TV2Nettavisen

Time is on my side

Av Davy Wathne - 31.okt.2006 @ 15:43
      - TV 2 fikk en nedtur da Brann tapte, påstår Rune Bratseth i et intervju med Dagblad-sporten.

        Som spiller var Rosenborg-direktøren kjent for sin hurtighet, sin plasseringsevne, sine tacklinger og sine pasninger. Presisjonen og treffsikkerheten er åpenbart ikke den samme lenger. For etter å ha besværet seg over medias manglende etterrettelighet gjør  Rune Bratseth TV 2-sporten grov urett. Påstanden hans faller på sin egen urimelighet.
      
            For seeroppslutningen - og markedsavdelingen - ville det selvsagt vært en fordel om gull-spenningen holdt seg til siste spark på ballen denne fantastiske Tippeliga-sesongen. Men derfra til insinuasjoner om kollektiv depresjon i TV 2-sportens frodige mangfoldighet er spranget kolossalt. Selv den lille håndfull bergensere i redaksjonen tar Branns tilbakeslag med forbløffende sinnsro og helt uten tegn til suicidale fremstøt. Og det er ikke sånn at TV 2-sporten er en avlegger av det franske kongedømmet på Ludvig den fjortendes tid. Vi er mange - med vidt forskjellig bakgrunn og med variert geografisk og klubbmessig tilhørighet

         For helhetens, oversiktens og sammenhengens skyld: TV 2-sporten ledes av en kar fra Kongsvinger med nestkommanderende fra Nordstrand og Melbourne. Fotballsjefen kommer fra Florø, og hovedkommentatorene våre fra Hamar, Oslo, Bærum, Molde, Stavanger og Florø. Kanskje kan Vegard Jansen Hagen og Øyvind Alsaker fra nabofylket i nord mistenkes for å ha følelser for Brann, men ingen av dem har tatt egenmeldingsdager eller hatt behov for lykkepiller eller  1-3 for Rosenborg på Stadion.

          De mest benyttede fotball-ekspertene våre er hjemmehørende i  Åsgårdstrand, Oslo, Trondheim, Kristiansand og Stavanger.  Ingen vil vel beskylde Harald Bredeli, Svein Mathisen, Morten Langli eller Nils Johan Semb for å være Bergens-patrioter? Og Rune Bratseth mener vel ikke at Bengt Eriksen, Frode Olsen eller Mini mistet livslykken da Branns gulldrøm brast?

          Hver tjuende nordmann har diagnosen "bergenser". Prosentandelen er ikke vesentlig høyere blant de profilerte som jobber med fotball i TV 2-sporten. Sindre Olsen er fra Ålesund, Per Angell Berntsen fra Bodø, Solveig Bådsvik fra Haugesund, Håvard Johnsen fra Rune Bratseths nærmeste nabolag, Ida-Marie Vatn fra tjukkeste Østfold, Pål Bakke fra Ålesund, Stig Nilssen fra Stavanger, Ernst Lersveen fra Kongsvinger, Christian Paasche fra Bærum, Christer Karlsen fra Skien - han er for sikkerhets skyld og til alt overmål sønn av tidligere Rosenborg-keeper Geir Karlsen - Morten Kræmer og Andreas Ingebrigtsen fra Tromsø, Jon Børrestad fra Drammen og Annemarta Giske fra Nordfjordeid. Da står vi tilbake med Asgeir Svardal, som har ansvaret for Start, og med Kristian Oma, som er vokst opp og har spilt fotball med Alex Valencia på Flaktveit. Hans nedturer skyldes i det alt vesentlige andre forhold enn Branns tilbakeslag.

          Myter dannes fort, og Dagbladet griper utsagn som Rune Bratseths med begjærlighet. Fordi det harmonerer med avisens stadig gjentatte påstander om TV 2 som "Brann-kanalen".  Selvfølgelig er det grunner til at opplag stuper og lesere forsvinner. Men en løgn som gjentas ofte nok, iherdig nok og lenge nok blir i enkelte menneskers øyne til slutt en sannnhet. 

            Var det ikke for Terje Mosnes, Sissel Benneche Osvold, Andreas Wiese, en håndfull andre skriveføre og sudokuen i kombinasjon med lørdagskryssorden i Magasinet ville lesertallet vært enda lavere. For de udokumenterte påstandene om TV 2-sportens slagside og habilitetsproblemer er like grunnløse som de er pinlige. For Dagblad-sporten.

           Ekspertene i litt mer perifere roller kan mistenkes for å ha hatt en drøm om å spille for Brann, men verken Totto Dahlum, Bjørn Johansen, Petter Belsvik eller Harald Martin Brattbakk slapp til. Det gjorde til gjengjeld Tore Pedersen, mens Erik Myggen Mykland definitivt BURDE gjort det. Og sensommervikar Tom Nordlie kunne kanskje tenkt seg å TRENE Brann. Men foran serieavslutningen tipper jeg Viking-treneren er veldig glad Brann IKKE spiller for gull.

           Da står Rune Bratseth tilbake med fotballsendingenes to ankere: Carsten Skjelbreid og undertegnede. Førstnevnte er fra Kongsberg, men påstås å ha utviklet et slags forhold til Vålerenga. Undertegnede er fra Leesburg, Florida og så Brann bli seriemester i 1962 og for 43 år siden. Med et smil om munnen venter jeg gjerne 43 år til - til tonene fra  The Rolling Stones. For "The greatest rock'n'roll-band in the world" visste hva det gjorde da det valgte Koengen og Bergen: Time is on my side.....

Kommentarer:
Postet av: oj3

Artig at VIF-avisen Dagbladet prøver å stemple andre :)

31.okt.2006 @ 16:07
Postet av: Pøh

Dette er mer tull fra deg enn fra Bratseth, Davy. Det er soleklart for de aller fleste at TV2 fungerer som en egen tv-kanal for Brann. Til og med Dagbladets Morten Pedersen og diverse supportergrupperinger rundt om i Norge fikk TV2s anti-RBK/pro-Brannkampanje foran seriefinalen langt opp i halsen. TV2 skal være en riksdekkende TV-kanal, ikke Brann og Bergens egen lokal-TV.

31.okt.2006 @ 16:23
Postet av: arne

det er en klar link mellom brann og tv2. mulig at ekspertene til en viss grad forholder seg upartiske,men kanalen som helhet bærer tydelig preg av å favorisere brann. etter en sesong klart overrepresentert med brannkamper og uker med uintressante reportasjer om brannlaget i tv2 sporten toppet det hele seg med en merkelig og kvalm hyllest av brann laget i dagene før kampen mot rosenborg. dette hadde egentlig vært helt greit for meg hadde det ikke vært for at tv2 har enerett på norsk fotball!! dessverre har jeg ingen andre steder å gå....

31.okt.2006 @ 16:25
Postet av: Jostein Mikkelsen

Du er å blir en tulling Davy alle, untatt bergensere, vet jo det.

