TV2Nettavisen

- Martin er homo.......

Av Davy Wathne - 23.mai.2006 @ 22:23
          - Martin er homo!
           Påstanden er ikke vår, men ble servert med verbal snert og med hat i blikket. Fra en tolv-tretten år gammel Odd-supporter som sto og så Martin Andresen jogge ned etter gjestenes 3-1-seier i Skien søndag kveld.  Å slynge ut den tarveligste og mest sjikanøse karakteristikken han kunne komme på var sannsynligvis en slags egen-terapi, en måte å trøste seg selv og bearbeide skuffelsen over innsatsen til "Odderane" på. I Henrik Ibsens fødeby. Hundre år etter mesterens død. 

           Muligens med rette beklager Arne Sandstø seg over manglende medie-interesse for laget han trener. Eksil-bergenseren synes rett og slett ikke ekspertene gir Skiens-laget honnør nok for festfotballen det spiller. Til gjengjeld skal han være glad for at ikke flere besøker Odd stadion og utsetter seg for den kontinuerlige strøm av verbal gjørme som deler av Henrik Ibsens bysbarn og etterkommere serverer sine gjester. For det er beklemmende. Det er pinlig.

           I de 36 årene som er gått siden jeg reiste til Stavanger med studentrabatt for å se Brann få 0-5 av Viking har jeg fulgt rødtrøyene i cup og serie, privat og profesjonelt, fra Tromsø via Harstad og Narvik til Molde, Kristiansand, Strømmen, Raufoss, Sarpsborg og Kongsvinger. Til Ullevaal og Sagbakken - til Åråsen og Åsebøen. Og til engelske Anfield og Luigi Ferraris i Italia. Ingen steder har jeg hørt så mange ukvemsord, så grov sjikane og så mange platte og pinlige personkarakteristikker som i Skien. Ingen steder har jeg hørt Branns spillere bli overøst med så mange lavpannede sjofelheter. For første gang for fire år siden. Og om igjen sist søndag.

           For meg er fotball følelser, fest og fornøyelse. Positivisme og livsbejaenhet. Noe av det jeg velger å bruke min fritid på. Noe jeg - tross enorme doser gjennom jobben - finner glede i å også når jeg kunne lest en bok, gått på kino eller meldt meg på swing-kurs. Og jeg finner like stor inspirasjon i en mandagstrening med 13-åringene til Flaktveit Flamingo som på en VM-finale mellom Brasil og Frankrike. Fordi fotball er fotball. Uforutsigbart. Variert. Uforlignelig. Vi vet hvordan "Vildanden" og Et dukkehjem" ender. En fotballkamp kjenner ingen utfallet av før den er spilt.

          Jeg sier ikke at der ikke har vært utvekster på det bergenske fotballpublikum. Jeg sier ikke at jeg ikke skammet meg over hetsen mot Nils Arne Eggen og sjikanen Steffen Iversen ble utsatt for på Stadion for ti år siden. Og som bergenser var jeg flau og ille berørt da hedersmannen Tore André Flo var tilbake på gamle tomter med Vålerenga i fjor høst. Men den ubrutte strømmen av verbal lavpannethet og primitivt ordgyteri som serveres i Skien - og som åpenbart er det eneste som vekker munterhet og engasjement blant de fremmøtte - var like forstyrrende som det var gledesdrepende og forstemmende. Hvor er humoren, viddet og brodden? Hvor er snerten og fleipen og selvironien?

       Ikke kjenner jeg Martin Andresens seksuelle legning. Ikke finner jeg den - eller andre Tippeliga-spilleres holdning til eget eller motsatt kjønn - spesielt interessant eller relevant heller. Men at plumpe og primitive menn blir dårlige rollemodeller og at voksnes hets kopieres av barn og unge, kan ikke komme overraskende på noen. Så når dramatikeren som sto opp mot hykleri og borgerlig dobbeltmoral nå feires og hylles - ikke minst i Skien - har vi kanskje lov til å håpe på en kursendring. Hva med å begynne med støyende å støtte hjemmelaget? Hva med taktfast å hylle egne spillere og juble over alt som er bra fra Arne Sandstøs menn? Hva med å opptre i rollen som Odds tolvte mann - og ikke en destruktiv, halvpervertert slektning spillerne og klubben må være flau av?

Kommentarer:
Postet av: Jan Chr

Bra mann du, Davy!

23.mai.2006 @ 22:48
Postet av: Bjrn-yvind Tufte

Grunnen til at oddrane ropte "Martin er homo" var han brukte 2 minutter p slenge med leppa til dommeren da odd fikk frispark utenfor branns 16-meter. Den mannen m lre seg passe kjeften, han burde hatt gult kort!

23.mai.2006 @ 22:49
Postet av: kongen av queens

Hvor ligger sjikanen i bli kalla homo? Homoer, hvis det er en etnisk gruppe, er kjent for vre vellykket, energiske, ha god konomi, kreative og srdeles velkledde. Martin fikk da en hedersbetegnelse av odd supporteren.

Mulig at du Davy har lov surmule over dette siden du faktisk kanskje har beskt alle brann sine kamper siste rhundret og derfor vet bedre, men hvor ligger poenget? Alt du sier om brann blir srdeles subjektivt siden du trolig ville ddd for disse brannguttene i rdt.

Bergensere er da endelig storsnuta s det holder?

23.mai.2006 @ 22:50
Postet av: Trond

Skal si alle med Wathne navnet er store i kjeften. Hilsen en meget fjern slektning

23.mai.2006 @ 22:55
URL: http://trond.weblogg.no
Postet av: pekka

Jeg vet ikke hvor du satt p stadion, satt selv p hovedtribunen og har ikke opplevd noe av det du skriver. Men jeg nekter tro deg p at det er verre i Skien enn Bergen, drittslenging opplever man da overalt.
At jeg skulle oppleve deg surmule over dette, det overasket meg faktisk.
Davy ta deg sammen og bruk energien din p Brann isteden, du m regne med litt drittslenging nr folk er skuffet ;-)

23.mai.2006 @ 23:02
Postet av: Frode

Er ikke noen Brann fan eller noen fotball slave. Men de Davy her tar opp er s meget viktig. Bra innlegg, kan ikke ftt blitt mer enig. Voksne skal vre rollefigurer, og manerer gjelder like mye p fotball tribunen som utenfor.. fler mange glemmer dette.

23.mai.2006 @ 23:03
Postet av: LSK-fan

Synes ikke homo er s ille. Det jeg synes er verre er at Stabk supporterene slenger ut at Uwe er Nazi, og synger "Dra hjem som i 45" er et grovt overtrap. Trodde de kunne litt takt og tone i brum. Synes snne ting burde likestilles med rasisme. Snne kommentarer hrer ikke hjemme i fotballen!!

23.mai.2006 @ 23:03
Postet av: ivind

Hahaha, s rtt..!!

23.mai.2006 @ 23:07
Postet av: kristian

er du ikke god i huet eller davy!!
har du aldri vert p brann stadion eller.. det er ihvertfall vrre der og mange andre plasser. tenk henge ut supporterne i skien slik! hva har dere i mot gode fotball lag fra sm byer!

homo!

23.mai.2006 @ 23:15
Postet av: Henning Berg

Du tror lissom at ingen Brann-supportere slenger med leppa? De spytter istedenfor, mye bedre det. 3 X Lyn

23.mai.2006 @ 23:20
Postet av: Gunnar

"For meg er fotball flelser, fest og fornyelse. Positivisme og livsbejaenhet."

mmmmm???. Som Lyn-supporter og med de samme flelsene som du beskriver (supporterskadet i 1966, 9 r gammel da vi tapte for Fredrikstad i cup-finalen) vil jeg pst at jeg ikke har hrt mange positive ord om Lyn. Her er det kun terping p lave tilskuertall, pussing av bt, Oslo vest, etc. Stort sett usakligheter ved enhver mulige anledning. Men det er det jo mulig rette opp :-)

23.mai.2006 @ 23:23
Postet av: Sjeiken

Laget i hans hjerte er p toppen av tabellen, og Davyen bruker tid og spalteplass p tribunekulturen i Skien.
Hva er galt med dette bildet?

Tviler p at det er s mye verre i Skien enn andre steder.

23.mai.2006 @ 23:26
Postet av: ?

Davy du er den mest patetiske av dem alle. Tror du brann supporterne er noe bedre? Er det noen som er lavpanna s er det dessverre deg.. Ha en lavpannet aften... DUST!

23.mai.2006 @ 23:26
Postet av: Pl

Gunnar, burde du ikke vrt og pusset bten din istedenfor skrive her? Jeg synes det er stor forskjell p generell sjikane, som lenge har vrt en del av fotballen (lock up your cars when Liverpool plays in your city etc) og det slenge dritt mot enkeltspillere. N mener jeg at det kalle Martin Andresen for homo nrmeste br regnes som en hedersbetegnelse. Det er ikke overraskende, siden han er en av de f fotballspillerne som kan kle seg, men det er en annen sak. mobbe Lyn for at det er et vestkantlag, eller Ham-Kam fordi de kommer fra bondelandet er noe helt annet enn slenge dritt til enkeltspillere. Den verste drittslengingen av alt er rasismen, og iflge godt informerte kilder p Brann stadion fikk Glenn Roberts p Vlerenga slikt slengt etter seg - men den som slengte det ble godt tatt "vare p" av Branns egne fans. Inntil videre fr fiskere, bnder, vestkant-bteiere, oljearbeidere, srlandsreker og arbeidslse p stkanten kose seg med litt generell drittslenging og rett og slett drite i mobbingen.

23.mai.2006 @ 23:30
Postet av: Martin

Apropos drlige supportere er jeg enig med Henning Berg: Noe av det mest tarvelige jeg har sett i denne sammenhengen er den kvinnelige Brann-supporteren som spyttet en farget spiller i ansiktet. Husker ikke hvem som ble spyttet p, men husker bildet.....

23.mai.2006 @ 23:36
Postet av: Tor Erik Sivertsen

Det er utrolig at du av alle Davy kan kritisere noen for sjikanering. For noen r siden jobbet jeg som telefonselger. P opplringen fikk alle beskjed om at dersom noen mot formodning ringte Davy Wathne s mtte de si ifra med en gang, for han ville ha et alvorsord med Davy. Hvorfor det? Han hadde vrt vitne til at nettopp Davy hadde skjelt ut en av sine ansatte s grovt at hun satt og grt da Davy til slutt la p. Du kan snakke om slenge med leppa mot folk man ikke kjenner Davy, men ikke kast stein i glasshus. Hvem gir deg rett til sjikanere en kvinnelig telefonselger s hardt, at hun tilslutt begynner grte? Skam deg! Du er ikke noe bedre enn noen av supporterene du beskriver i bloggen din... Nr du triller ball m du regne med at den ruller videre.....

23.mai.2006 @ 23:36
Postet av: Jaha

""For meg er fotball flelser, fest og fornyelse. Positivisme og livsbejaenhet.""

Jaha?
Positivisme, sieru?
Hvordan har det seg da at jobben til Davy Wathne ser ut til vre grave opp og lete etter alt som kan kalles negativt eller uheldig? Hvorfor ikke fokusere p det positive da, Davy? Hvorfor kommer dette surmagede oppsttet? Litt useris, ubegrunnet (?) sjikane har da aldri skadet noen? Hva med heller ta tak i de fotballsupporterne som fremdeles lager brk da? Slossing og snt alts. Det forekommer fremdeles, ja. Eller, som det er ppekt tidligere her, rasisme.
"nei, nei, noen i Skien var littegranne stygge i kjeften".
Spass fru tle!

"Hva med begynne med styende sttte hjemmelaget? Hva med taktfast hylle egne spillere og juble over alt som er bra fra Arne Sandsts menn?"
Davy, Davy, Davy.
Nr man fr 2 tette og en badehette etter 15 minutter, s blir det tyst. Nr man siden ikke ser s mange tegn til at dette skal g veien, samt en ny kalddusj rett etter hvilen, s er det ikke s mye igjen juble over. Skulle likt hre glosene du kommer med nr Brann er rv p hjemmebane. Da tenker jeg det er 'jubel', du!

