TV2Nettavisen

Det er bnn, Roy! Det er bnn!

Av Davy Wathne - 28.apr.2006 @ 20:38
     Egentlig var han altfor liten, men jeg husker ham som en glimrende keeper. Plasseringssikker. Spretten. Og lynrask i reaksjonene. Med svart Lev Jasjin-inspirert genser og karakteristisk piggsveis. Om Helge "Bonden" Sørli også var en  utmerket trener, aner jeg ikke, for historiene om ham er sikkert ikke sanne.
     Det påstås imidlertid at Helge Sørli trente Abildsø i 4. divisjon da de ikke lenger hadde bruk for ham mellom stengene på Sota-hjørnet og på Bislett. Og i et skademareritt av en seriekamp ble "Bonden" tvunget til å hive en altfor tynn, altfor ung og altfor usikker nervebunt av en tenåring inn i midtforsvaret.  Med ulykksalige konsekvenser.
      - Det er bånn, Roy! Det er bånn!
      Skrek Helge Sørli fra benken. Og den stakkars unggutten var så forvirret at han ikke helt følte han fikk med seg trenerens oppbyggelige budskap. Hvorpå han manøvrerte seg i retning benken - selv om spillet foregikk på motsatt side.
      - Det er bånn, Roy! Det er bånn!  Gjentok "Bonden" med volumknappen helt oppe. Og vettskremt gjenopptok ynglingen sin gjerning i midtforsvaret. Med et enda mer ulykksalig resultat. For trener-pedagogikken ga ingen mavøreringshjelp.
       Da Raymond Kvisvik fintet TV 2-sporten ut i løpebanen og halvveis opp på tribunen forleden, var det mange som ble oppbrakt og fortørnet. Av forskjellige årsaker.
         En kan selvsagt diskutere hvor treffsikker humoren var, men for en Brann-tilhenger er det ikke mulig å bli krakilsk på Super-Ray. Eller "Frelseren fra Greåker" som han ble hetende etter å ha debutert med 1-1-målet mot Lillestrøm på Åråsen sommeren 1999 og sendt Brann i kraftige byks oppover tabellen samme høst. Etter å ha fintet og driblet og slått pasninger og scoret mål på bestilling, innbrakt millioner og kommet tilbake da det så som mørkest ut sommeren 2003. Og ledet rødtrøyene til cupmesterskap og bergensk folkefest høsten etter.
         Mange har mye å takke Raymond Kvisvik for. Da tåler vi en finte noen velger å se som et dolkestøt på linje med de 44 Brutus serverte adoptivpappa Caesar for 2050 år siden. Men på "Rundens lag" kommer du aldri mer, Raymond! For siste ordet er det vi som får:
        - Det er bånn, Raymond! Det er bånn!

Kommentarer:
Postet av: Alfie

Litt surmaget dette davy?

28.apr.2006 @ 21:29
Postet av: Tor

Saken: TV2 Nettavisen lager en sak basert p et (anonymt) innlegg p Plankehaugens webside. Selve grunnlaget for saken er med andre ord SYLTYNT. Raymond er ikke som alle andre, og velger et litt vgalt "motsvar". re vre han for det, synes jeg.

tv2 har sine metoder, og nr noen velger en litt mer offensiv mte imteg deres i dette tilfelle lemfeldige innfallsvinkel p synes jeg tv2 m akseptere det! Legg merke til at Raymond selv er den frste til innrmme at prestasjonene ikke har vrt s bra som han selv (og andre) forventer.

Jeg synes Davy viser nettopp dette i sitt innlegg. "Oss er det ikke lurt tulle med", men samtidig er han ikke indignert p den mten andre i tv2 tydligvis ble.

Disse fremstr for meg som omtrent like patetiske som Otto Jespersen nr han grter krokodilletrer over "Her og n" hos Skavlan p tross av at han lever av drite ut folk...