31.okt.2006 @ 16:25
Postet av: Petter Smart

Man skal ikke ha sett mange kamper på TV2 der BRANN er involvert for å høre hvor sympatien ligger. Det desverre slik at det antakelig har gitt ett pluss å tilfredstille Hr. Watne på denne måten, bevisst eller ubevisst. Man skjønner ikke hvilket savn det egentlig er før man hører Harald Flåselid kommenterer en kamp hvor mye man lengter tilbake til NRK og til Arne S og Egil Olsens kommentarer.

31.okt.2006 @ 16:25
Postet av: Karl

Intressant opplisting av navn og fødesteder, men er det så viktig? Alle vet jo at noen er likere enn andre, og kulturen i TV2-sporten har alltid hatt en forkjærlighet( og hat til tider) for laget fra Bergen.

Enhver som så "TV Brann" sine reklamespots før kampen mellom brann og rbk kan trekke sine egne konklusjoner.
Det at brann kjempet om gullet er det viktigste som har skjedd siden vikingtiden i dette landet, ifølge TV2.

Og når det gjelder det mest pompøse selvskrytet fra de bergenske kantene, er dette ting en skal ta alvorlig. Dette kommer fra hjertet, uten et snev av selvironi. Uansett hvor latterlig det ser ut for resten av verden. Men det er underholdende og har alltid vært en del av TV2-pakka. Derfor fortsetter vi å se på TV Brann og Davy'n.

Vi er et lite land og lokalpatriotismen er stor. Det er også synlig der vi arbeider. Så lenge det ikke blir overhveldende, så går det stort sett greit. Men noen slengkommentarer etter høstens brann-eventyr i TV2-sporten må dere tåle. Til det er sympatiene for dårlig skjult...

31.okt.2006 @ 16:32
Postet av: Olav S

Davy mangler jo totalt selvinnsikt. De såkalte ekspertenes er flinke til å fremstå som rimelig objektive, men både TV2 og Nettavisen preges av sterk Brann fokusering. Enten det er hausing av Vollevik, Friele eller andre i alle mulige sammenhenger.

Sporten er mer en kommentarene fra Bengt Eriksen Davy.

31.okt.2006 @ 16:38
Postet av: Franky

tja... bare se på hvor profilert Brann har vært på TV2 i høst Davy.... så ser du hvor lett det blir å kalle TV2 for TVBRANN......

Se på antall kamper Brann er blitt vist iår... enough said.

31.okt.2006 @ 16:44
Postet av: Kølla

Før seriefinalen gikk det en reklame for kampen på TV2. "en by venter i spenning" eller noe sånt.

Det sier vel det meste?

Alsaker er verst av samtlige, tett fulgt av Davy Wathne.

Alle feilaktige dommeravgjørelser som har gått i LSK's favør i år har blitt terpet om og om igjen til det mest kjedsommelige av TV2's Brann-tilhengere. Situasjoner som har gått i Brann's favør, omtales ikke i det hele tatt.
For eksempel i siste kamp mellom Ham-Kam og Brann, der Ham-Kam trenere nermest løp ut på banen i ren frustrasjon. For TV2 var dette ikke verdt å nevne, mens straffen som LSk fikk på Hamar har Davy Wathne nevt sikkert 20 ganger allerede.

God bedring, for objektiv opptreden er dere komplett fremmed. Prøv da heller ikke å fremstå som noe annet, det blir feil.

31.okt.2006 @ 16:54
Postet av: oj3

Det er en grunn til at Brann blir mest vist - de er mest sett! Brann og Rosenborg har i særklasse flest tilskuere på hjemmekampene i år, og det er også flest som ser TV-kampene der disse lagene er involvert (jmf sak i VG nylig).

TV 2 måtte jo være dumme hvis de ikke satset på Tippeligaens to beste lag både sportslig og publikumsmessig ...

31.okt.2006 @ 16:55
Postet av: Tormod

Du virket jo som om du skulle dø dagen Rosenborg vant. TV2 har alltid favorisert Brann, og vært i mot RBK.
TV2 bort fra Bergen! Boikott TVBRANN!

31.okt.2006 @ 16:57
Postet av: Fredrik

Ingen grunn til å hisse seg opp. Har du noe å skjule, kanskje? Litt lavmål å begynne å kritisere en avis fordi de har trykket noe som er imot Bergen. Skulle tror dere bergensere hadde litt erfaring med motgang, etter 44 år.

31.okt.2006 @ 17:02
Postet av: Ronno

Sjarmtrollet fra bergen (sic) slår til igjen. Om mulig mer selvhøytidelig enn en Enga supporter furter han over at gullet glapp - igjen. Han bruker hele sesongen på å spre edder og galle over alle som ikke er fra bergen med sine tabloide, flåsete one linere som er så gamle at de går på krykker i Hollywood og likevel piper han når det hele er over. For en stakkarslig fyr!

31.okt.2006 @ 17:03
Postet av: Marius Husby

Skuffende Davy!

Hva har vel fødestedet med hvilket lag man holder med? Meget lite i TV Branns redaksjon!

At Svein Mathisen kommer fra sørlandet klarer ikke å dekke over at han gjennom hele sesongen så frem til en bløt fest på fiskertorget denne høsten. Mannen benyttet en hver anledning til å fortelle hvorfor Brann skulle vinne serien. T.o.m da RBK begynte å få en solid seiersrekke så han bare det positive i det for Brann:

http://pub.tv2.no/nettavisen/fxt/tippeligaen/article749463.ece.

Der kommer han bl.a med følgende herlige kommentar: "Brann har den sterkeste stallen når skader og karantener begynner å gjøre seg gjeldende". Alle så jo hva som skjedde da Ørn, Vaagan, Bakke og Miller måtte sone.
Det er forsåvidt greit at han ikke har analyseverktøyet i orden, det er bare flaut for Mathisen selv og viser at det er hjertet og ikke hjernen som snakker.

At Øyvind Alsaker får kommentere kammpene til Brann er også en gåte. La oss ta noen eksempler som kan dokumenteres:

Tromsø - Brann:
1) Kunstgresset må ta skylden for Tromsøs første mål i følge ØA. Semb skynder seg inn og kommenterer at gresset er perfekt og ikke kan ta skylden for at Brannspilleren glir.

2) Sæternes faller lett innenfor seksten(se reprise) og Alsaker går i FISTEL: Hva er dette?? STRRRAFFE! Semb kommenterer tørt: Han faller meget lett i situasjonen. Det artige kom 2 min senere da Årst helt klart blir felt og ramler på vei mot mål. Alsaker: Hva er dette? Han fomler seg over ende!
3) Den herlige taushet da Tromsø tar ledelsen. Vi hørte knapt Øyvind de siste 5 min. Like taus som han var da RBK ledet 3-1 i Bergen. Semb måtte kjøre monolog og dekke inn for en gråtende Alsaker.

Anbefaler deg å se kampen mot Tromsø i opptak og vurdere om dette er objektivt. Gløtt også litt på kampen mot Stabæk borte og du hører lett hvor hjertet er.