23.mai.2006 @ 23:58
Postet av: Uffamei

Giiiiiiiiid! Ble han kalt det unevnelige? S skrekkeliiiiiiiiig!!!!!!!!!
Tler ikke heteroene mer s fr 'em finne seg en annen jobb. Dette har vi homser levde med helt fra vi kunne st (p beina)

23.mai.2006 @ 23:58
Postet av: Uffamei

Giiiiiiiiid! Ble han kalt det unevnelige? S skrekkeliiiiiiiiig!!!!!!!!!
Tler ikke heteroene mer s fr 'em finne seg en annen jobb. Dette har vi homser levde med helt fra vi kunne st (p beina)

23.mai.2006 @ 23:58
Postet av: Oddfan

S rart at Davy kan pst dette, s selv at han selv satt hos Brann supporterne - han er kun sur mot alle som ikke skarrer

23.mai.2006 @ 23:58
Postet av: Magne

Davy du Davy... Jeg er ekte Brann-supporter, jeg er 22 r og har gtt p stadion siden jeg var ca.5 r gammel. Jeg VET at dette forekommer over alt, og at publikumet i Skien liksom er verre enn andre steder har jeg veldig vanskelig for tro.
En liten ting til; jeg vet med sikkerhet at du ogs har en del p samvittigheten din. Jeg kjenner servitrer som beskriver deg som en skikkelig idiot, og mange enkelttilfeller der du har oppfrt deg som en lavpannet tulling som hudfletter alle som ikke gjr som du nsker. Du br heller ta deg selv sammen litt Davy!

Vi er veldig glad i deg her i Bergen, det skal du vite, men det nytter ikke lange ut mot fansen i Skien.. Hadde du kommentert den elendige stemingen s hadde jeg vrt enig med deg, men denne bloggen din er jeg ikke helt enig i.

Hilsen Magne, som ikke alltid er din strste fan.

23.mai.2006 @ 23:59
Postet av: Magne

Davy du Davy... Jeg er ekte Brann-supporter, jeg er 22 r og har gtt p stadion siden jeg var ca.5 r gammel. Jeg VET at dette forekommer over alt, og at publikumet i Skien liksom er verre enn andre steder har jeg veldig vanskelig for tro.
En liten ting til; jeg vet med sikkerhet at du ogs har en del p samvittigheten din. Jeg kjenner servitrer som beskriver deg som en skikkelig idiot, og mange enkelttilfeller der du har oppfrt deg som en lavpannet tulling som hudfletter alle som ikke gjr som du nsker. Du br heller ta deg selv sammen litt Davy!

Vi er veldig glad i deg her i Bergen, det skal du vite, men det nytter ikke lange ut mot fansen i Skien.. Hadde du kommentert den elendige stemingen s hadde jeg vrt enig med deg, men denne bloggen din er jeg ikke helt enig i.

Hilsen Magne, som ikke alltid er din strste fan.

24.mai.2006 @ 00:00
Postet av: ?

Engasjement er bra, men lavpannede folk er det i hele fotball-Norge. Like kjit med drittslenging fra en far p en smguttekamp. Den 12 mann er ofte mer opptatt av hetse og synge nedlatende enn sttte sine egene. Engasjement m da vre best nr det brukes positivt. Les mellom linjene til Davy og forst at dette er noe han ikke liker uansett. At Odd ble uthengt, der var han sist, og de har vel det kjipeste publikumet for tiden, selv med god seriepning.

24.mai.2006 @ 00:00
Postet av: Uffamei

Giiiiiiiiid! Ble han kalt det unevnelige? S skrekkeliiiiiiiiig!!!!!!!!!
Tler ikke heteroene mer s fr 'em finne seg en annen jobb. Dette har vi homser levde med helt fra vi kunne st (p beina)

24.mai.2006 @ 00:01
Postet av: Sjeiken

""For meg er fotball flelser, fest og fornyelse. Positivisme og livsbejaenhet.""

Jaha?
Positivisme, sieru?
Hvordan har det seg da at jobben til Davy Wathne ser ut til vre grave opp og lete etter alt som kan kalles negativt eller uheldig? Hvorfor ikke fokusere p det positive da, Davy? Hvorfor kommer dette surmagede oppsttet? Litt useris, ubegrunnet (?) sjikane har da aldri skadet noen? Hva med heller ta tak i de fotballsupporterne som fremdeles lager brk da? Slossing og snt alts. Det forekommer fremdeles, ja. Eller, som det er ppekt tidligere her, rasisme.
"nei, nei, noen i Skien var littegranne stygge i kjeften".
Spass fru tle!

"Hva med begynne med styende sttte hjemmelaget? Hva med taktfast hylle egne spillere og juble over alt som er bra fra Arne Sandsts menn?"
Davy, Davy, Davy.
Nr man fr 2 tette og en badehette etter 15 minutter, s blir det tyst. Nr man siden ikke ser s mange tegn til at dette skal g veien, samt en ny kalddusj rett etter hvilen, s er det ikke s mye igjen juble over. Skulle likt hre glosene du kommer med nr Brann er rv p hjemmebane. Da tenker jeg det er 'jubel', du!

24.mai.2006 @ 00:01
Postet av: Gunnar

Falkum m da ha Tippeligaens bortimot stilleste/snilleste publikum?
Det er ikke s rart at folk misliker Andresen, er "Martin er ufyselig" hflig nok?

Dobbel skivebom, Davy.

24.mai.2006 @ 00:02
Postet av: ?

Engasjement er bra, men lavpannede folk er det i hele fotball-Norge. Like kjit med drittslenging fra en far p en smguttekamp. Den 12 mann er ofte mer opptatt av hetse og synge nedlatende enn sttte sine egene. Engasjement m da vre best nr det brukes positivt. Les mellom linjene til Davy og forst at dette er noe han ikke liker uansett. At Odd ble uthengt, der var han sist, og de har vel det kjipeste publikumet for tiden, selv med god seriepning.

24.mai.2006 @ 00:03
Postet av: Geir

Finner det meget merkelig at du sjikanerer hele publikum p Falkum fordi du har hrt en 13 ring si "Martin er homo". Det kaller iallefall jeg generalisering. Nr du i tillegg kaller det tarvelig og sjikanerende hetser du i tillegg alle homofile her i landet.

Jeg synes ingen skal bli utsatt for sjikane eller mobbing pga hudfarge, seksuell legning eller andre ting.

Du skal heller ikke generalisere en gruppe for noe en har gjort. Det gjr du Davy og det er like ille som den lille gutten.

24.mai.2006 @ 00:11
Postet av: ?

Engasjement er bra, men lavpannede folk er det i hele fotball-Norge. Like kjit med drittslenging fra en far p en smguttekamp. Den 12 mann er ofte mer opptatt av hetse og synge nedlatende enn sttte sine egene. Engasjement m da vre best nr det brukes positivt. Les mellom linjene til Davy og forst at dette er noe han ikke liker uansett. At Odd ble uthengt, der var han sist, og de har vel det kjipeste publikumet for tiden, selv med god seriepning.

24.mai.2006 @ 00:12
Postet av: ysis

At dette skulle komme Fra Davy er for meg en gte.
En mann som har brukt sndagskveldene p slenge dritt til enkeltspillere og trenere gjennom tv-ruten og s sier at publikum i Skien er lavpannede. Tenk deg om fr du skriver neste gang da. Det her var helt skivebom og kasting av massiv stein i glasshus.
Det er sikkert mange bergensere som er fornyd med ha en slesk supporter som deg p tv hele tiden, men din usakelighet overgr alle grenser.
Og nr supportere fra ditt lag spytter p Robbie Russel og kommer i slosskamper i Bergen sentrum s fr du se kikke litt i din egen sandkasse fr du slenger ut tarvelige kommentarer som dette.

Skjerp deg.

24.mai.2006 @ 00:18
Postet av: Sheik Yeributi

Alt er bedre enn sutrete bergensere....

24.mai.2006 @ 00:26
Postet av: Magne

mene at det kalle noen for "homo" er tarvelig og sjikanst syns jeg nesten er verre enn at en fjortis med mulig seksualitetsangst bruker ordet om en fotballspiller.

Joda, "homobegrepet" brukes gang p gang p fotballstadioner rundtomkring, alt fra den taktfaste "dommer'n er homo" til fedre p sidelinja som har sterke meninger om hvorfor poden ikke fr spille spiss, eller er uenig i taktikk. Hvor tror du 13 ringen har lrt at "homo" er et skjellsord?

Norsk fotball har etter meget bra arbeid ftt bukt med rasismen, etter bl.a ha gitt "rdt kort til rasisme" i flere r, en kampanje som n flges opp bl.a i England.

Det er alikevel flere omrder hvor fotballen stikker hodet i sanden og hper de forsvinner av seg selv. Lyn hadde en spiller som for noen r siden ble mobbet bort fra fotballen. Kjetil Rekdal hadde i fjor uttaleser om at han var homofob, at han ikke ville ha noen pne homser p laget. Fansen synger at "dommern er homo" hver gang han har utmerket seg negativt, eller tilsvarende om en motspiller, og vi har sportsjournalister som mener slik karakteristikk er "sjikanst". Ikke at det er feil bruke "homofil" som sjellsord fordi det IKKE er det, men fordi man sjikanerer mottakeren. Det blir som si at jeg blir sjikanert dersom noen feilaktig kaller meg "bergenser", eller "nordlending", alts helt latterlig.

Savner en holdningskampanje i fotballen, hvor man ogs vil forske bekjempe homofobien og homohetsen, og da har alle en jobb gjre. Ikke minst dere sportsjournalister som ogs bermen hrer p.

24.mai.2006 @ 00:32
Postet av: Peter Pil

Jeg tror han bommer mest p det at det mangler humor p Odd Stadion, det handler litt om hvor du str\sitter, men der veit jeg du tar feil. Hold deg i nrheten av trnet nestegang. Jeg mener uansett at han blander korta. Det er i Bergen det er for mye alvor, patriotisme og seg selv nok med litt for lite glimt i yet.
Oddfansen er ellers kjent for vre en trivelig gjeng.

24.mai.2006 @ 00:41
Postet av: stille...

men uansett hva dere sier....og det var broren min som ropte homo..vi klarer ikke lage noe liv p odd stadion...det var mer respons p broren min sitt martin utspill enn det var folk som ville klappe frem laget!! jeg vet de spilte elendeig, men vi er der for dem, ikke de for oss! hilsen odder!!

24.mai.2006 @ 00:57
Postet av: Thomasz

Helt greit og rope HOMO etter noen. ? Nhh.. vi er ikke der helt enda.. Den dagen det er like naturlig og rope HETERO etter noen.. frst da er sjikanen brutt ned og man kan se det humoristiske i det.

Jeg nsker alle homofober og fotballfrelste en riktig god bedring.

24.mai.2006 @ 01:02
Postet av: Homo-Jan

Martin ER jo s herlig, skulle nsket at det var sant!

24.mai.2006 @ 01:05
Postet av: thomas

Davy belyser et viktig tema, men bruker bare feil argumentasjon og eksempler.
Det er klart det er lov vre skuffet. Det er klart man skal kunne reagere. Det er klart man skal kunne f ut frustrasjon uten mtte tenke p at det skal gjres med snert og selvironi, men det m skje uten at barn m beskyttes fra det. Hrte nylig om en far som ikke lenger ville ta med datteren p kamp pga den ordbruken hun ble utsatt for. Og det er for trist.

24.mai.2006 @ 01:10
Postet av: Oddrane kommer...

davy, davy, davy...hr n her; g ut kritisere en 13 r gammel gutt i offentlig media hrer ingensteds hjemme! Hva er problemet ditt? Den karakteristikken du gir Oddrane (ikke odderane) er den mest hplse jeg noen gang har sett. Neste gang du besker Odd Stadion skal jeg be gutten spytte p Martin i steden, det er jo mye bedre :) IDIOT DAVY!!

24.mai.2006 @ 01:20
Postet av: Espen

Kanskje sttt opp med litt feil bein eller Davy? Slte flyvertinnen te p deg p veien hjem? Jeg er Sandefjord-supporter p min hals, men har vrt p mange kamper p Falkum og kjenner meg ikke igjen i det hele tatt i din beskrivelse. Tror nok det ligger noe annet bak dette her.. Skriv en blogg om det istedet du!