28.apr.2006 @ 22:18
Postet av: haha

"mange" ble obbragt og fortrnet???? har du fulgt med p diskusjoner rundt om, blant annet p diskusjondforum p nettet,(en sak for nettavisen..???), hvor det er ganske tydelig at minst 90% av alle synes det var en bra spk, og et fint spark til sensasjonshungrige journalister.

28.apr.2006 @ 23:05
Postet av: Thor Solberg

Ogs du Davy? N skuffet du meg for andre gang p kort tid. Forrige gang var da du brukte 20 minutter p messe om straffesparket som Brann ble snytt for mot LSK. At Taalesen, Lersven og Stavrum mangler humoristisk sans overrasker meg ikke, men jeg hpet faktisk a du skulle ta det som en mann.
S sleivkjefta som dere i TV2 sporten har vrt om alle og enhver i flere sesonger, s br dere jaggu tle at noen slr tilbake mot dere. De tusenvis av seere som dere viser til, storkoser seg over at dere gikk p trynet. Det er bare dere og noen f andre tabloide journalister som mener noe annet.

29.apr.2006 @ 00:18
Postet av: toronl.nettblogg.no.

Du m svare, Davy. Svare p kommentarer! DET er nettblogg.

29.apr.2006 @ 01:35
Postet av: Iso R. Kalahari

S er det endelig bevist, det man har hatt mistanke om i mange r. Det ikke bare hres ut som om bergensere bruker mange ord, n har nasjonen ftt det dokumentert skriftlig at vox bergensiana lar seg nedtegne. Uten at det dermed blir mer forstelig av den grunn! Men at Huey Wathne er sutrete i denne sammenhengen er jeg uenig i. Lettere flelsesladet; ja, men ikke sutrete.

29.apr.2006 @ 01:43
Postet av: Espen, Haugesund

Thor Solberg: Har du lest hva Davy skriver? Ikke ved et eneste ord omtaler Wathne stuntet til Super-Ray negativt. Han snur heller om, og mimrer over en av tidenes Brann-helter. Med dette grepet, viser Davy at han tar stuntet som en mann. Fr han elegant stikker en liten en tilbake til Kvisvik og forteller ham at "dette er bnn". Og da mener han Raymond som spiller N.

Snn. Da har du ftt det inn med teskje Thor.

29.apr.2006 @ 02:14
Postet av: Thor Solberg

Espen, Haugesund
Jeg er helt enig i at Davy tar det mye penere, enn de fleste andre i TV2/Nettavisen synes ha gjort. Det skulle bare mangle ogs, etter den massive sttten Kvisvik har ftt.
Men avslutningen av innlegget hans sier meg at ogs Davy er fornrmet og noe vonbroten over stuntet til Raymond, selv om han hele tiden referer til "noen velger se p som et dolkestt" og "mange som ble fortrnet". Hvem er "noen" og "mange"? Stort sett journalister i TV2 og Nettavisen. Davy kan gjerne komme med en nyansering, s skal jeg vurdere endre mening om det han skriver.
Men slik det str, gir det meg en flelse at ogs Davy er smsutrete over Kvisviks stunt.
S der fikk du min oppfatning av Davy's post med teskje Espen.

29.apr.2006 @ 10:17
Postet av: Karsten

Tror ikke TV2 har samme oppfatning som resten av fotball norge. Et veldig morsomt og vellykket stunt som TV2 burde tle. Ihvertfall med tanke p mten fotballen er blitt dekket de siste rene (Ivar Hoff, Mini, Lersveen osv.)

29.apr.2006 @ 10:18
Postet av: Jakob

Ulike media har ftt den uvane lete med lys og lykte p diverse diskusjonsfora for finne "nyheter". De leser regelmessig supporterklubbens hjemmesider i hp om finne litt rasisme eller andre pikate saker som de kan sl opp stort. Det er utrolig fint at TV2 fikk en kraftig smell av Raymond Kvisvik, selv om TV2 ikke akkurat har vrt den verste i denne sammenheng, s er det en kommentar som str til landslagsklasse p spillerbrsen.