Desverre Davy, Kristian Ona, Matta, Øyvind og Harald. Bedre lykke neste gang!

Vi er da ikke dumme

31.okt.2006 @ 17:04
Postet av: Harry Merkin

Her er det du som faller på at du som person er en urimelighet i universet Vattnisse. Det er klart som sola at du misliker Rosenborg og nevner pent lite om Branns feil og fataliteter. Det er greit nok at du holder med Brann, men i den posisjonen du har, skal du også ha objektivitet. Det har ikke du, og heller ikke tv2. Faktisk er de fleste fotballkommentatorer på norsk tv anti-rosenborg. Alsaker som noen har nevnt er en skikkelig penis på akkurat det. God kommentator, men pent lite objektiv.

31.okt.2006 @ 17:05
Postet av: fjellbonde

rolling stones? hva er det?

springsteen har vært i oslo spectrum to ganger på et halvt år.

31.okt.2006 @ 17:10
Postet av: Vidar F

Flott innlegg Davy. Og etter innleggene her å dømme, så har du ca 4,5 millioner meningsfeller.
Dere gjør en fantastisk jobb alle sammen i TV2 sporten.

31.okt.2006 @ 17:12
Postet av: amund

jaja davy vil no sei at du opptrer vældig subjektivt om rosenborg, å prøve å kom m unnskyldninga osv koffer rbk vinn, å mobbe øvrebø fer at rbk fekk 6 min tillegg, nevne d i flere program t å me, had du føld m på kampn så had du kanskje fått m dæ at d va gruinnlag fer å gjørrå d!

31.okt.2006 @ 17:15
Postet av: Per

Så... Avslutningen på sesongen i fjor var mye jevnere og mye mere spennende enn det den var i år.
Var det 14 nye artikler om Start eller Vålerengens på Nettavisen om dagen ifjor? -Nei.
Var det 14 nye artikler om Brann på Nettavisen iår? -Ja.


Du, Davy, synker lavere og lavere. Det begynte, i år/denne gangen, med den første drittslenginga om andre lags supportere og hyllesten av Brann- supportere, som ALDRI gjor en katt fortred, ble videre bygget opp med drittslenginga om Stabæk, og avsluttes med dette.

31.okt.2006 @ 17:20
Postet av: otto

selv om rune bratseth var en god fotballspiller, så er jeg ikke overbevist om at han er den skarpeste kniven i skuffen....heller litt sånn gjennomsnittlig fotballspiller..

31.okt.2006 @ 17:27
Postet av: Martin Herring

Nå får det være nok. Rosenborg har da fått nok mediadekning de siste 20 årene eller hva? Det at de er blitt sportslig utfordret de siste åren pga de har spart seg til fant er bare sunt for fotballen i Norge. Det at de har sovet i timen de siste årene og bare kjøpt mer eller mindre middelmådige spillere er jo et faktum. Artig at Brann, Lillestrøm, Vålerenga og andre har løftet seg, og gitt Rbk kamp både sportslig og når det gjelder antall spaltemeter.

31.okt.2006 @ 17:46
Postet av: Ren logikk

Rune Bratseth hadde tydeligvis helt rett i sine utsagn hehehhe hvem ville ellers skapt så mye "bråk" rundt en slik filleting som at Brann ikke rykker opp :)

31.okt.2006 @ 18:09
Postet av: Roar

Jeg husker at jeg irriteres av all denne fokuseringen på RBK på tv2 så jeg skjønner faktisk ikke at det er så mange som snakker om at tv2 brauter så mye om Brann?.De fleste assosierer tv2 med Brann siden de befinner seg i Bergen og da skal det være slik. Her går de fleste med strømmen og har problemer med å se lengre enn RBK-nesa.

Davy , du har min støtte.

31.okt.2006 @ 18:18
Postet av: Kong Bård

He he....
Du har så rett, så rett, Davy!
Det store problemet har aldri vært Bergensernes selvgodhet, eller hva annet Norges misunnelige befolkning vil ha det til. Ei heller Brann. Ei heller TV2. Det framkommer da tydelig og klart i nesten samtlige innlegg du har fått mot deg.
Det store problemet har vært, og er, Norges befolknings misunnelse. Vi è Brann, vi è Bergens stolthet! Vi è Bergen en stor berømthet!
Vi har følelser for byen vår, for laget vårt, og for våre egne. Vi holder sammen i tykt og tynt, og spesielt når det stormer som mest rundt oss. Slik è vi Bergensere. Dette er uforståelig, fremmed, og vanskelig å takle for den gjennomsnittlige Nordmann. De skjønner det ikje, blir liten, og går i forsvars posisjon.
Slapp av, Norges patetiske befolkning!
Vi skal ikje terge dokkar skikkelig før neste år, på denne tiden. Vi kan vente, for vi vet det vil skje, som i 1963.....
Vi è ikje fra Norge, vi è fra Bergen!

31.okt.2006 @ 18:43
Postet av: Helge Åmotsbakken

Er litt enig med Rune Bratseth. I perioder tidlig i sesongen var Hr.Wathne hyppig frampå med nedsettende betengelser om RBK (pga tabellplasseringen dengang). Han sier selv at han er ihuga Brann-supporter og noen ganger rant kjeften over av det hodet var fullt av.Menneskelig?Jada.Men særlig glupt journalistisk fra den heseblesende ordmitraljøsen var det vel ikke.Forøvrig;hvorfor ikke snakke LITT saktere og for Guds skyld ikke bruk betegnelsen "drama" i annenhver setning.Det blir liksom litt lite dramatisk etterhvert..

31.okt.2006 @ 18:46
Postet av: Jeff, oslo

Davy!

Når du bruker så mye tid og krefter på å skrive dette innlegget, viser det jo seg at du egentlig er vonbroten og lei deg for at Brann (igjen) ikke kom på topp. Jeg synes det er greit at du er ?for? Brann og det er også greit å provoserer dine tilskuerer på tv mht dette??thats part of the game and tv-entertainment?...men da ikke synk så lavt med dette inlegget bare for at noen andre er ?part of the game?.

Jeff

31.okt.2006 @ 18:47
Postet av: Kong Bård

PS!
I dag boikotter eg Rosenborg kanalen,TV3.
Som viser Barca-Chelski istedet for Pride of England, Liverpool...

31.okt.2006 @ 18:48
Postet av: jan

tv2 fikk helt klart en nedur da serie gullet glapp, og hvorfor skulle de ikke få love til det? De har pøst på med Brann kamper i hele år , i beste sendetid og en hel haug av intervjuver og repotasjer...helt herlig at de gikk på en smell :D

31.okt.2006 @ 18:52
Postet av: Nikolai

Velskrevet, Davy! Tror dessverre saken sier mer om Dagbladet enn om Bratseth. Sistnevnte har det med å være sleivete i kjeften. Saken er vel mer at TV 2 som de fleste andre redaksjoner, er litt lei av at Rosenborg alltid vinner. Det skaper mer spenning og interesse når andre slåss om seriegullet. Men uansett: Bra for norsk fotball at lokomotiv RBK er på skinnene igjen!