24.mai.2006 @ 01:53
Postet av: Bob Sapp

Fotball fans harry.
Fotball fans er en artig rase. De er stort sett menn som synes at det er litt vanskelig aa snakke med kvinner, men mye artigere aa tilbringe mesteparten av tiden sammen med andre menn og snakke om fotball. De moeter andre menn foer en kamp, gaar paa kamp for aa se pa 22 menn i kortbukse spille ball, under kampen kan de klemmer hverandre naar deres lag scorer. Og hva roper de, #### er homo. Er det bare jeg som hvor patetisk noen av disse "mannlige" fansen er.

Fotball i Norge er en harry sport for menn men liten selvtillitt. Personlig synens jeg det er helt ok at de samles paa et sted for aa klage over at samboeren, kona eller kjaeresten ikke skjoenner at fotball er lidenskap. Det er en kjennsgjaerning at lagsport tiltrekker seg menn med mindre utdanning, daarligere karakterer og mindre selvtillit enn individuell sport.

Naar fjortiser har idoler er det soett. Naar voksene menn kjoeper krus, skjerf, drakter osv osv for aa dyrke laget sitt er det ikke soett lenger, bare patetisk.

Fotballfans, fortsett aa staa sammen med flere tusen andre menn og rop dommeren er homo. Det gir underholdning tilnormale mennesker.

24.mai.2006 @ 02:18
Postet av: Stian

Selvsagt burde snne bemerkninger vre undvendig. Men i kampens hete vil det alltid vre en eller annen som slenger en drlig og lite gjennomtenkt kommentar.

Jeg var selv til stede p ODD Stadion sndag og merket ikke noe til det. Syns uansett det er drlig gjort trekke frem ODD-supportere som eksempel p drlige manerer. Kan aldri tenke meg at det er noe bedre andre steder. (Vi husker vel alle spytte-episoden fra en kvinnelig Brann-supporter p davrende Sogndal-spiller Robbie Russell).

Til slutt vil jeg nevne at jeg syns Martin Andresen selv m lre oppfre seg. Har ikke huske ha sett noen andre i Norge som klager S mye p dommeren (selv om han fr god konkurranse av en del VIF-spillere). Helt utrolig at Martin ikke fikk gult kort! Det er ikke frste gang han har vist en slik atferd p ODD stadion. Er det rart han blir upopulr her??

24.mai.2006 @ 02:42
Postet av: Anders

Synes folk fra Skien og telemark har en tendens til prve vre "in". N er det 10 r siden resten av landet kuttet ut slike ting.. Dere holder p enn.. Skam dere i den lille bygda!

24.mai.2006 @ 02:46
Postet av: Ottar "Big Hand"

Du skriver godt Davy, det er nesten s middelet helliger mlet nr man leser. Men det blir etter min mening feil skyteskive.

Det er vanskelig vre uenig i at man ikke skal hetse folk p grunn av seksuell legning. Men med din fartstid i norsk fotball br du vite at dette faktisk er svrt vanlig, og ofte sagt med en slags implisitt selvironi. Jeg har bare sett kamper siden sent 80-tall, men har som tenring vrt med synge at f.eks Vidar Davidsen er homo. Hooomo, sogar. Det er nemlig en merkelapp som er blitt satt p litt elegante og/eller forfengelige spillere og ledere. Det er ikke bra, nei, men hvis du analyserer det litt dypere s ser du at ondskapen i det ikke er s voldsomt. Litt det samme som kalle spillere for kjerringer. Dem er det naturligvis heller ikke noe verre med. Uansett er nyhetsverdien av homorop p norske stadioner mildt sagt begrenset.

Nei, hvis du frst skal trekke inn noe som er ille, mener jeg ogs du br se til Stabk-LSK. rope til Uwe Rsler at han er nazi tror jeg omtrent m vre det mest forulempende det er mulig si til en hederlig tysker av i dag. kalle ham homo fordi han kler seg pent eller dildo fordi han er skallet ville ikke en gang komme i nrheten.

Det eneste som kunne overg dette i upassende plumphet mtte vre be en jdisk spiller eller leder komme seg inn i gasskammeret.

Jeg forstr naturligvis at 100-rsdagen for Ibsens dd gir en bakgrunn for artikkelen som gjr den nesten umulig la vre skrive, men hvis du frst skulle lfte frem noe uakseptabelt burde du tatt dette.

24.mai.2006 @ 02:46
Postet av: jeez

Nr arild stavrum gr ut mot martin andresen, sttter et samlet fotballnorge andresen. her er andre tegn i lpet av sesongen at martin andresen er en fyr det er umulig like for andre enn brannfans. javisst er han en god spiller, men langt fra den beste i tippeligaen. det er ikke helt ubegrunnet at det alltid er han som kommer i fokus hos andre lags supportere, han mister hodet nr han er p banen, og det som virker som en hyggelig fyr utenfor banen, er psyko under kamp.

at davy wathne skriver en blogg om at martin andresen blir kalt homo er morsomt, leter enda litt etter bloggene hans om alle gangene magne hoset har blitt kalt det samme..(???) bergensere er mer patriotisk enn amrikanere og mister helt viddesynet nr noen sier noe om bergen eller brann.

alle vet du elsker brann, og det skal du ogs gjre, som bergenser. men nr du legger ut en sak som dette skinner det lokalpatriotisme gjennom lang vei, og alle skjnner at dette ikke har noe med at du ikke liker "drittslenging" p arenaer generelt. har vrt en del kamper mellom lyn og vif, eventuelt vif og lsk, der verbale angrep fra tribunen sikkert har vrt vel s voldsom som de 4 tusen i skien lira av seg. hvorfor skriver du ikke om dette?

24.mai.2006 @ 02:54
Postet av: Fredrik

Morn Davy !
jeg er forresten den "13 r gamle gutten" som du skriver om, som hadde hat i blikket og som sa dette etter 3-1 mlet..

det er 3 feil her !

jeg er 17 r, noe hat i blikket hadde jeg langt i fra, og den kommentaren kom p stillingen 0-0.
men det er vell vanskelig for deg huske uansett! lurer p om ikke noen av de sansene har gtt litt ut p dato!

men men ! ha en god dag :)

24.mai.2006 @ 07:19
Postet av: Mats

Martin er homo.
Du er ei brann-hore som ikke klarer vre objektiv. slutt med den aggressive tonen hver gang du mener at dommeren har gjort en tabbe og heller prv hr hva de svarer. du fr jo ikke en dritt med deg

24.mai.2006 @ 07:47
Postet av: John Locke

Davy er p tryne i denne saken!!

hva er det med at lavpannet er det nye skjeldsordet!!??

24.mai.2006 @ 07:48
Postet av: Daniel

S dum trodde jeg ikke du var davy

24.mai.2006 @ 08:02
Postet av: Kanutten

Er selvsagt enig i at fotballstadion skal vre et sted for positive flelser frst og fremst. Det er det nok for de fleste Davy m n ha vrt lenge nok i gamet til vite at det er ogs er en bra arena for blse ut litt gammel gruff og drit fra sjelens irrganger. Bedre det enn konedenging. Og det er jo noe herlig fascistisk berusende st mitt i en menneskemengde som deler det samme raseriet mot dommer, motspiller eller hvem det mtte vre. Sant si kan jeg knapt huske sist gang jeg var p en fotballstadion UTEN kalle noen en homo.

24.mai.2006 @ 08:26
Postet av: Benny

Kjre Davy og resten av tv2.

Dere er elendige.
La noen andre ta over alt dere sitter p av fotballrettigheter.

24.mai.2006 @ 08:31
Postet av: Daniel

Lurer p om ikke Brann supporterne er de som burde snakke lavest nr det gjelder sjikanere andre lags spillere med verbal gjrme. Burde rydde opp i egen supporterklubb fr dere kritiserer andre.

24.mai.2006 @ 08:40
Postet av: NoeForDavy

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=118&Group=Fotball%20-%20Norsk&ThreadID=1020173&Thread=Davy%20slakter%20odd-fansen

24.mai.2006 @ 08:43
Postet av: Eirik

Dette blir rett og slett for dumt. I skien er det ikke verre en andre steder, og trekke frem utsagnet til en tolvring... En gang likte jeg deg Wathne, du kom inn i norsk tv og fotball med god humor, men n likner du mer og mer en gammel gretten gubbbe.

24.mai.2006 @ 08:49
Postet av: Tilskuer

Tror ikke Odd-supportere er noe vrre enn andre supportere, men jeg m gi Davy rett i en ting; Oddrane har en lang vei g for vre den 12. mann p laget.
Var p Skien stadion og s Odd-Lyn for 2 uker siden og det var pinlig se at 2 busser med Lyn-fans laget mer liv enn alle Oddrane og alt Skiens-publikummet til sammen.

Odd-tilhenger :-)

24.mai.2006 @ 08:53
Postet av: nilas

Er det for vre hyggelig at Brann-supporterne joiker nr TIL spiller i Bergen? Vet ikke hva som er verst av homohets eller rasisme - tror jeg heller til at det brune hverdagsrasistiske grumset er verst. Nei, start med feie for din egen dr, Davy!!

24.mai.2006 @ 08:57
Postet av: Daniel

Husker Brann tapte for RBK for noen sesonger siden. Etter kampen stormet noen Brann supportere en bil p rdt lys, og banket opp mor og snn fordi de hadde p seg rbk-tryer. I Bergen holder det nemlig ikke med verbal hets, der bruker de vold i tillegg.

24.mai.2006 @ 08:59
Postet av: ?

hehe

24.mai.2006 @ 09:04
Postet av: ?

Godt poeng Davy, som mange av "innleggerene" ikke har klart f med seg. Det er s lite klasse og humor over slike kommentarer at det blir banalt og latterlig. Et annet godt poeng, hvorfor ikke bruke den samme energien p sttte eget lag?

24.mai.2006 @ 09:04
Postet av: Ole

Dette er s befriende deilig lekse hre, fra en som er i posisjon til bli hrt. Noe av det som fascinerer meg ved fotballen, er nettopp det engasjementet den kreerer hos sine tilhengere, og i hvilke former det gir seg utslag. Og som X-trnder n bosatt i Bergen har jeg gledet meg over Brannfansens stort sett humrfylte og varme engasjemnt for sin klubb. Like skuffet har jeg blitt nr jeg har bde her og andre steder overhrt direkte sjikane, hets, regelrett mobbing som i en hvilken som helst annen sammenheng ville blitt sltt hardt ned p. Det har tidvis vrt s at jeg har blitt provosert p grensen til et nske om gjre noe FYSISK med saken... Pga slike tidligere erfaringer har jeg ogs lrt meg se p feks Vlerenge klanen som en gjeng userise pbler som ikke kan tas p alvor. (det er mulig det har endret seg til det bedre, men inntrykket sitter for dypt til la seg endre....) Det er synd hre at ogs sm-steder, med sm klubber som kjemper hardt for beholde posisjonen skal utsettes for samme form for negativisme. Det klubben trenger er POSITIVE tilrop, sttteerklringer og HUMR!

24.mai.2006 @ 09:08
Postet av: ?

Du har bodd for lenge i Bergen siden du fler at du m g FYSISK til verks

24.mai.2006 @ 09:09
Postet av: Ivar

n har du virkelig overgtt deg selv Davy. Brann supporterene er vel kansje kjent som norges mest usportstlige.Begynner tenke tilbake til den tiden da Karadas ble hetset, og da koakou ble spyttet i ansiket av en brann supporter. Nei dette blir for dumt.

24.mai.2006 @ 09:41
Postet av: Ole

Finner grun til ppeke at jeg ALDRI faktisk HAR gtt fysisk ut mot noen, hverken i fotballsammenheng eller i noan annen sammenheng. men at mageflelsen av og til har dratt i den retning, ja definitivt. Nr den usaklige HETSEN har blitt for sterk, s vrenger det seg i meg i ubehag.

Personlig er jeg tilhenger sportmanship, jeg blir rrt nr jeg ser eksempler p idrettsutvere eller tilhengere som utver elegant sportsnd, som feks langrennstreneren som nettopp fikk flere paller med canadisk lnnsyrup i takk for at han i "kampens hete" gav en stav til en utver i knipe. Det er ekte sportsnd, i begge ender.

24.mai.2006 @ 09:43
Postet av: Brann-supporter

Davy rettar skelys p viktige sprsml. Somme fotballsupporterar er langt meir opptekne av sjikanera motstandaren enn sttta sine eigne.