29.apr.2006 @ 10:26
Postet av: ?

Dette er smlig, Davy! Dette er smlig!

29.apr.2006 @ 10:58
Postet av: MarveAlmar

Synes det er herlig at TV2-sporten fremstr som en gjeng sytende drittunger. Hva er egentlig problemet rundt denne saken? Er det s forbanna flt bli lurt litt?
Dere kan jo selv kanskje legge litt mer i journalistisk kvalitet fremfr bli s opprrte over noe slikt som faktisk er god humor.

29.apr.2006 @ 11:08
Postet av: Djesus

Da saken om rivingen av Raymonds hus frst kom ut s s jeg overskriften, og skjnte med en gang at det hele var en spk. At TV2 i fullt alvor kjper saken og lar den g gjennom flere ledd er ikke annet enn skremmende. Da jeg frst hrte at TV2 sendte saken p sporten (bor i utlandet, s fikk ikke sett det) trodde jeg TV2 var med p spken, da det var s penlyst at det var fleip, og det var s mange punkter som klart beviste det var feil (hvis noen river huset ditt ringer du politiet, ikke TV2, hvis du river noens hus s gjr du det ikke midt p dagen, og du lar ikke folk filme deg osv.).

At TV2 er sure for dette er ikke annet en at de er sure for at egen idioti er vist. Serist, dette hadde vrt en av Norges mest penbare 1.april spker hadde det skjedd 1. april, og den var enda mer obvious for to dager siden. Ikke klag p andre for egen dumhet Davy og TV2. Hvis dere tror at folk ringer dere fr de ringer politet pga hrverk, og hvis dere tror folkene som driver med hrverk venter noen timer slik at dere kan f muligheten til filme dem i action med vandalismen s er der ebra dumme. End of story.

29.apr.2006 @ 11:08
Postet av: Martin

Helt alvorlig folkens, ikke for vre uhflig mot noen men er dere ute av stand til lese??? Hvordan kan dere kritisere Davy for dette innlegget? Virker som dere er forutinntatt s det holder. Davy tar spken til Kvisvik slik folk p debattforumene rundt om har bedt TV 2 ta den helt siden det skjedde: med got humr, et smil p lur og glimt i yet. Desverre s er det en del som rett og slett er for dum til skjnne det. Tror dere virkelig at han mener det nr han sier at Raymond aldri kommer p rundens lag????? Skjerp dere folkens, og vr sikker p at dere skjnner hva dere leser fr dere ytrer dere.

29.apr.2006 @ 11:28
Postet av: DaBomb

Enig med Martin. Syntes ikke TV2 har tatt dette s gale jeg. Et par gamle gubber har klaget litt men de er sikkert bare oppmerksomhetsglad. Det lar ihvertfall ikke jeg g utover resten av TV2 sporten.

29.apr.2006 @ 11:31
Postet av: joachim

bjrn taalesen sa at dette bare gikk utover raymond selv, da han lurte 600000 mennesker opp i stry...ikke helt ulikt tv2 sportens daglige klipp og lim s du fr noe fint reportasjer...udugelig sportsjournalistikk

29.apr.2006 @ 12:49
Postet av: Alf Ivar

N mister du kredibilitet her Davy. At TV2 og nettavisen trykker en artikkel basert p rykter, og presenterer dem som sannhet er svrt dryt. Da fr dere tle av Kvisvik at han bruker det mot dere. Innslaget der Kvisvik narret dere viste for andre gang at dere ikke driver underskende journalistikk

29.apr.2006 @ 13:01
URL: http://www.tronsmo.com
Postet av: Einar H

Dette er beviset; Bde journalister i de "serise" mediene TV2 og Nettavisen er totalt blottet for selvironi, selvinnsikt og storhet til si at dette faktisk var en jvla bra spk fra Super Ray sin side. I stedet for g i seg selv og forske stille sprsml til egen mte drive journalistikk p, s gjr de som pleier gjre - tar mannen i stedet for ballen. Heia Raymond!:-)

29.apr.2006 @ 13:11
Postet av: Ossi

SuperRay debuterte for Brann i 1998 ikke 1999. Svakt Davy.