31.okt.2006 @ 19:00
Postet av: Per

haha. slett innlegg som kommer med noe fornuftig

beviser vel bare at folk har rett

klovn

31.okt.2006 @ 19:02
Postet av: S O

Man trenger ikke å se lenge på TV2 før man skjønner hvorfor TV2 blir kalt TV-Bergen.

31.okt.2006 @ 19:02
Postet av: Overraskende humørløst

Davy er overraskende hårsår, noe som sjelden er særlig elegant. Ingen tvil om at TV2 favoriserer Brann. Heller ingen tvil om at VG og Dabladet inderlig ønsker Vålerenga alt det beste.

31.okt.2006 @ 19:03
Postet av: Frank S

Davy...det er greit at du heier på Brann. Det er sågar greit at du viser følelser for laget ditt. Fotball er følelser. Selv banker mitt hjerte for Rosenborg og Nardo, men at dere i studio har et favorittlag skulle bare mangle. Hadde dere ikke hatt det hadde dere ikke hatt noe i fotball studioet å gjøre. Går utifra at Bratseth ikke var helt upartisk da han tok imot penger (lønn) fra dere for å sitte i Tyskland å kommentere VM heller...med fortid som helt i Werder... Hvis du viser godt humør og sprudler når Brann vinner eller er mer sarkastisk når de taper er det greit. Det er ikke så ille at det gjør noe, og i det store og hele merker ikke jeg, som fast titter, noe "på deg" i det hele tatt uansett resultat. La følelsene vises hos dere i studio. Ingen av dere er konstant negative overfor ett bestemt lag, ingen er konstant positive. Ivar Hoff som alltid var negativ mot enkeltspillere tok der jo affære med...uten å ville innrømme akkurat det. Dere i tv2 har overrasket meg denne sesongen. Da nrk ikke fikk norsk fotball tenkte jeg "Helv..", men neida, dere har blitt dyktige. Stå på...og blir det for ille kan jeg gå ned på brakka og si at Rune må roe seg litt...den er tross alt rett nedi veien her og alle får komme inn...

31.okt.2006 @ 19:13
Postet av: kalle oestgaard

helt enig med bratseth, etter min mening burde ikke alsaker og watne jobbert i studio. De er utrolig brann patriotisk, og det gjennom syder praten deres når de er i studio og kommenterer. Det verste er at alsaker har klart å få med seg semb på det samme. De er desverre for dårlige man blir forbannet når man hører på kommentarene.
hilsen en som ikke er hverken rosenborg eller brann patriot

31.okt.2006 @ 19:16
Postet av: Paddy Nielsen

Her var det sjeldent mange sløkkete innslag. Er det virkelig vanskelig å skjønne hvorfor TV2 er opptatt av Brann..? Brann selger. Brannkampene er de mest populære. Vanskeligere ER det jo ikke, min kjære venner.

Dere kan jo ikke alle bli bergensere. Dét skulle tatt seg ut.

31.okt.2006 @ 19:38
Postet av: Aslak Evang

Tv2 er lokaltv for Bergen. Det er noe alle vet.

31.okt.2006 @ 19:41
Postet av: Heia Davy

Davy !!!du er norges beste sportsprater !!!!
men Tv 2 framstår desverre som en Brannkanal !

31.okt.2006 @ 19:48
Postet av: ok

hva er brann og bergen? sylteagurk og råtten fisk

31.okt.2006 @ 19:54
Postet av: Todd

På samme måte som dommere må også fotballreportere, kommentatorer og eksperter komme fra et sted. De fleste forstår utmerket at bergensere er sultforet på Brann-suksess. For alle andre veksler mellom menneskelig medfølelse og latent supporter-skadefryd. De fleste vet etterhvert at 100% objektivitet ikke finnes lenger i det moderne mediebildet. Grundigheten i svaret viser at dette er noe du virkelig ikke vil ha på deg, Davy. Du ble forbannet, det oser innlegget av. Det er mye å si om Dagbladets egenpålagte krysspress mellom blod-taboliditet og avisens tapte ære som et kulturpolitisk, høyverdig analysemedium. Men på samme måte som Tv2 er eksponenten innen tv for en stadig raskere og røffere strøm av infotainment, må man vel tåle at andre hauker kontruerer konflikter- og at intervjuobjektene gir etter for medienes iver etter spissformuleringer. Husk at neppe har vel noen avlevert flere muntre, knallgode men akk så partiske meldinger `on air`, som du Davy!

31.okt.2006 @ 19:55
Postet av: Darwin P Erlandsen

oj, oj oj Stakkars Bratseth og alle andre trøndere, dette ser jo ut til å stikke dypt.
Ikke mobb stakkars trøndere, hører du Davy!!

Darwin P Erlandsen
President
Norsk Dusteforbund

31.okt.2006 @ 19:56
Postet av: Bjørn

Grattis Davy.. Du har klart det igjen.. Visst har du rett i det du skriver. Men å komme å påstå at Tv 2 er en Brann kanal er vel å dra det vel langt... Jeg vil heller takke dere i studio for en meget godt dekning av fotballen, med masse kunnskap og en lett humoristisk tone. SÅNN skal og må det være hvis det skal fenge det brede publikum. At trøndere uten humor biter på humoren din, er ikke å gjøre noe med... Så stå på du Davy, og dere andre i TV2 sporten..

31.okt.2006 @ 20:02
Postet av: Toralv_IV

Når man sitter i studio er det greit at man tar parti, men samtidig klarer å diskutere på et nogenlunde saklig nivå. Verre er det at dere hver eneste dag er innom Brann-treningene for å lage småinnslag om Migen Memelli og at Bjørn Dahl er blitt glad i Bergen osv. Hadde dere fulgt opp alle lag i eliteserien tilsvarende tror jeg ingen hadde reagert, men det er helt åpenbart veldig enkelt for dere å ta med dere et kamera ned på Brann-treninga og koke suppe på en spiker. Derfor blir dere av de fleste posterne betegnet som Branns etermedie.

31.okt.2006 @ 20:14
Postet av: The Last Don

Her har du min fulle støtte Davy! Trønderpakket er fulle av mindreverdighetskomplekser. De vet så inderlig vel at de kan vinne så mange seriegull de gidder, men de vil aldri være en ordentlig fotballklubb, med skikkelig fotballkultur. Se bare på feiringen av seriegull nummer 20. "Flere hundre feiret gullet". Jeg må le. For en gjeng. Det skjærer dem i hjertet at selv med 43 års sammenhengende ørkenvandring er Bergens Fineste mer interessant enn trøndere fetet opp på seriegull og Champions Leauge. Fotballkultur finnes kun i Bergen, sportslig suksess eller ikke...