Om supporterane i Skien er ekstra ille i bruk av skjellsord, trengst det nok meir enn eitt besk til avgjera. Sjlv har eg beskt alle arenaene i Tippeligaen fleire gonger. Kva ein hyrer av drittslenging heng mykje saman med plassering. Men eg har eit bestemt inntrykk av at dei fleste stader trengst det ordnast opp i eigne rekker.

Og s er det slik at til meir puslete ein stttar sitt eige lag, til lettare er det hyra dei trass alt f som slengjer fantasilause ukvemsord.

24.mai.2006 @ 09:48
Postet av: Per

Innleggene til noen av Odd supporterene her taler vel for seg selv. Pinlig.

24.mai.2006 @ 09:49
Postet av: Riktig vurdering av ODDs publikum!

Undertegnede var ogs tilstede p ODD Stadion og s kampen mot Brann.

Publikum - endel av dem - viste hrreisende ufin opfrsel og kom med tilrop mot alt som ikke gagnet ODD.

Pstanden mot M. Andresen er nok ganske
urettferdig ettersom han og hans kvinnelige samboer nylig ble foreldre.

Sandst etterlyser med rette mer begeistring over sitt lag: Odd spille hurtig og fin fotball, men mangler for tiden avsluttere.

Ola Observer

24.mai.2006 @ 10:33
Postet av: Morten S

HAHA.......Her viser alle Odd "supporterene" hva som bor i deres sanne natur.
Lese en blogg for s bli s forbanna at dere begynner slenge dritt til skribenten viser hvilke patetiske, ufyselige, lavpannede unnskyldninger av noen mennesker dere er.
Hper Skien blir utsatt for en stygg ulykke, dere fortjener ligge i dritten p stlandet. Forresten er dere vel for svensker regne. Ekte Nordmenn er dere iallefall ikke, avskum derimot.

Nei leve republikken Bergen. Skien kan brenn for alt jeg bryr meg. Ekle folk.

P.s
En Blogg er private meninger og tanker og har ingenting med personens "offentlige" profil gjre.

24.mai.2006 @ 10:39
Postet av: Roy Bjarne Knudsen

Det m vre bedre slenge med leppa enn med knyttneven.... Husker for noen r siden, da jeg bodde i Bergen, da en RBK-supporter (en ung mor med sin snn) kjrte bort fra Brann-RBK og ble sltt ned gjennom vinduet (som var pent - men dog) av en Brann-fan som ikke var fornyd med at RBK vant...

Og det er langt ifra det eneste usportslige jeg har opplevd av Brann-fans. Tror jeg m si at de er blandt de verste supporterene snn sett, selv om de kanskje er de beste til lage liv under kampen.

24.mai.2006 @ 10:41
Postet av: Bergensere ass...

Bergenserkommentatoren "Morten S" sier jo litt om hva slags folk man har i Bergen...
Skudd i foten der, Sir!

24.mai.2006 @ 10:57
Postet av: Prokurator

Hvor sitter du p staddaen da Davy?
Var ikke i Skien, s kan ikke uttale meg om hva som der ble sagt, men har vanskelig for forestille meg at det er noe verre hets der enn andre steder i landet. Str til vanlig p ss, og kan ikke huske sist noen ropte "homo" etter en motstander. Det betyr ikke at hets av motstanderne er borte. Som du nevner er det en del r siden Eggen ble utsatt for dette, men senest mot VIF sto halve felt Z og ropte "Rekdal - grisetryne!" gjentatte ganger. I fjor sang ss at "Hoset liker menn!", og senest 16. var det joiking mot TIL (som vanlig hver gang TIL eller Glimt er p besk). Dette fenomenet forsvinner aldri, og det er ikke noe bedre p staddaen enn hva det er andre steder i landet.

24.mai.2006 @ 11:32
Postet av: Klla

Snakk om kaste stein i glasshus.
De vrste ungene som vi finner p en tribune noe sted i Norge, finner vi p Stadion i Bergen. Hold det store kakehlet ditt lukket, Davy.

24.mai.2006 @ 11:40
Postet av: TIL supporter

Dakar Davy og Brann!
Gjester p Brann stadion blir vel aldri servert ukvemsord av hjemmepublikum. Sist TIL spillte mot Brann i Bergen ble jeg kallt bde hjulbeint samejakki og det som vrre var hver gang jeg tillot meg heie p Gutan. S det er nok ikke bare i Skien at det finnes hjemmetilskuere som oppfrer seg p et lavml.

24.mai.2006 @ 11:48
Postet av: RM

Bra at du tar opp dette. Fotball er og skal vre noe positivt for bde spillere og tilskuere. At du lar det g ut over Skiens publikummet er muligens riktig da jeg selv ikke har vrt der, men jeg er noe usikker p om du ikke er litt nrsynt. Flere ganger har jeg, som RBK patriot, furundret meg en god del over publikum i Bergen. Du er forsvidt inne p det i artikkelen din, men hvorfor har du ikke skrevet om dette for flere r siden. Eksempelvis etter at RBK hadde feide over Brann (1-6)p Stadion for noen r siden i siste serierunde. RBK gutta stillte seg p rekke for motta velfortjent seriegull og dine bysbarn svarte med en massiv pipekonsert. Jeg s ingen kommentar fra deg da. Dette er ikke ment vre kritikk av artikkelen din, men den brer litt for mye preg av yeblikkets opplevelser og ditt ststed der og da. Vi behver i hyeste grad en debatt om oppfrselen til spillere, trenere og publikum. Siste tids dommerhets fr meg til lure p hvor mange 14-ringer er det som melder seg p dommerkurs fortiden? Om noen r gidder vel ingen stille opp dersom man skal bli evaluert i alle kameravinkler p TV2 etter en tvilsom avgjrelse. Der har dere en god mulighet til pvirke. Ellers s synes jeg du er en flink journalist og du har et rlig og godt hjerte for fotball og favorittlaget ditt. Det er bra. St p. Du er i posisjon til styre debatter og fokus gjennom jobben din. Innlegget ditt kunne godt vrt mere generelt, men det blir vel mer oppmerksomhet rundt saken nr du tar noen konkret.

24.mai.2006 @ 12:05
Postet av: stian

Vel Davy folk kan lire mye av seg i frustasjon.
Det kan du ogs!!!

For 2 r siden hrte jeg du si dette til en motspiller i grendacupen i knarvikhallen.:

- ta og f ut det der jvla grisetrynet

dette sa du om en litt lubben motspiller

24.mai.2006 @ 12:21
Postet av: Ruben E.

Og blse opp denne saken gjr deg like ille som den lille 13ringen. Hallo? Du av alle har sikkert aldri sagt noen "skammens" ord i kampens hete da eller? PUH.. g grin

24.mai.2006 @ 12:26
Postet av: Lobex

Du er patetisk Davy..

24.mai.2006 @ 12:27
URL: http://www.farmor.net
Postet av: Sam Bell

Akk dere enfoldige.
Det ser ikke ut til at dere klarer holde konsentrasonen nr dere ser ord som beskriver sexuell legning.
Det var det minste av det Davyen ville frem til.
Poenget er at dette kom fra en fjortis (og det etter kamper) og dette bare var et av mange tilfeller Davy har opplevd p den omtalte banen.
Om han har rett aner jeg ikke, siden jeg ikke har giddet dra til et s gudsforlatt sted.
Det jeg imidlertid kan skrive under p er at det mest destruktive laget som har beskt Brann Stadion de siste 10 rene er Odd.
(Jada de er blitt bedre de siste 2-3 sesongene.
men noe annet var uunngelig om de ikke vil bli til spott og spe for hele fotballnorge.)

Sam

24.mai.2006 @ 12:33
Postet av: Lineker

Hper i alle fall at den lille guttepjokken har foreldre som vet lre ham at snt roper man ikke.
Og "homo???". Har opplevd voksne mennesker ogs som roper det, og det er jo helt lavml. Hvorfor skal det vre et skjellsord? Dette barnet kan unnskyldes, voksne som roper det samme er bare triste, mislykkede mennesker.

24.mai.2006 @ 12:57
Postet av: Heidi

n fru faenm skjerpe deg! At n guttunge kaller Martin Andresen for homo, betyr ikke at alle Odd-tilhengerene kaller han for det! Odd supporterene er snille og rolige, og jeg tviler p at det er s forbanna mye bedre i Bergen, eller noen andre steder. herregud!

24.mai.2006 @ 13:22
Postet av: franke

Alle i dette landet lrer fra liten av at homo er et skjellsord, derav s mange tenrings-selvmord!

Se for deg en av dine slektniger dinglende fra et rep, s tenker du deg kanskje om 2 ganger....

24.mai.2006 @ 13:32
Postet av: Bjrn

Synes kanskje du kaster stein nr du sitter i glasshus, Davy. At sprkbruken p norske fotballtribuner er lite vre stolt over, er det vel ingen tvil om. (selv om homo strengt tatt ikke br vre et skjelsord)
Men, hva med sprkbruken blandt fotballjournalister? Uttrykk som "Hat-oppgjr", "hatkamp", "Krigen p Lerkendal", "fiender" som daglig gr igjen i norsk presse er vel ikke akkurat med p gjre fotballen/ eller tribunefolket mindre aggresive. Og selv om uttrykkene i pressen nok er noe mildere(?) enn en det som brukes av rasende tilskuere, s nr jo dere pressefolk en langt strre gruppe mennesker enn det en guttunge klarer nr han str skriker p tribunen.
Og, som journalist, en profesjonell bruker av sprket, burde det vre mulig finne mer dekkende og presise uttrykk enn det som gjres i dag. Jeg tror f.eks. ikke, og jeg kjenner faktisk litt til det, at Vlerenga supporterne hater Lillestrmgutta. Erkerival p fotballbanen, konkurrent og klassis oppgjr ja, men hat (i ordets egentlige betydning), det kjenner ikke jeg til.
S nr en guttunge bruker et forflatet/idiotisk sprk p tribunen, s har vel du og dine kollegaer vrt gode veivisere i den retningen.

24.mai.2006 @ 13:34
Postet av: Track

Det kryr av skaphomser i fotballen og i idretten - ogs p tribunene men machokulturen tilsier at de er ddsredd for bli avslrt. Patetisk i r 2006

24.mai.2006 @ 13:39
Postet av: Lars

Jeg begynner virkelig glede meg til Brann-sprekken. For den kommer i r som i fjor og i for i fjor, ret fr det og ret fr det igjen...

Regner med at verbale utspill fra 13-ringer fr skylda p TV-toern.

24.mai.2006 @ 13:56
Postet av: loser

Bra at Odd-supporterne forsvarer folk som bruker "homo" som et negativt uttrykk. Fin gjeng.

24.mai.2006 @ 14:23
Postet av: Homofil Nordlending

Jeg er homofil og mener at nr homo blir brukt som skjellsord er dette ordet veldig negativt ladet. Synes bloggen til Davy er bra. Mange gode poenger i dette innlegget. Det verste med mange av kommentarene er at det er svrt mange som forsvarer den personen som kalte Martin homo. Davy skrev i innlegget sitt at Brannsupportene ikke er feilfrie de heller, men han som brannfan burde ha lov til reagere p drlig oppfrsel p fotballkamp. Om Martin syter til dommeren og ikke fr kort for det, s er det dommeren som gjr en drlig jobb... Det viktigste er uansett at man skal kose seg p fotballkamp, men det burde ikke g ut over andre. Har selv ftt en springskalle av en vif-supporter da jeg var 15 r. Dette var etter en kamp vif tapte. Jeg var kun skyldig i heie p det andre laget. S...oppfr dere!!

24.mai.2006 @ 14:47
Postet av: meg

den tarveligste og mest sjikanse karakteristikken

Hva er detta Davy? Erru forbanna homohater? Vkn opp og vit at du lever i 2006. Kanskje guttungen hadde lst p'n.

24.mai.2006 @ 15:07
Postet av: Pleym

Nr "homo" brukes p denne mten som Davy her gjengir, er det ment som et nedsettende skjellsord. Dessverre.

Homohetsing er ikke noe nytt fenomen i fotballverdenen - og spillerne selv br g i front for ta et oppgjr.

Egentlig burde de f hjelp av trenerne, ogs - men der er som kjent homofobien noe man ikke lar vre fremheve i mte med media.

24.mai.2006 @ 15:15
URL: http://www.vgb.no/1207
Postet av: ?