29.apr.2006 @ 13:20
Postet av: zigge

Du er en idiot Davy

29.apr.2006 @ 14:29
Postet av: yvind

Gud, s surmaget TV2/Nettavisen er i denne saken! ...og snakk om sret stolthet!

Etter la lest kommentarene til Davys artikkel og til Gunnar Stavrums leder forleden, og ved legge TV2/Nettavisens krav til kildegrunnlag til grunn, br det vre trygt si at; Det norske folk misliker TV2/Nettavisen og synes de fikk som fortjent!

29.apr.2006 @ 14:55
Postet av: Pessi

Syns DW og resten av TV2 er noen forb.... sippere. Hvis de ikke tler mer enn dette, er det rett slett en uproffesjonell kanal.Patetisk av DW skrive noe slikt, men det er jo typiske bergensere det........... sutre.

30.apr.2006 @ 08:21
Postet av: Frode RJ

Hvis Davy hadde ment dette med rundens lag hadde han vrt en surmaget dust. Men kjenner jeg Davy rett s er vel dette nok en liten provokasjon... Davy, du klarte hisse p deg endel ser jeg.

F

30.apr.2006 @ 10:01
Postet av: heandreb

davy, davy, davy, dette er slettes ikke pent skrevet av deg, n m vi ta utganspunkt for en raymond som er p topp, du burde vrt taknemmelig for det ray har gjort for laget og la den spkefuglen vi alle elsker holde p for det er snn vi liker han

30.apr.2006 @ 17:31
Postet av: Roberto

N er det endelig sltt fast, folk leser egentlig ikke bloggpostene. De bare kaster et raskt blikk p overskriften og s er det bare og frde og frese i vei i hytt og pine.

Men jeg har faktisk lest igjennom den, og er s hjertens enig med Davy. Det er vanskelig vre sur p SuperRay, selv om det bli blffet s grovt sikkert ikke er noe gy. De som har skrevet de ordinre artiklene om saken er iallefall rimelig sure. S da er det godt f en velskrevet liten sak som dette for balansere saker og ting.

Glem heller ikke at Nettavisen gjorde en svr sak av et par usaklige innlegg p et internt Fredrikstad-forum. Det blir omtrent som gjre frstesidestoff av de sure oppsttene her p kommentarlenken. Jeg ser det for meg:

"Nettavisens lesere krever Davy Wathne's avgang p grunn av drlig blogging denne sesongen"

30.apr.2006 @ 18:41
Postet av: heandreb

n er det vell du roberto som ikke har lest bloggen skikklig, tror ikke du har ftt med deg essensen i det han har skrevet

30.apr.2006 @ 22:43
Postet av: dos Santos

Dette er den beste spken p r og dag:) TV2 har vel bare seg selv takke. Fantastisk av kvisvik. skulle vrt flere av slike spker snn som den latterlige pressen holder p

30.apr.2006 @ 22:59
Postet av: Sokrates

Hei Davy.
Det gr rykter om at du ringer journalister opp p natten hvis du tar de en faktafeil. Derfor rart se at du skriver at Raymond debuterte i 99, nr det var i 98.

01.mai.2006 @ 18:35
Postet av: Anders

Davy er stor. hper det snart kommer en kommentar til brann mot vif.

01.mai.2006 @ 23:13
Postet av: Roberto

Jada, heandreb. Jeg ser at Tv2 ikke vil ha Kvisvik p rundens lag osv. men i forhold til hvor sinte tv2staben er p ham for blffen ( bli lurt til sende en blff ut til halve Norge m svi mer enn noen kan ane), s er innlegget til Davy s langt man kan g i hyllest av Ray uten vre illojal mot sine bitre kolleger. Det der "det er bnn, Raymond"-vset han slenger p til slutt forandrer ikke det...

03.mai.2006 @ 11:36

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/1191709
hits