31.okt.2006 @ 20:31
Postet av: Christian

Jeg fatter ikke at det er mulig å være så trangsynt som enkelte er her inne. Hvorfor har tv 2 vist flest Brann kamper i år? Jo der ligger pengene, det er ikke bare Brann supportere som ser kampene, hele Bergen ser dem. Brann er synonymt med Bergen og ingen andre steder i Norge finner man så mange som samlest rundt noe. Greit at det bor flere mennesker i Oslo, men der har man både Stabæk, Vålerenga, Lillestrøm, og Lyn. I tillegg skal man ikke reise altfor langt for å finne sandefjord og Fredrikstad.

For å avslutte med et slags poeng... En mann så det enorme økonomiske potensiale i Sportsklubben Brann, og støttet dem med det han hadde. Mannen heter Idar Vollevik (Trønder) og han ble milliardær.

31.okt.2006 @ 20:50
Postet av: ?

7u9gptæ

31.okt.2006 @ 20:58
Postet av: Trønder

Hehehe.... Hvem gidder å bry seg om seeroppsluttning og tv-kanalenes patriotisme? Tar en gullpils jeg ;o)

31.okt.2006 @ 21:24
Postet av: ?

Tv2 er ikkje Brannkanal i det hele tatt. Når Brann har spilt best fotball i år må Tv2 få lov til å nevne d. Slik de har gjort md Rosenborg i alle tidligere år!

31.okt.2006 @ 21:56
Postet av: Tore På Sporet

Bare for å følge opp dette med Alsaker som kommenterer Brann-kamper og TV2's objektivitet:

i seriefinalen:

- Martin Andresen rennes over ende, og det ropes på straffe. Repetisjonen kjøres gang på gang, og Alsaker er mer enn sikker i sin sak. I tillegg kjører tv-2 krigsoverskrifter i bildet før de tar reklamepause: "SNYTT FOR STRAFFE ???"
- Dommeren dømmer corner til RBK, feilaktig. Alsaker kommenterer ivrig at dette var feil. Plutselig ombestemmer dommeren seg og dømmer utspill, Alsaker kommenterer: "slik er den moderne dommeren, flott å se". Lurer på om dette hadde vært tilfelle andre veien ?
- Seternæs faller som ei kjerring inne i 16-meteren, og får en straffe han aldri skulle hatt. Ropes det på at avgjørelsen er feil ?? Er dommeren umoderne ? Nei, og antall repriser er mistenkelig få.......

TV2 er pro-Brann, ferdig arbeid !

31.okt.2006 @ 22:13
Postet av: DPE

Nå må alle lesere her forstå at trøndere er usedvanlig hårsåre mennesker. Det må da være helt klart for alle at alle medier er i mot RBK. Vi ser jo at den ene etter den andre må ta sykmelding pga media.Det var medias feil at Ola Bye, Perry og Høgmo måtte gå. Det var medias feil at Høgmo ble syk, det var medias feil at Bratseth ble uvel og måtte ta pemisjon. Nei, vi vil ikke ha media som kritiserer RBK. Vi vil ha Roar Stokke, den eneste nøtrale kommentator i Norge.

Lev vel.

Darwin P Erlandsen
President
Norsk dusteforbund

31.okt.2006 @ 22:40
Postet av: Meg

TV2 lager fantastiske sendinger. Småkranglingen og stikkene dere sender er god humor. Alsaker har vært og er norges beste kommentator, også når han jobbet for Canal +. At han har sympapi med Liverpool har jeg ikke noe problem å leve med. Va er det vi ønsker oss, Terje Dalby, Sølve Grotmål som ikke hadde peiling på fotball? Det at personer er genuint interesert i faget er det som gjør sendingen så fantastisk bra.

Gleder meg til neste sesong. TV2 har løftet sportssendingene til et nytt nivå. Selvsagt skaper det engasjemang.

31.okt.2006 @ 23:01
Postet av: svein N.

Etter som jeg husker er Tv2. en av sponsorene til Brann.

31.okt.2006 @ 23:16
Postet av: ?

1962? 1963 - mener du vel?

31.okt.2006 @ 23:20
Postet av: Remi

Det man leser her inne er et tydelig tegn på misunnelse! AT RBK og spesialt Brann har hatt mange reportasjer og TV kamper i år er på grunn av ÈN ting: De fanger seere!
Dere er sjalu, fordi at laget deres ikke vises på TV, og at det går i Brann, Brann, Braaaann! Vel, jeg skjønner det godt.
TV2 har gjort en GOD jobb i år. Enkelt og greit, og jeg håper de fortsetter med den gode jobben. Og Davy? Jeg glemmer aldri hva du lovte hvis Brann vant serien. For da skal du svømme naken over Vågen:)

31.okt.2006 @ 23:26
Postet av: Erik B

Jeg var kjempeglad når tv2 fikk alle rettigheter på Tippeligaen. Flere kamper på tv tenkte jeg. Men når jeg nå har erfart dette en sesong, så angrer jeg. Det var mye bedre før når vi fikk NRK sine subjektive meninger. Gjengen i tv2 er rett og slett håpløse. Og fokuserer altfor mye på brann og rbk og dommerfeil. Hvorfor ikke fokusere på det artige med fotball? Målene, og det underholdene spillet. Si opp hele gjengen! (spes alsaker og watne!)

31.okt.2006 @ 23:36
Postet av: Guri Malla

TV2 har betalt 1 miliard for rettighetene for fotballen og er helt avhengig av gode seertall for å kunne forsvare satsingen. Så dere som håper på mindre fokus på Brann og flere kamper med f.eks Ålesund og Sandefjord på hovedkanalen blir nok svært skuffet også neste år. For ordens skyld bør det nevnes at det for første år har vært mulig å følge alle kampene på betal-tv

31.okt.2006 @ 23:49
Postet av: KeroT

Hei Davy. Liker å se deg på sporten, og liker ditt glimt i øyet. Hadde du hatt glimt i det andre øyet også, hadde jeg likt deg dobbelt så godt. Men da hadde vel det ene glimtet opphevet det andre glimtet, noe som har sørget for at du hadde vært glimtløs, noe som igjen hadde fått meg til å ikke like deg som tvmann. Som trønder og RBK tilhenger (merk, tilhenger, og ikke fanatiker)synes jeg det er flott Rosenborg vant serien i år, og som trønder, er jeg glad du bare har glimt i det ene øyet.

    Alle vet jo at dersom Brann hadde vunnet, så hadde du og Tv2 for alltid i evigheten kommet til å mimre og plage oss stakkars trøndere med at dere vant. Som RBK fan (merk, fan, og ikke fanatiker) så synes jeg dette er veldig bra, for vi i Trondheim er så vant å vinne seriegull, vi er bortskjemte kan du si. Ja, bare si det høyt du. Så det jeg vil frem til, er det er mye vondere for oss å IKKE vinne serien, enn for Brann og IKKE vinne serien. Dere er vant til skuffelse, og vet hvordan dere skal takle det på en proff måte, mens vi er vant til å vinne, og håndterer det på en proff måte.

   Vi må dyrke og bedrive tiden med det vi er best til med andre ord, og det klarte Brann virkelig godt i år (også). Når Herr Rune Brattis sier at Tv2 fikk en nedtur etter at Brann gjorde jobben sin, så har han jo rett i det, Tv2 eier vel noen aksjer i Brann tar jeg ikke feil, så han snakket selvfølgelig (ikke) om en økonomisk nedtur antar jeg.