Skjerp deg Davy! I Bergen ble Edwin van Ankeren buet ut og kastet mynter da han ble bret av banen med hjernerystelse. I Skien er det da heller gjenger som banker opp folk for sport. Hvis du dmmer Skienspublikummet ut fra dette, da skulle du tatt p deg bortedrakt i Bergen engang. Utrolig hva man fr slengt etter seg av ukvemsord og trussler.

Tilbyr deg bli med oss neste gang Odd mter Brann i Bergen. S fr du

a) se hvordan vi telemarkinger egentlig er p kamp
b) se hva andre blir mtt med i din egen by

24.mai.2006 @ 15:50
Postet av: Ugla

Davy, Davy, Davy...
En ting skal du ha: Dette er et viktig tema, og sansynligvis et kende problem p norske fotball-arenaer.
MEN:Hvorfor tar du utgangspunkt i ODD?
Du sier jo selv at du har vrt p Brann-kamper i 36 r. Da har du jo nok av situasjoner ta av i egen klubb... Og da mener jeg NOK av situasjoner (ikke bare p arenaen). Eller du kunne ppekt syngingen mot Uwe i kampen Stabk-LSK.
Istedenfor s gr du til angrep p ODD, dette fordi de "angrep" ditt kjre Brann.
Jeg tror du hadde skreket det samme hvis Martin ikke spilte p Brann, for makan til sutrekopp skal du lete lenge etter.

Fint tema - HELT FEIL vinkling.

24.mai.2006 @ 15:58
Postet av: Sultan

Jeg tror nok de aller fleste er enige i at det er ufint slenge om seg med slike kommentarer. Poenget er vel at det blir helt feil av Wathne utpeke Odds hjemmebane som et sted verre enn andre. Han henger ut hele byen p en mte som vi som kommer derfra ikke helt klarer sette pris p. Jeg har selv reist rundt p fotballkamper, og det er ikke noe bedre p de andre arenaene.

Ta opp dette p generelt grunnlag s kunne kanskje debatten blitt litt mer fornuftig, mten det blir gjort p her provoserer jo bare folk, og da er det lett for folk komme med noen ufine svar.

Virker heldigvis som at det er bred enighet om at det ikke er noe bedre andre steder.

Og Morten S., ditt innlegg er en nytelse.

24.mai.2006 @ 16:05
Postet av: Tor Alrik

Hei Davy
Her er du nok akkurat en slik patriot som jeg er glad i.
Men du tar feil i at Skien er verre enn andre steder. P Stadion er det til og med en speaker som kan det og mobbe. p en lun mte men dog han slenger "skitt" hvis han kan f inn en kile.
Jeg er fullverdig medlem av bde ODD og Brann og betaler med gled min kontigent, elsker engasjementet og opplever nok noe ganger bde p Stadion og p Falkum at noe trkker over i kommentarene sine, jeg ble neste arrestert p Voss stadion da jeg tilfeldigvis hadde havnet i blant supporterene til Brann og de kalt Vossingene for ting som jeg ikke tr skrive inn i denne bloggen.
Davy slik er fotball, ro deg ned og kom ned p jorden ved st stor st p Stadion en kamp overhr kommentarene der, de er ganske friske.

24.mai.2006 @ 16:18
Postet av: Per

Sorry Davy, men her er du p jordet!
Jeg har tilbragt mang en stund p Store St, og rundt p Brann Stadion, og hvis du mener det er verre i SKien enn andreplasser tar du skammelig feil.
Fra Store St kommer rasisme, nazisme, homo hets og alt some vrre er.
Faktisk er Store St den vrste av alle i s mte. Aldri hrt lignende nr jeg har vrt p andre stadioner.
Men man m vel lukke rene for snt hvis man skal ha det kjekt p kamp

24.mai.2006 @ 16:26
Postet av: Helge

Du Davy, lurer p hvor er humoren.
Det har jeg spurt meg selv om mange ganger med dine gulp nr du avslutter en sending, og skulle du ha med deg Mini i studio s ser jeg heller p tro og liv.

Ha en fortryllende breeeeeiflabb aften..
Er dette humor??????? g deg selv litt etter i smmene fr du utaler deg, du br muligens tenke fr du KAKKLER...

24.mai.2006 @ 16:32
Postet av: Davy suger k...

M bare si at du er patetisk Davy!
Kan jeg be deg om og slutte stikke det stygge trynet ditt frem overalt..

Mvh
Vlerenga supporter

24.mai.2006 @ 16:44
Postet av: Mette Marit

iBergen.no

Snikfilmet halvnaken nabo

Bergenseren ble fratatt kameraet etter snikfilming under skjrtene p uvitende jenter. Men da en vakker kvinnen flyttet inn i nabohuset, mtte han kjpe nytt.


Hehe..
Sier ikke mer!

24.mai.2006 @ 16:52
Postet av: Mette Marit

iBergen.no

Snikfilmet halvnaken nabo

Bergenseren ble fratatt kameraet etter snikfilming under skjrtene p uvitende jenter. Men da en vakker kvinnen flyttet inn i nabohuset, mtte han kjpe nytt.


Hehe..
Sier ikke mer!

24.mai.2006 @ 16:53
Postet av: Mette Marit

iBergen.no

Snikfilmet halvnaken nabo

Bergenseren ble fratatt kameraet etter snikfilming under skjrtene p uvitende jenter. Men da en vakker kvinnen flyttet inn i nabohuset, mtte han kjpe nytt.


Hrte rykter om at det var deg Davy..?
Hehe..

24.mai.2006 @ 16:57
Postet av: Tele Salgesen

Tor Erik Sivertsen: du er dummer en en pose peantter. Hva har din kollega med noen ting gjre? Hvis hun ikke takler f dritt som telefonselger s br skaffe seg en ny jobb. Som telefon selger fr man dritt, snn er det, p samme mte som en bilmekanikere M tle f motorolje p hendene... Nr det gjelder dere andre duster som hevder Davy skal opptre objektivt har jeg bare dette si HVORFOR !!? Dette er en personlig blogg og vi andre lesere det for lese mannens personlige meniger og yttringer? S Davy fortsett bare spy ut usensurerte meninger, det er mange av oss som setter pris p dem. og til neste gang - Heia Brann.

24.mai.2006 @ 17:03
Postet av: Martin

Davy er homo!

24.mai.2006 @ 17:04
Postet av: Mette Marit

Tatt for banan-voldtekt

Nok en mann er pgrepet for det psttte overgrepet mot en 31-rig mann. Rusmisbrukeren hevder blant annet at han ble voldtatt med banan.

Fire menn skal iflge 31-ringen ha gitt ham kraftig bank og skjendet ham p det groveste med en banan i en leilighet i Bergen 2. mai.


Martin og Davy var vist med p det..=)

24.mai.2006 @ 17:04
Postet av: kre

Davy suger penis...

24.mai.2006 @ 18:22
Postet av: Pronto

Jeg ville bare kommentere at denne bloggen ikke fortjener en kommentar.

24.mai.2006 @ 18:48
Postet av: yderf

Hei du! Journalister skal ogs vre rollefigurer, og manerer gjelder like mye p tv 2 "spo(r)ten" og selvflgelig ogs p tribuner. Her dreide det seg om en skuffet 13-ring, men du er vel noe gamlere David W? Hper journalistikken din i fremtiden viser seg i voksenuttalelser og ikke en slik form som fremkommer i det du har skrevet.

24.mai.2006 @ 18:53
Postet av: Morgan

Vil bare gi deg et lite tips....
Selv om noen ler av dine komentarer p tv er det ikke dermed sagt at det er humor du slenger ut, flesteparten av de jeg kjenner liker drlig vasepraten din. Synd at slike som deg fr lov til formidle fotballnyheter, nivet er meget lavt etter at nrk mistet rettighetene.
Nr det gjelder supportere s fikk jeg to drer sparket inn p bilen min av Brann supportere, vil TUSEN ganger heller bli kalt for homo av en 13 ring.
Lavpannet kan du selv vre. Hilsen RBK SUPPORTER

24.mai.2006 @ 19:16
Postet av: arne

hper su ikke tar deg sjl s voldsomt hytidelig, davy... er liksom odd supporterne s sinnsykt mye verre enn resten av fotball norge?? trur du ikke alle hrte at dere bergen-folk holdt p le dere i hjel hver gang stabk scorte ml?? er det s sinnsykt mye bedre a??? satt faktisk tre-fire brann supportere bland oss odd fans p tribund syd, og de ver ikke s verst til sjikanere de heller, skal jeg si deg!!!! s du tar nok veeeeldig feil nr du pstr at dd er s sinnsykt mye verre enn andre... og for det andre: tror du fansen bryr seg mer om bortelaget enn sitt egne lag??? burde det ikke vert 60 i steden for 6000 p tribunen da????? sttter ikke vi odd kanskje? tror ikke du har s mye du skulle sagt ass. du skjnner vel du ogs at ett og anna tilfelle med drittkasting til visse spillere forekommer? og helt rlig: er det s rart kalle martin andresen homo? han er pen, velkledd, sikkert ganske rik, forngd med seg selv, en fin karriere og ser ut som han er i ganske godt humr..? er vel bare du og fjortisene som ser p homo som negativt...? avslrt, davy!!!!! homofile menneske er knsj tffe, har ike noe i mot dem! og det kan du hilse si til han kapteinen din! hadde etter min mening passa bedre kalle han tidsdryer eller no.... du hadde vel ikke likt det om svindal larsen hadde sttt i to minsutter kverulert med dommeren uten at han hadde ftt noen form for tilsnakk eller kort? tenk deg littegranne om neste gang, davy... du er ikke helt sakelig i pstandene dine! og detta har IAFFAL INGENTING MED ODD GRENLAND SOM LAG GJRE!!! virker misstenkelig som om du prver legge skylda p odd, ogn ikke oddrnae.... du er bare s sinnsykt misunnlig, er det du er! brann har jo verken norges beste keeper, forsvarer eller midtstopper...

24.mai.2006 @ 19:36
Postet av: Jaffe

Hmm, er det mulighet for at jeg kan opprette en blogg, der jeg kan nevne det Brannsupportere som satt p tribune syd sa?

24.mai.2006 @ 19:58
Postet av: caniggia

synes ikke det er noe ta p vei over at oddrane kaller ham homo. husk at i grenlandsomrdet er "homo" bare en betegnelse p folk som dusjer hver dag.

dette vet nok martin, og lot seg ikke affisere. spilte en god landskamp i dag

24.mai.2006 @ 21:58
Postet av: Tor

Som vanlig, Davy; Spiker'n p hodet! Jeg tillater meg for egen regning slenge p at laget og benken deres (ingen nevnt, ingen glemt) framstr p akkurat samme mten.

24.mai.2006 @ 23:14
Postet av: Jan R

Var selv p ODD Stadion da ODD mtte Brann, og det at Davy sier at ODDrane bare kommer med skjeldsord, og at oddrane ikke sttter laget sitt.. osv, er meget feil. Etter hvert eneste ml brann scorte, ble det litt stille, fr oddrane begynte synge til laget sitt for f fart p dem igjen. Har vrt p 7 av 9 kamper som Odd har spilt, og fler at oddrane er meget "glad" i laget sitt, De synger til ODD hele tiden. Og ellers aldri noe tull ang slossing osv. Noen gang hrt om en odder som har sloss fr? Nei..

Og kanskje litt over til grunnen at det ble litt roping/piping p Martin.. Jeg fler at han "lurte" dommeren litt, fikk snakket seg ut fra alt. ting som alle p stadion s burde vrt frispark osv. Derfor er det ikke rart at det kommer litt skjeldsord og eller piping mot martin..

Heia Odd, Heia Odd!!

25.mai.2006 @ 00:55
Postet av: Trigz

Enig med Wathne at "homo" er en lite fantasifull ting rope fra tribuna. rope noe slikt gjenspeiler bare negativt p avsenderen.

Men Wathne, du burde strengt talt ta deg en tur p Briskeby stadion. Hamkam-publikummet er det uten sammenlikning mest hatefulle hjemmepublikummet jeg har opplevd i norsk fotball. Minnes levende den gangen jeg hadde med meg min 1,5 mned gamle snn p Briskebyen for se Hamkam-LSK, og opplevde f trusler og stygge blikk fordi jeg sto p feil tribune. Barnevogna er ikke helt enkel buksere inn p bortetribuna, som du kan forestille deg.

