra de byene som nevnes?

11.jan.2007 @ 15:33
Postet av: Chris

Vegard jansen-hagen omtaler Brann som vi nr han kommenterer fotball. pinlig og flaut....

05.feb.2007 @ 14:52
Postet av: ?

Davy Davy Davy...
D synker lavere og lavere for hver dag s gr..D sitter og slenger drit om BRANN..Det var aldri mange nye artikler om VIF Og start etter sesongen 2005..IKke bra..D br slutte og syte s J****..Din SAme

06.feb.2007 @ 09:59

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/2539451
hits