   Trondheim er jo Norges 3. største by, kun slått av Oslo, og Brann...jeg mener Bergen, for Brann slår oss ikke i noe. Dere er skikkelig gode i å være Norges 2. største by, og selv om vi i Trondheim gjør hva som helst for å prøve å slå dere, så hjelper det ikke. Dere er bare alt for gode for oss, dere eier oss for å si det med ungdommens språk.
Håper det kan fungere som trøst for dere, for det irriterer oss veldig her oppe at dere er større enn oss. Søren klype sier jeg, dere er gode på areal.

Hva synes du for øvrig om Coca Cola Zero?

31.okt.2006 @ 23:52
Postet av: ottar bighand

kom deg opp av skyttergrava, davy!

fotballdekningen deres har i år hatt soleklar slagside, og det veies ikke opp av at det skinner igjennom at eriksen er lsk-fan.

for meg brøt dere en grense da dere spadde opp et par gamle alkiser for å slenge dritt om Iversen i et siste håp om å skape uro innad i rbk-leiren etter at forsøkene på å gjøre det ved å lage et problem ut av den uavklarte trenersituasjonen slo feil. en ting er at disse gutta nesten kunne trengt beskyttelse mot seg selv ihht vær varsom, men verre er det at de vikarierende motivene var så alt for dårlig skjult.

det der var pinlig, selv for en fotballsjef fra florø.

01.nov.2006 @ 00:40
Postet av: Olé Olé Olé

Her er det mange som ikke ser skogen for bare trær.

Når det gjelder TV 2s fotballdekning denne sesongen så er det ingen tvil om at Brann har vært vist flest ganger på TV. Men er det gjort fordi kanalen er pro Brann eller av markedsmessige hensyn? Selvfølgelig det siste. Ser en på seertallene denne sesongen, som gir grunnlag for TV 2s reklamerkroner, så er det definitivt Brann og Rosenborg som blir sett mest.

Det er to lag i landet som "alle" har en mening om, og det er nettopp disse to. Derfor er det disse som favner bredest på TV. Noen vil sikkert hevde at det samme gjelder Vålerenga og Lillestrøm også, men det er nok en sannhet med modifikasjoner. Mener også å ha lest at LSK faktisk har trukket færrest seere av alle topplagene.

At TV 2 Sporten blir oppfattet som TV Brann, må nok den godeste Wathne ta skylden for selv.

Alt i alt har nok ikke kanalen hatt flere nyhetsinnslag på Brann enn på Vålerenga eller Rosenborg, men når kanalens ansikt utad ikke klarer å styre unna laget i sitt hjerte i en eneste debatt han setter i gang i studio hver søndag, så er det lett for at Mr TV 2 Sportens meninger også blir kanalens for menigmann.

At Brann i år var med i gullkampen til the bitter end, gjorde ikke saken bedre.

TV 2 vil for alltid være opptatt av å dekke de største nyhetene, som vil trekke flest seere. Det betyr at de største klubbene vil få mest dekning.

Hvis ikke et lyst hode finner på noen sprell for å få oppmerksomhet. Lyn føler seg nok snytt i år etter all oppmerksomheten de fikk i fjor på bakgrunn av tre nigerianere, en tidligere landslagsspiller i ishockey og en masse rare kontrakter....

Det var tider det. Den gangen TV 2 var TVLyn...

01.nov.2006 @ 08:23
Postet av: Mikromidas

Davy da...!
At Davy går i forsvar på påstanden til Bratseth, er ikke uventet, men desto mer et journalistisk selvmord. Tv-Brann, Bergen Lokal-tv...? Ja, vi kan nærmest kalle det hva vi vil, og sannheten er klinkende klar. Det finnes ikke et fnugg av integritet igjen i sportsredaksjonen til Tv-2. De har solgt sjela si til Brann, og det er skremmende. En må jo få lov til å spørre om både sportsredaktøren og den ansvarlige redaktøren i Tv-2 er både døv og blind? Davy og Øyvind Alsaker er like gode i sitt forsøk på å gjøre Brann til noe større enn det klubben er. Det eneste sportsredaktøren har gjort riktig i forhold til kommentatorer i 2006 er å fjerne Tor hammerø fra Molde-kampene. Han er faktisk hakket verre som Molde-supporter enn de to nevnte herrene er Brann-supportere, og sett under ett virker det ganske utrolig. Nei, Davy... La sesongen 2006 stå som et eksempel der Brann tapte på målstreken, og Tv-2 tapte siste rest av troverdighet... Og måten dere gjør det på er så lite publikumsvennlig at dere burde fått sparken.

01.nov.2006 @ 09:35
Postet av: ?

Til alle som mener at TV er en "brann-kanal". Det finnes altså to bergensere i redaksjonen Watne og Oma. Da er de ihvertfall veldig gode overtalelesesevner og flinke til å få det som de vil...At brann har fått mye oppmerksomhet denne sesongen, har å gjøre med at de faktisk ledet den 2/3 av sesongen. Heier på deg Watne. Det er bedre å vite hvor du har reporterne.

01.nov.2006 @ 09:54
Postet av: toro

Tror det er flere enn meg som reagerer på hvordan TV2-kommentatorene vinkler ting i favør Brann og kanskje typisk i disfavør RBK. Jeg er overrasket over manglende objektivitet hos f.eks. Semb, Bredeli og Lersveen. Selv Alsaker og du selv, Davy rapporterer mer objektivt når overnevnte lag er i ilden

01.nov.2006 @ 12:41
Postet av: Blå Makt!

Kjære Davy!
Ms Vatne er fra SARPSBORG, riktignok i Østfold. Siden du benytter byopphavet til øvrige kommentatorer vil jeg forvente dette også om ms Vatne. Husk, Sarpsborg, forøvrig en meget tradisjonsrik fotballby.
Takk

01.nov.2006 @ 15:49
Postet av: Espen

Har sett davy gjennom mange år og har er ikkje patisk. men det er litt av sjarmen med dayvy og tv2 at han mini kan mobbe hverandre litt.. vist dere østlendinger ikke tåler det.. så kan dere tenke dere hvordan dere ville hatt det vist det fantes Vest Norge og Øst Norge.
Dere ville vært så fattige at bærum ville minnet om bondelandet i mongolia!!! dere burde prise vestlandet/nordnorge at dere har salt i maten....

Postet av: Bølle Blogg

Hva er vitsen med kommentarer på innleggene dine Davy hvis du ikke bryr deg med å svare på noenting? Ser ut til å være gjengs oppfatning at de fleste er enig med Rune og ikke deg lille gutt.......