Ellers er ikke publikummet p Stadda helt borte de heller. Eller p rsen, forsvidt. Ondsinnede karakteristikker hagler p hver eneste hjemmearena i Tippeligaen.

25.mai.2006 @ 07:48
URL: http://trigz76.blogging.no
Postet av: Gunnar

Davy'en er homo

25.mai.2006 @ 08:55
Postet av: Kristoffer

Serist, Davy. HVIS Martin ER homo, s m det vel kunne g an si det? Snn for konstatere det, liksom.

25.mai.2006 @ 09:38
Postet av: Tove

Dette er skivebom Davy, i alle grupperinger finnes det utskudd som skiller seg ut.
Har selv opplevd det i Bergen, ingen er vel mer kaklende enn oss Bergensere.
Utskudd finnes ogs i tv2 sporten viser det seg..
En ting til Davy,la du merke til at Martin ga fingeren til supporterne til Odd, ikke veldig rart at det blir slengt litt med leppa til slike.
Ha en fortreffelig tkeaften....

25.mai.2006 @ 09:44
Postet av: pekka

Davy og Morten S m jo vre samme person, de er like patetiske og meningene deres svarer for seg selv.
Davy du burde ta til vettet, komme frem og dementere det du her har skrevet.
Men det er vel kanskje for mye forlange fra en kar som deg(Bergenser)? Husk du har stor pvirkningskraft i kraft av din rolle i TV2, men det driter du vel i?

25.mai.2006 @ 10:21
Postet av: Mari

" slynge ut den tarveligste og mest sjikanse karakteristikken han kunne komme p var sannsynligvis en slags egen-terapi, en mte trste seg selv og bearbeide skuffelsen over innsatsen til "Odderane" p."

S den tarveligste og mest sjikanse karakteristikken man kan komme p er kalle noen HOMO? Hva slags menneskesyn tyder dette p`? Noen idrettsfolk prver bekjempe homofobien i idretten..noen , slik som "vr kjre" Davey Wathne gjr alt han kan for beholde den..

25.mai.2006 @ 11:11
Postet av: Per Mathias Hgmo

Ja, Davy! Her har du sannlig tatt tak i et tema som er viktig at blir belyst, likevel tror jeg ikke det skal gjres p din subjektive og arrogante mte. Du slenger her ut mot tribunekulturen i Skien, jeg er da virkelig ikke av den opp fattningen at kulturen her er noe verre enn andre steder i landet...? For det frste velger du lange ut mo en 13-r gammel gutt som i fortvilelse slenger ut en glose mot kapteinen til det laget som nettopp er i ferd med sl Odd, en 13-ring? Du velger la det denne gutten i et yeblikk av fortvilelse slenger ut, vre representativt for hva Oddrane str for. Han kalte Martin Andresen for "homo", ja er n egentlig "homo" et skjelsord? For meg blir det meningslst nr en profilert journalist som deg skal kunne stemple denne legningen som nedverdigende. Jeg tror ogs du skulle satt et litt tydligere skelys p kulturen i Bergen; spytting p spillere og tillp til rasistiske grupperinger... Og det la en tenrings uttalelser vre representativt for Oddrane er bakvendt, her stempler du en hel supportergruppering, tror nok du hadde ftt et litt annet inntrykk hvis du frte en dialog med de.

Til slutt vil jeg bare si at jeg blir trist og lei meg nr jeg ser hva du skriver, for en journalist som nsker fremst som seris blir det for dumt lange ut mot slik tilfeller. Du viser dessuten total mangel p grunnleggende respekt av andre mennesker og deres legninger, du burde skamme deg! Hvis ikke LLH ikke er oppmerksom p denne bloggen fra fr, skal jeg gjre de oppmerksom p den n...!

25.mai.2006 @ 12:06
URL: http://www.rbk.no
Postet av: Anders LSK

Hmmm.. Hvor objektiv er du i dine blogger Davy? Hvor objektiv er du i din journalistikk? M innrmme at jeg heller gr inn her p fxt og ser rundens ml, enn se den tarvelige og subjektive journalistikken din p TV2. Og der er jeg langt i fra alene. Mitt tips: skjerp deg. Du er langt i fra en god representant for det stolte publikum fra Bergen. Forza Fugla!

25.mai.2006 @ 13:03
Postet av: ?

For det frste er dette ein blogg der ein skriv sine subjektive meininga. For det andre som det blir kommentert, at ein skal tenke igjennom korleis ein oppfrer seg sjlv, fr ein uttaler seg, er det nok ikkje berre Davy som burde gjre. Vi gr vel alle p den smellen i blant uttaler seg i negativ retning om andre, nr ein egentlig skulle ha holdt munn!
For det tredje m ein lesa litt mellom linjene...det er nok drittslenginga han Davy vil til livs, og ikkje ndvendigvis henge ut nkre supportere. Sjlv om det ikkje er til stikke under ein stol at enkelte supportere er meir grov i ordbruken enn andre, og dette er beklagelig. Det viktigste Davy har klart her, slik eg ser da, er f ein "liten" debatt rundt temaet drittslenging p fotballarenaene, uavhengig av lag!!
St p Davy!
Heia Brann!

25.mai.2006 @ 13:43
Postet av: Lars Olve Hesjedal

s sure vi var her da! Klart Davy og meg andre Brann-fans vet at bergenspublikummet ikke bare har oppfrsel skryte av heller. men det m da vre lov si at noen er verre enn andre likevel?

25.mai.2006 @ 14:23
Postet av: .

Folk som deg br ikke f kommentere p en annen kanal enn BTV

25.mai.2006 @ 14:27
Postet av: Espen

vre publikum p kamp kan ogs vre flge opp barna sine p putteniv...nr jeg ser deg p sidelinjen p forskjellige baner i Bergensomrdet kan jeg neppe karakterisere oppfrselen din som pen...skriker og hyler og brer deg...aggresjonen blandt publikum har mange former...husk det Davy! Og kom deg ut av glasshuset ditt!

25.mai.2006 @ 14:46
Postet av: oddsuporter

Som Odd supporter er ikke kritikk dagligdags rett og slett fordi det er en liten klubb som alltid blir spdd nedrykk, men som ender mitt p tabellen. Nr Odd mottar kritikk er det bare gy for skape litt blest og diskusjon rundt laget.

Det er synd da at Davy ikke kommer p noe bedre skrive enn blogg-fyll. Dette kommer fra mannen som uttalte for en stund tilbake at NHH er det verste som har skjedd Bergen noensinne. Jeg fikk et signert bilde av Davy som 11 ring. Det har jeg for lengst kastet. Det blir amatrmessig kritisere odderane for slenge med leppa nr en er Brann supporter. Odd-supportere er noen av de best likte i Norge. Jeg kjenner flere Stabk, Vlerenga, Brann, Viking supportere etc, som alltid stortrives i Skien og blir invitert p Metz sammen med Odderane for kose seg fr kamp.

Martin Andresen tror jeg driter i om en liten gutt kaller han for homo. Han er landslagskaptein og tler kritikk. Jeg har selv vrt p Brann stadion og Store St uttallige ganger. Brann er andrelaget mitt ettersom jeg bor i Bergen. Jeg har vrt flau over store deler av supportermassen som flger mer med p motstanders supportere og slenger trusler enn flge med p kampen.

Kort oppsummert: Davy har liten objektivitet. Klarer du la deg provosere av en 12-ring som slenger med leppa? Jeg foreslr at Davy kler seg ut som en Vlerenga supporter og stiller seg opp p Brann stadion p Store St. Da kan han jo selv s hvor mye fornuftig som kommer ut av Brann supportere...

25.mai.2006 @ 15:18
Postet av: Odd-fan

Det er noe av det teiteste jeg noen sinne har hrt.. Jeg s Davy gikk forran tribunen flere ganger og virket overlegen (typisk bergensere).. ODD-supportere er hvertfall ikke vrre enn andre, de har jo nesten ikke supportere jo.. Herregud, de m jo f lov til si litt de f som er der, tror du Martin tok seg nr av det kanskje?? NEI!!

25.mai.2006 @ 16:43
Postet av: Alkex k

Handler vel egentlig ikke hvordan man ser p homofile, og de som mennesker, men nr kommentaren er "martin er homo..." s er det jo ment som en fornrmelse, og da spiller det ingen rolle lenger hvordan noen ser p homofile...

25.mai.2006 @ 17:01
Postet av: Christian

Dette her er den merkeligste bloggen jeg har lest noen gang! pst at Odd Grenland har supportere som kan karakteriseres som en "destruktiv, halvpervertert slektning" av klubben faller vel p sin egen urimelighet!
Odd, den lille klubben i Skien som ikke engang har et klassisk hatoppgjr, er vel den klubben i Norge man hrer minst negativt om supporterne. Bor selv i Bergen, og har vrt p stadion flere ganger gjennom de siste rene. Publikum her er utvilsomt engasjerte, men f slenger vel mer dritt under en kamp enn bergenserne selv? spytte p motstandernes fargede spillere synes heller ikke vre et problem for enkelte av brannsupporterne! Nei Davy, her skyter du deg selv kraftig i foten! ta et utrop fra en 12 r gammel gutt som et bilde p hele Skienspublikumet er bare tpelig. Om man skal ta for seg uheldige supporterutsagn er det vel nok ta av i oppgjrene mellom vif-lsk, brann-viking, molde-rbk, lyn-vif, stabekk-lyn, brann-molde, troms-bod/glimt og molde-lesund. Slutt bls opp et utrop til mer enn det er, nemlig bare et utrop fra en guttunge! Barnslig, hrsrt og tildels patetisk dette her Davy!

25.mai.2006 @ 17:48
Postet av: ge

Davy, du er sprengt!!!
Er selv brannsupporter og tror ikke vi bergensere br klage p at en tolvring kaller martin for homo... Hvor mange har ikke ropt HOMO-HOSET p Brann stadion fr?? Tror du skal la den diskusjonen ligge dd.. ingen grunn klage. Tenk bare p hvordan noen av vre tidligere supporter medlemmer sjikanerte sogndals robbie russel.. Viss du ikke har bedre skrive om, s la vr

25.mai.2006 @ 18:24
Postet av: PER

Davy din tomskalle.Se og hr dine egne supporteres lavpannede tilrop og oppfrsel mot andre lags spillere og supportere. Du som kan sitte foran kamera hver kveld og slenge ut tplige kommentarer mot alle som ikke digger Brann.Maken til surmuling skal en leite lenge etter.SKAM DEG din h......es tulling.

25.mai.2006 @ 18:48
Postet av: ?

Med s mye kritikk mot deg Davy br du g ut og beklage innlegget ditt ovenfor alle innbyggerne i Skien og gjerne resten av fotballnorge ogs. Det er helt skivebom nr ogs treneren i Rosenborg skriver kommentar p bloggen din. Du har driti deg ut for hele fotballnorge. Er innlegget skrevet i colarus eller er ikke dmmekraften strre? Hper jeg aldri fr se s tplig innlegg fra deg igjen.

25.mai.2006 @ 18:59
Postet av: ?

Jaja Davy, som du ser er folk flest svrt uenige med deg. Men men, snn er det vettu, vi trkker alle i salaten en gang i mellom. Denne gangen var det din tur!

25.mai.2006 @ 20:34
Postet av: maggern

Bra Davy!!
Takk for samtalen fra tbanen p vei til kampen i gr, og ikke gi deg. Den drittslenginga som enkelte tilskuere bedriver blir for platt, dum og flau. Det at de hres bedre i Skien er fordi de andre tilskuerne der nede er tause som i begravelse! St opp for laget jvla bnder!! Lag ekte stemning istedenfor slenge platte, drlig formulerte skjellsord.

25.mai.2006 @ 21:00
Postet av: Odd for alltid

Herregud davy.. Har faktisk likt deg men nr jeg s hva du skeiv om vrs odd supporterne s ble jeg skikkelig irritert? Hvor har du alt den pisspraten fra? Du sier at vi bare roper dritt til gjestene, men jeg har nesten aldri opplevd det jeg? Vi sttter laget VRT i motgang og i medgang hele tiden.. Jeg syns det er bra at Brann leder serien men jeg unner ikke deg noen ting! Aldri snakk dritt om supportere nr det ikke er sant.. Andresen brukte veldig lang tid p diskutere med dommeren og da sa kanskje en 13 ring at andresen var homo. Men han m tle bli kalt det als nr alle vet han egentlig er hetero.. Hilsen Odd-fan for alltid!!!

25.mai.2006 @ 22:24
Postet av: Remi

Makan til tragisk. Det er s mye drit i fotball Norge og fotball sjenerelt i verden. Jeg er en fotball frelst gutt fra Bergen som elsker Brann meget hyt, og det er jeg sikker p at mange andre gjr og. Men s er det noen (MANGE) store "wannabe" supportere som er mer interessert i brle ut masse drit under kampen, og ha slosskamper etterp fremfor sttte laget sitt. Jeg mildtsagt HATER samtlige av dem som er slik!!! Hva faen er meningen med all den hetsingen av spillere, dommere og andre supportere?? Hva prver dere oppn, og hva oppnr dere egentlig? IKKE EN JVLA DRITT! dere tror sikkert at dere er s forbanna kule, men bde jeg og mange andre i landet synes dere er noen skikkelig tapere.

Jeg synes, selv om det er s og si umulig oppn, at all denne bullshiten som eksisterer i fotball m forsvinne. Jeg synes ikke det er noe gy i det hele tatt.
Nr jeg sittet p Brann Stadion hver kamp, s er det alltid noen idioter som skal brle ut noe for tffe seg. Noen har litt morsomme kommentarer, mens andre er direkte tragisk.

Vr s snill STOPP! Hadde vi bare sluppet alt dette splet, s hadde fotballen vrt s mye gyere! Til alle dere som leser dette: Tenk over det dere sier p kampene og fr og etter kampene ogs. Dere skal vite det at det er ikke litt gy eller morsomt med allle de rasistiske tilropene og de voldelige episoden som ofte forekommer. Hvis dere hver og en klarer flge det, kan jeg love at alt vil bli s mye bedre.

Hilsen en som er veldig lei alle de folkene som skal deegge fotballen.

25.mai.2006 @ 23:57
Postet av: Morten A

At du gidder Davy?
N ligger Brann p 1. plass p tabellen, og du bruker masse tid og energi p klage p noen uttalelser. Hvorfor ikke heller se p det positive som skjer med "ditt" lag?
Det har alltid blitt slengt dritt under forball kamper, det veit du og det veit jeg. Det er p langt nr noe verre i Skien enn det er andre steder.(I Bergen feks) Oddrane er faktisk noen av de supporterne som er mest jordnre og trivelige, spr du meg.
Det blir helt feil og utrulig patetisk og slenge s mye dritt, for en enklet episode nr du veit brann fansa ikke er noe bedre.
Jeg er enig med deg, fotball er fest og fornyelse, men du ripper jo bare opp i det negative.

Jaja, det er greit klage p andre nr du selv er helt perfekt, er det ikke? Skulle ikke forundre meg om du slang et par komentarer da du var 13 r ogs. Lenge leve fest og fornyelse sier n jeg!!

Hilsen 17 r gammel odd supporter!

25.mai.2006 @ 23:57
Postet av: Hkon tha RBK'ER

Helt engig med Per "Messias" Hgmo herregud Davy! en 13ring! hvor gammel er du egentlig da? virker som du er en sur Tenring. Gled deg istedet over at Brann ligger p 1plass i Tippeligaen FORELBIG!

25.mai.2006 @ 23:59
Postet av: Thomas

Davy er jo en av de tre musketerer i Tv2. De andre er Hoff og Mini. Disse evner jo ikke si/se noe positivt med Odd Grenland i det hele tatt. Har ved flere av rets runder sett sendingene til TV2, og mer enn en gang har for eksempel Odd/Sandst vrt det eneste laget som ikke har blitt intervjuet etter kamp. Jeg har vrt p alle Odd Grenland sine hjemmekamper og mener de spiller god, underholdene fotball. Og nr det gjelder Martin Andresen er han en av de strste pysene i Tippeligaen, han klager sttt til dommeren og gr ut i avisene i ettertid og ber spillerene om dempe dommerhetsen. Hvilken som helst annen spiller ville ftt gult kort for slik oppfrsel som Andresen viste i kampen mot Odd!

26.mai.2006 @ 08:06
Postet av: Per

Faktiskt veldig enig med Davy her. Og nr man leser kommentarene i etterkant s forstr man at det ikke vil bli bedre med tiden.

Det virker som at alle synes det er greit komme med slike bemerkninger om alt og alle.

26.mai.2006 @ 09:35
Postet av: kristine

jeg sitter her og blir flau over at du i det hele tat bor i norge, jeg, davy... drive henge ut HELE skien fordi en 13 r gammel gutt kalte martin andresen homo er vel ta i littegrann...???? syns du reagerer voldsomt, og helt totalt undvendig! oddrane er absolutt ikke verre enn resten av norge. tror du aldri maritn andresen har blitt kalt homo fr liksom? vi som faktisk gr p en del hjemmekamper hrer jo at andre folk ikke er valdig pene i praten akkurat de heller! og nr det sitter tre-fire brann supportere p tribunen syd p stadion, bland alle odd tihengerne, s m vel de regne mad f litt snle blikk p seg...?! de holdt ikke akkurat kjeft de heller, serru! vi syns selvflgelig at det ikke er greit med slike bemerkninger, men at et helt publikum skal bli skjelt ut p grunn av det en 13 r gammel gutt har sagt i rein frustrasjon fordi laget hans var p veg til tape (og MA stod kverrulerte med dommeren uten f s mye som tillsnakk...) blir ta litt vel hard i... skjerp deg du ogs, davy! virker som om du bryr deg mer om odd enn brann, mter deg selv i dra, psan!!!

26.mai.2006 @ 09:56
Postet av: Davy Crockett

G og still deg i skammekroken sammen med Esten O. Sther! rakke ned p andre lags supportere er lavmls, og viser at du i bunn og grunn er p samme niv som den stakkars 13-ringen. Teksmeldingene hans har jo betalt for bridge- og lgjengen p brann som fr s mye ufortjent ros disse dager... Trnderpenger er det jo ogs. er Svei det nr han kalte noen p kjpe/chesslaget ditt homo, Davy? For de er vel fantastiske p alle mter, og fortjener vel bare ros. Andresen er jo s fair og sportslig...

26.mai.2006 @ 10:30
Postet av: Gretchen

Kjre Davy!!!
Gjr Norge en tjeneste og begynn p swingkurs! Kanskje du har bedre lykke der enn som fotballekspert!

26.mai.2006 @ 11:14
Postet av: ?

Davy din jev... idiot

26.mai.2006 @ 11:47
Postet av: Oleos Kristianos

Hei
Davy!!! Skjnner ikke hvordan oppdragelse du har ftt!? Har ikke morra di lrt deg noen ting?
Ville bare si at du er et rasse H..! ER det muuuuuuuuuulig!!!?? Mvh Oddranne member! =)

26.mai.2006 @ 11:54
Postet av: Get Animal

Som Davy selv sier: Fotball er flelser....
Er det da rart at det kommer noen utbrudd i yeblikk hvor flelsene har tatt overhnd? -Nr frustrasjonen - eller gleden for den saks skyld - har ndd et metningspunkt, er det vel menneskelig slenge med leppa p kamp. Like menneskelig er det at angeren kan komme krypende etterp. For man mente det jo egentlig ikke.... Det var et flelsesutbrudd. Men for bruke et Nils Arne sitat: Det er ingenting som blir historie s fort som en fotballkamp - heldigvis.
S neste kamp kan det vre sidemannen som "slenger med leppa", en ny spiller sin tur til bli kalt "homo", en annen dommer som kan bli kalt "jvel", og en ny keeper som fr navnet "sila". Det er aldri vondt ment. Men engasjemntet gjr det ofte til at det i kampens hete ogs kan forekomme "gult-kort-situasjoner" ogs p tribunen. Det er helt OK at Davy Wathne har tatt p seg rollen som kortutdeler, men da br han vre sitt ansvar bevisst og dele de ut rettferdig. -Og samtidig vre klar over at det er en del av spillet.

Brann p bortekamp = Homsepatruljen!

26.mai.2006 @ 13:25
Postet av: arvid e. vanke

Og veit de ka? Ein gong sg eg davyen oppe p fortauet med bilen sin. Han skulle forbi ein annan bil, men likavel...

26.mai.2006 @ 14:46
Postet av: Sverre, Trondheim

Herregud, Davy, hva har du ftt i deg da? Beklager mtte si det, alts, men det virker nesten som om det har rabla for deg! Jeg er HELT enig i at det ikke er nskelig med utrivelig drittslenging fra supportere, og at det finnes en snn ukultur i HELE fotballverden! Men si at Oddrane er verre enn alle andre blir helt pinlig. Hvis du, som du sier, har vrt p s mange fotballkamper i 36 r, m du ha gtt med hrselvern. Hallo??Det er jo helt utrolig si at du ikke noe sted har hrt s grov sjikane... Jeg har selv vrt p mengder av kamper, ikke minst i England, og det har haglet utrolig mye verre utskjellinger enn dette. Jeg har opplevd spytting, som noen nevnte over her, grov rasisme, konkrete trusler(!) og vanvittig hundsing av spillere og dommere. Ikke minst fra elementer blant Branns supportere! Men jeg gr ikke rundt og hater Bergen og alle andre Brann-supportere for det. Jeg har sansen for deg, jeg Davy, men n har du driti deg skikkelig ut! Kondolerer.

26.mai.2006 @ 15:33
Postet av: Roffler

Grattis Davy, som sportsjonalist s skulle man tro du hadde hvert med p mye, men neida der tok vi vist feil. For viss du hadde reagert p generellt grunnlag, s hadde jeg forsttt det. Men henge ut Skien og Odd(e)rane, p et utsagn av en 13-ring, sier vel mere om ditt niv!! Hper du er p bedringens vei, vis ikke SKAFF DEG EN PSHYKOLOG!!

26.mai.2006 @ 16:30
Postet av: Dan

Noe av det vrste med dette er vel det at, om davy i det hele tatt leser kommentarene, kommer han aldri til svare p noe av dette. Alle i den trioen p tv2 sendingene har bare ventet p at en av dem skal komme med en slik uttalelse om odd-grenland som lag eller supporterene. Kan ikke huske jeg har hrt noen av dem si noe positivt om odd grenland. Og som regel nr gjestene i studio faktisk sier noe om odd s er de fort framp og fr vridd samtaleemnet over p ett annet lag. Nei davy, tenk deg litt om. Dette her er bare ett utbrudd du har lengtet lenge etter komme med. Men mer usaklig kunne det vel ikke blitt. Hadde det bare ikke vrt s subjektivt...

26.mai.2006 @ 17:51
Postet av: Brd

Jaja, nr en tolvrings plumpe pubertale utsagn p stadion i Skien mot en av spillerne p laget Davy elsker danne grunnlaget for hva han ville skrive om denne uka virker det som fantasien har stagnert volsomt hos mr.Watne...Srgelig lesing.

26.mai.2006 @ 18:22
Postet av: Frida K

Kanskje "Hndbok i homsing - fra skritt til skritt", skulle blitt pensum for alle fotballsupportere? Uansett s hadde en del av dem hatt godt av lese, noe, unasett hva det var.. *S*

26.mai.2006 @ 19:58
URL: http://kahlisto.nettblogg.no/
Postet av: VIF supporter

Lo litt nr jeg leste dette. For det frste kan jeg umulig tenke meg at dette er noe verre i Skien enn andre steder. Spr Magne Hoseth om det kun er i Skien tilskuerne roper homo til spillerne. Men jeg er enig i at dette er ufint og undvendig.

Det at folk hisser seg opp og skjeller ut folk uten grunn er en uting bde p tribunene og ellers i samfunnet.

Jeg bodde i Nstegt. i Bergen i for ett rs tid siden. For dere som ikke vet det er; det den gaten TV2 bygget ligger i. Jeg bodde tvers ovenfor parkeringsplassen til TV2.

En ettermiddag da jeg str ute ryker kommer det en budbil inn p parkeringsplassen. Han finner ikke noen ledig plass, s han bare stopper bilen og gr inn med pakken. Akkurat da han gr inn kommer davy ut. Davy gr bort til bilen sin. Og det viser seg at den er sperret inne av budbilen. To minutter etter kommer sjfren av budbilen ut og blir skjelt ut etter noter av herr Wathne. Hadde du hatt drlig tid Davy hadde du nok ikke tatt deg tid til skjelle han ut spass lenge som du gjorde.