01.nov.2006 @ 19:46
Postet av: Sven Åge Johansen

Ydmykhet.
Bergensere har aldri vært kjent for å utvise ydmykhet i noen som helst sammenheng, ei heller denne gang Davy Watne.
Du kunne ikke temke deg at mange av TV2 seere har oppfattet signalene fra TV2 dithen at dere helst ønsket Brann som vinnere av serien i år.
Riktig eller ikke, det er vel TV2 selv gjennom sin dekning av tippeligaen, som har skapt det inntrykket Rune Bratset gir uttykk for i Dagbladet. Håper TV2 er litt mere kritiske til seg selv enn slike overfladiske , flåsete ansvarsfraskrivelser som kommer fra DW. Derfor litt større ydmykhet i forhold til hvordan publikum oppfatter de signalene TV2 sender ut hadde vel vært på sin plass.

01.nov.2006 @ 20:27
Postet av: Rune

Hallo er ikke TV-2 butikk da,der de har betalt 1 miiliard for rettighetene? Det skulle vel da bare mangle om de ikke ga de største klubben litt ekstra opperksomhet og dermed få igjen litt av pengene. Brann -RBK fikk nesten 1 mill seere mye pga forhåndsannonseringen.
Mener noen her at de heller skulle sendt molde-ham kam og kansje fått 3000 seere?
Reinspika missunellse. Tv-2 hold dere til Brann, RBk, VIF, Lillestrøm og behold dermed sponsorpengene deres.

02.nov.2006 @ 02:12
Postet av: Philly

Jeg synes du har mange og vesentlige poeng, og kritikken mot både Rune og Dagbladet er faktisk nyansert og fullstendig riktig.

Spesiellt siste nevnte media er særdeles svak på dekning av sport, særdeleshet fotball. De er i mange sammenhenger alt annet enn nøytral i sine vurderinger.

Man kan saktens undres om hva som faktisk skal til å bli en såkalt sportsreporter i Dagbladet. De som jobber der, har en særdeles dårlig perspektiv på hva som skjer, samt svak historisk hukommelse. Sistnevnte er mest sannsynlig for lav interesse, eller mangel på generell god viten.

Jeg synes faktisk at dekningen på TV2 av årets sesong har vært god. Dere er, som folk må forstå en kommersiell kanal, og noen lag som skaper mer interesse enn andre. Dette gjelder gjennom spillere, publikum og underholdningsverdi.

For dem som tror at TV2 er i egenart med valg av kamper, så er det bare å se på Canal Plus.. I løpet av de siste par årene, er d kun en håndfull Man-Utd-kamper som ikke har gått direkte på en av deres kanaler. Dette er helt klart en kommerisell beslutning fra kanalens side..

Jeg håper bare at TV2 forsetter å utvikle sendingene i forkant og etterkant av kampene. Skysports er helt fantastiske på dette, dere er på vei til å prøve å skape noe lignende.

Forsett utviklingen, interessen for norsk fotball er større enn noen gang, og dere har helt klart skapt en del av dette!

03.nov.2006 @ 10:55
Postet av: Per Otto Romøren

Bra du tok tak i dette Davy. Jeg har lenge undret meg over Morten Pedersens korstog mot Tv2. Når Bratseth hiver seg på er det på tide å si i fra.
Ellers vil jeg gratulere med en flott dekning denne sesongen, speielt har det fungert godt i studio under Forballextra sendingene. Håper dere klarer å beholde Semb

03.nov.2006 @ 15:03
URL: http://www.sonans.no
Postet av: Ivrig

Humor.
Humor er stikkordet her. Kjeklingen mellom Davy og resten av panelet, og spesielt Mini er stor humor. Stikken Davy kan sende (siden han er "ordfører") er morsomme, selv om de ofte går i Brann sin favør og RBK sin disfavør. Han følger den uskrevne lov, om ikke å sparke nedover. Noen vil vel hevde at han sparket nedover når RBK lå bak Brann, men..... 13 strake!!

Det er disse stikkene som skaper inntryket om Brann TV, selv om han har et panel som er god nok til å svare. Mini har alltid hatt det i kjeften (der og) og man kan lett bli irritert på ham - hvis man mangler humor.

Sendinger med glimt i øye er gode sendinger - fortsett fremover TV2. At vi har våre favorittlag må vi vel akseptere. Jeg er enig at kommentatorene må kommentere nøytralt. Hvem hiusker vel ikke Davy når han var fotball kommentator. 90 % av tiden gikk med til å rakke ned på dommerene, men den rollen han har nå behersker han til fulle.

Skysports er verdens nr. 1 på fotballsendinger. TV2 ligger flere lysår foran NRK. Dette gjelder selve sendingen, og kommentatorenes forståelse av spillet. Ikke kom dragene med Arne, han er kun ok. Alsaker er god, litt partisk noen ganger, men utvilsom norgset beste.

03.nov.2006 @ 15:16
Postet av: Vidar

Nei, det er vel ikke særlig moro å få høre at TV2 for mange framstår som MEEEGET Brann- vennlige. Det går vel på den journalistiske integriteten løs det. Lett å forstå.

Men så er det likevel slik da at veldig mange oppfatter TV2 som lite objektive i forhold til Brann, og særlig da Øyvind Alsaker når han kommenterer kamper med Brann som ett av lagene. Så kan man som deg Davy, stikke hodet i sanden og fornekte det hele, eller man kan ta inn over seg at mange faktisk har den oppfatningen. Man endrer ikke på den oppfatningen med mindre TV2 tar dette på alvor og begynner å gjøre noe med det.

I så måte var innlegget i bloggen bare egnet til å styrke inntrykket om at TV2 og Brann inderlig ønsker seg et seriemesterskap til Bergen.

Før det skjer, må Brann begynne å prestere bedre. For TV2 sin del, har man 2 mulige valg: Innrøm at dere er Brann- patrioter, så kan dere kjøre på som før. Eller dere kan forsøke å framstå som objektive, men da må det endringer til.

03.nov.2006 @ 21:52
Postet av: Ossi

Det er jo ikke rart Bratseth er sur, grinete og amper på at andre lag får oppmerksomhet. RBK har så og si hatt monopol på mediadekningen de siste 15 årene, og da er det bittert å se at også andre lag får oppmerksomhet. Kommentaren fra Bratseth føyer seg bare inn i rekken av sure oppstøt fra Lerkendal, de er f.eks også svært bitre på at andre lag i de senere år også kan og får kjøpt spillere som RBK er interessert i. Det var jo ikke sånn før, da bestemte RBK alt.

RBK har fortsatt mest penger. MEN med ny tilskuerrekord i årets serie og med flere spillersalg blir det likevel 10 MNOK i minus. Hva brukes pengene til? Til dommere?

Kan det være at Brann blir seriemester på samme måte som Inter ble det i Italia forrige sesong. Jeg blir ikke overrasket.

04.nov.2006 @ 10:30
Postet av: Meg

Jeg ønsker å fokusere på hvem som fortjener å vær i medienes søkelys. Her er det flere faktorer som spiller inn. Engasjementet rundt klubben, tabellplassering, spillertyper, spillestil (publikumsvennlig) osv.
Eks.
Fredrikstad får mye pluss for engasjementet rundt klubben (gleder meg over at Ålesund rykker opp)
Sandefjord og Start får mye pluss for publikumsvennlig fortball, de tør å angripe.

Hvis vi ser på eksempler som trekker i negativ retning må vi kunne konstatere at de spilletypene VIF ble seriemestere med i fjor ikke skaper vellyst (Berre, Hulsker osv).

Tenker vi gjennom kriteriene så ser vi at mediedekningen ikke er så skeiv som noen hevder. Jeg tor også som mange påpeker at det er de mange kommentarene fra Davy som gir inntrykk om skeivfordeling.

Et annet interessant poeng er selvsagt dommernes skeivfordeling. Det ble litt oppstyr når Miika Koppinen og RBK jukset seg til et mål mot Viking sist. Hvorfor det? RBK har hatt dommer med seg hele sesongen. Klart de må få lov å jukse mot Viking også, ellers ville ikke de andre lagene i tippeligaen blitt behandlet rettferdig. Voldtekten av Martin Andresen innefor sekstenmeteren på stillingen 0-0 føyer seg inn i rekken av likebehandling av de andre lagene. Skal RBK jukse seg til gull, kan ikke dette bare gå utover noen lag.

05.nov.2006 @ 11:07
Postet av: Stian

Det er jo ikke så overraskende at det blir mye Brann-fokus når TV2-hovedkvarteret er i Bergen.

Vi ser det samme i riksavisene (VG, Dagbladet, Aftenposten), Vålerenga har alltid fått uforholdsmessig mye spalteplass, selv da de var nede i 1. divisjon.

08.nov.2006 @ 10:52
Postet av: Andreas A

Det er nå engang slik at de fleste fotballkommentatorer har et lag eller to de heier på. At Arne Scheie heier på Lillestrøm er ikke noen hemmelighet. At Alsaker og Watne heier på Brann er heller ikke noen hemmelighet. Slik må det bare være, selvsagt kan vi tenke oss at hverken Watne eller Alsaker skulle få lov til å kommentere når Brann spiller eller har hovedkampen, men vi snakker om underholdning ikke justis.

Derfor synes jeg at TV2 godt kan fortsette sitt utmerkede opplegg. Fotball har aldri vært dekket bedre i Norge noensinne, og alle dere som ikke tåler trynet på Davy vet nettopp dette. Det er vel derfor det svir litt ekstra av og til?

08.nov.2006 @ 10:58
Postet av: Olav

TV2 fremstår som en seriøs og god TV kanal når det gjelder sport. Synes folk bør tåle noen "flåsete/inroniske" kommentarer fra Davy, uten at dette skal vekke harme og påstander om favorisering.

08.nov.2006 @ 14:47
Postet av: Snoop Dogg

He-he.
BURN!!!

08.nov.2006 @ 21:59
Postet av: Jokkorama

En forsvarstale av dette kaliber burde definitivt kvalifisere til et sterkt kandidatur som norges neste forsvarsminister, way to go Davy! Blir spennende og se om det blir lagd en like storartet og ikke minst rørende brann kavalkade når laget igjen er der de hører hjemme, kavende midt på tabellen, uten interesse for andre enn de "diagnoserte bergenserne" You rock;p

09.nov.2006 @ 05:14
Postet av: LES HER DAVY!

Har aldri trodd at du var den skarpeste kniven i skuffen, men dette var lavmål.
Fotball Norge driter langt i hvor redaksjonen i TV2 Sporten kommer fra. Saken er at du sitter og lirer av deg syrlige kommentarer i TV ruta hver uke og at hele Norge(unntatt Bergen) er drittlei. Din egen journalistiske integritet har jeg ingen respekt for.
Kanskje jeg skal starte en Blogg om hvor håpløst at du stiller opp(som R.Hauge kompis) mot Morgan Andersen i Mikel saken og beskyldte Lyn for slavehandel. Da mistet du den siste respekt jeg hadde for din journalistiske objektivitet(slavehandleri eller ikke...)

09.nov.2006 @ 17:21
URL: http://ulv.no
Postet av: Tore På Sporet

Davy Wathne,en tullebukk som snart må beskyttes mot seg selv!

TPS

09.nov.2006 @ 18:41
Postet av: Midd

Er så utrolig lei all denne fotballen! Aviser og tv flommer jo over av denne drepende kjedelige sporten.

11.nov.2006 @ 21:06
Postet av: Gorm

Er selv ikke trønder med har merket meg hvordan sportsankeret Wathne ikke lar en anledning gå fra seg til å sparke mot RBK/trondheim og hausse opp Brann/Bergen. Å skrive noe sånt blir for usaklig, selv fra den karen. Mindrevedighets-kompleksene ovenfor trøndere er til å ta og føle på med Davy i studio. Tror bergen-nær-TV (TV2) har mistet mange seere på ensidig dekning og skandaløs favorisering av Brann. Derfor var det ekstra deilig at RBK knuste dem!

12.nov.2006 @ 22:34
Postet av: jg

Ettet hver kamp rbk spiler kan jeg lese på tv2 tekst tv at rbk fikk en "billig straffe" "rbk scoret 6 minutter på overtid" slik er det nesten etter hver kamp rbk vinner. Men når brann får ein billig straffe feks hører vi ingen ting om det. tv2 er tydelig brann vennlig,samtidig som tv2 misliker rbk.

13.nov.2006 @ 10:06
Postet av: Ove

Jeg morer meg kostelig over kommentarene du har fått, Davy. De lar seg provosere. Jeg har forøvrig knapt lest noe fra deg siden dine glitrende artikler i Bergens Tidende. Få har hudflettet og latterliggjort Branns innsats mer enn deg, som alltid var morsomt for de få av oss som har vokst opp i området men aldri holdt med laget.

09.des.2006 @ 04:36
Postet av: ?

du er fra bergen ikke sant

26.des.2006 @ 20:24
Postet av: Arne Holgersen

Stig Nilssen er ikke fra Stavanger, han er fra Sandnes. Sandnes er en by på størrelse med Tromsø, større enn Drammen, og er Norges åttende største. Det var i bydelen Lura Nilssen trødde sine barnesko, og det er lett å høre når han snakker at han er fra Sandnes. Og jeg vil også legge til at i Nilssen har TV 2 fått en meget god mann, som de fleste menn fra Sandnes er. Jeg vet også at han er stolt av sin fødeby, og benytter enhver anledning til å påpeke at han er fra Sandnes og ikke Stavanger. Spørsmålet er om de andre Davy ramser opp virkelig er fra de byene som nevnes?

11.jan.2007 @ 15:33
Postet av: Chris

Vegard jansen-hagen omtaler Brann som vi når han kommenterer fotball. pinlig og flaut....

05.feb.2007 @ 14:52
Postet av: ?

Davy Davy Davy...
D synker lavere og lavere for hver dag så går..D sitter og slenger drit om BRANN..Det var aldri mange nye artikler om VIF Og start etter sesongen 2005..IKke bra..D bør slutte og syte så J****..Din SAme

06.feb.2007 @ 09:59

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/2539451
hits