S da spr jeg? Er det riktig og\eller normalt oppfre seg snn?

Jeg personlig mener at det er mer normalt bli forbanna p tribunen enn hva det er bli forbanna for noe s lite som at en budbil sjfr sperrer deg inne i to minutter.

26.mai.2006 @ 20:11
Postet av: Larser'n

N m du snart f stemt den cittar'n, davy.

26.mai.2006 @ 20:25
Postet av: Marita

Davy.....N har du driti p draget, dette br du beklage s raskt som mulig.
Har aldri hatt sansen for din plappring p tv,
nok er nok......

Elsker Viking......

26.mai.2006 @ 20:28
Postet av: Bernt Rougthvedt

Artig se at noen har noe fortelle fra Oddkamp, selv om denne Davy (var det Vatne han het?) tydeligvis ikke har overvrt en. Sist noen hevet stemmen p Falkum var da Jeja skra med bakhue i 1913. Men som sagt: Takk for oppmerksomheten!

27.mai.2006 @ 01:00
Postet av: Martin

Har noen mulighet til vre sjfr for meg noen mneder, dere fr to uker fri mens jeg m sitte inne.

Mvh Martin

27.mai.2006 @ 09:34
Postet av: albino

Synes ikke dette var srlig bra, Davy. Skal du begynne ta alt et barn sier serist, da er du skikkelig ute og kjrer. Dessuten sa han homo, og jeg legger da merke til at du synes dette er et negativt ord? Du m f andre holdninger, Davy. Homofile er mennesker de ogs, og det er ikke noe negativt med ordet homo. Takk.

27.mai.2006 @ 11:57
Postet av: Tffekjekken

Jaja, trodde du var fornyd med seieren jeg Davy, men men. For komme med en unnskyld overfor meg og mine venner som er store Odd-patrioter, vi er da mer serise i motsetning til den drittungen som har null fantasi og roper Martin er homo, har ikke han en ganske fin dame a? Er det noen som irriterer meg s er de sm drittungene som syns fotball er s kult og tft og roper at Martin er homo. Da er det bedre rope til Tom Henning vreb at han er norges strste roll-on. Og her m du ikke generalisere, fordi en liten unge uten fantasi og egne meninger roper at Martin Andresen har en annen seksuell legning enn deg selv s syns alle at andre syns det. I Oddrane er det n person som kan kalles en ekte supporter, han gr under navnet Rune-Tribune. De andre, fulle som fy, bare flger etter.
Men det som Sandst sier om at kommentatrone undervurderer og dritt fint i Odd er faktisk sant. Hver gang i avisa eller p fotball x-tra, you name it, str aldri f.eks: "makt demonstrasjon av Odd" "et lag p banen" eller noe snt. Hver gang s str "nytt tap for det og det laget" og snakker bare om hvor drlige de andre laget var, ikke hvor gode Odd var. Og det er det sikkert 50 000 som er enige i.
Og som sagt du m ikke generalisere, det blir jo som si at siden Martin vist nok er homo, s er hele laget det. Trukke det ass.
Men hrte du noen av oddrane generelt rope Martin er homo, eller var det en unge p 13, uten livserfaring og roper ting for vre tff? Dessuten tror jeg ikke at det er mange som sttter vedkommende i et slikt utrop.
Skjerp deg litt, hold deg saklig selv!

27.mai.2006 @ 13:00
Postet av: Erkebiskop

Det er da nok av ting gripe fatt i. Som da Pors-supporterne sang at "Anders Strand er narkoman". Davy, du satt p hovedtribunen og hrte en 13-ring som ikke sto sammen med supporterne. Jeg kan godt g p Brann stadion og rope dritt mot bortelaget - vil du skrive det samme om Brann da?

Og hvem var det som buet og kastet mynter p Edwin van Ankeren da han l bevisstls p en viss stadion i Idrettsveien?

Du avslrer nok en gang at du er omtrent like nytral som Tyskland var under 2. verdenskrig.

27.mai.2006 @ 13:31
Postet av: Kalle

NEI!!! Slang de dritt om laget ditt? Det var skikkelig drlig gjort. Skulle de sagt noe med humor og selvironi? Slik som de trre vitsene du kommer med p tv2... Og snakk om skjre alle over en kam... Det fins garantert 13-ringer som slenger dritt p alle stadioner i landet. Hvis alle i Bergen er like fjerne som deg Hr. Wathne, s skal jeg aldri sette min fot der.

27.mai.2006 @ 13:55
Postet av: Olav

Hvilken kamp var Davy p?
P den kampen jeg var, og p hovedtribunen der jeg satt, var det kun en Brann-supporter som tedde seg ufint. Spass at folk ved siden av mtte be fyren roe seg ned.
Vi andre heiet p Odd, buet p dommeren som ga Brann et frispark de ikke skulle ha hatt og gremmet oss nr guttane ikke spilte slik vi vet de kan.
Davy br ikke skrive p pc, fordi fingrene hans beveger seg raskere enn tankene hans klarer flge med p.

27.mai.2006 @ 14:13
Postet av: Bob Presley

Husker enn da jeg var i militret og var p Hamar og s HamKam-Brann. Da stod jeg bak brannfansen og en av dem presterte rope ut "Dommr, har du en k..k i rven?"

27.mai.2006 @ 14:15
Postet av: Odd fan

Hei du Davy.

Husker nr Odd banket Brann i Skien for noen r tilbake og du var kommentator.

Nr du gikk ned fra kommentatorbua s var du sur fordi det var en realitet at Odd hadde vunnet.

Toppen av fjellet var vel nr en unge pent spurte om f autografen din, men du bryskt nektet og ba han g sin vei.

S fr du kritiserer Odd fansen s burde du vel kikke p deg selv. Du er ikke noe bedre.

Odd fan.

27.mai.2006 @ 14:42
Postet av: Arild

Er det virkelig ndvendig tillegge denne patetiske kommentaren s stor vekt? De fleste lar slikt noe g inn gjennom det ene ret, og ut gjennom det andre.

St sammen med Brannsupporterne Davy - helst en dag da det ikke gr veien for Brann, s finner du ut, at det henge ut Oddsupporterne, er grunnlst.

- Og etter hva jeg har leser av kommentarer her, s er du ikke s drlig selv, til slenge med kjeften. Og det er endog grovere enn det du baserer denne bloggen p. Men du hadde vel ikke regnet med, at det skulle komme fram?

27.mai.2006 @ 14:58
Postet av: kristine

ass, davy, spar oss for spnne helt patetiske og undvendige kommentarer.... du stod p brann-sida, og alt du klarer f med deg var at en stakkars liten 13 ring gaula at en viss person er homo? bra opservert, davy, jeg blir virkelig imponert her! jeg har faktisk hatt gasnske stor respekt for deg i noks mange r, men etter detta virker du helt potte tett... jeg for min del heier p lillestrm, men m jo uten tvil sttte odd-supporterne p detta! var p kampen tilfeldigvis med en fetter, og blei ikke akkurat imponert over brann-fansa heller! nr en liten 10-12 ring (brann supporter) lper fram og tilbake og gauler: "alle de som hater dommern fuc...er n", s blir dissa kommentarene dine helt patatiske.... du har en unskyldning komme med til oddrane, davy, for du kommer med helt meningslse beskyldninger!

27.mai.2006 @ 16:54
Postet av: Hvard

Hvorvidt Martin Andresen er homo eller ikke er ogs meg rivende likegyldig. Og ikke synes jeg det er rare skjellsordet heller. Selv i en alder av tolv-tretten r br det vre mulig finne p noe bedre enn det til Martin Andresen. At det kommer et og annet skjellsord mot han fra motstanderens hjemmepublikum etter 1-3 tap er vel ikke spesielt overraskende. Og jeg betviler at det er noe skiensfenomen. Ei heller tror jeg publikummet p Falkum er noe vrre enn publikummet p hvilke som helst annen tippeligaarena.
Den frste gangen jeg var p kamp, var jeg med min onkel og s Eik mot Lillestrm. Den gangen ble jeg mer skremt av den gale kjerringa som satt bak oss slengte dritt i 2x90 min, enn imponert over selve fotballkampen. Det er riktig nok langt under 36 r siden, men p tross av det kan jeg nok dessverre ikke si at det var frste og siste gang jeg opplevde noe liknende.
Selv er jeg en stille og beskjeden kar som stort sett bare hoier litt hvis det blir ml. Eller nesten ml, som er langt oftere p Falkum.. Jeg synes det er fint at ikke alle er som meg, men dessverre s er det litt for ofte slik, enten man ser Odd p Falkum, eller Bambles damelag p Furulund i Brevik, at det er de dummeste som roper mest og hyest.
Antar at mannen som satt bak oss p Falkum den ettermiddagen var faren til den tolv-tretten r gamle gutten. Vi kan vel vre enig om at han ikke var et srlig godt forbildet for sin snn, men at han nok heller burde ha forbud mot ta han med seg kamp. Det stopper jo ikke akkurat kjeften p slike folk heller da, nr du setter deg ned p setet forran.. Det er pinlig og flaut og tildels deleggende for kampopplevelsen komme rett foran snne idioter p kamp, og det er trist at noen synes det er viktigere slenge dritt enn glede seg over en god fotballkamp. Men det gjelder uansett hvilken stadion man sitter p og hvilket lag man holder med. Og jeg skal ihvertfall ikke la slike folk delegge gleden av og dra p stadion og se fotball. Og jeg hper mange flere besker Odd stadion og utsetter seg for god stemning og en god fotballkamp! S fr vi hpe at ekspertene snart gir Skiens-laget honnr nok for festfotballen det spiller..!
Gleder meg til returoppgjret!

27.mai.2006 @ 17:12
Postet av: gunnar GT

ja fytti... men men... unskyld s mye for ha kalt MA homo... er vel heller riktig med r-kjrer, kanskje? kjre i 126 km i timen i en tunell i 80 sona, er vel grunn nok...? eller hva sier du, davy? gr du bananas for det ogs? det er jo en grunn til kalle han det, da, men...? neinei... sorry, da:)

27.mai.2006 @ 18:23
Postet av: Godset

Jeg skjnner ikke hva du river deg i hret for, Davy. Martin Andresen fortjener ikke bli kalt noe s bra som homo ;)

27.mai.2006 @ 21:27
Postet av: Samuell

Det strste lavmlet i denne saken er deg, Davy Wathne.

"Tarvelig". - Jammen kan du "ordlegge deg".

27.mai.2006 @ 22:26
Postet av: Ole Brum

For snart fire r siden overvar jeg kampen Odd - Brann i Skien. Jeg sto i sammen med Brann fansen sammen med venner fra Bergen.
Kan vel ikke si at Brannfansen sparte p "kruttet" nr det gjalt utsagn om Oddspillere og dommeren. Muligens var grunnen at Brann tapte 2-0.
Vil anbefale Davy ta med seg hreapperatet neste gang han skal p kamp, s han fr med seg hva bysbarna roper/sier. Hvor lavpannet kan du bli Davy?
Storkjefta, brautene Bergenser som han skal du lete lenge etter sprr du meg, er det all Cola'en som setter sine spor?
Hilsen Sandefjord fan

28.mai.2006 @ 00:48
Postet av: Sofie

Herregud, jeg merker jeg blir skikkelig irritert av deg Davy!
Du pstr jo selv at du i 36 r har fulgt Brann rundt om i den store vide verden, det tviler jeg ikke p. Men at dette traumatiske yeblikket p Odd Stadion er det verste du har opplevd av hetsing, det har jeg ganske vanskelig for tru! Hvis du hadde ftt vekk de skylappane og sett hvordan Brann supporterne oppfrte seg i forhold til Oddrane, s trur jeg du hadde knipi det nebbet ditt igjen.
Jeg syns rett og slett du skylder Henrik Ibsens hjemby, Odd Grenland og Oddrane en unnskyldning.

Uproft Davy, virkelig.

28.mai.2006 @ 00:50
Postet av: Odd Rane

Jeg hper dette kun er et desperat forsk p skape blest rundt bloggen din. En blogg som jeg liker leser av den grunn at man skal lete lenge etter flere sprkelige feil og fullstendig ville orddelinger.

Det du tar p i denne artikkelen er helt bak ml. Den eneste stadion jeg noen gang har opplevd bli kastet ting p under bejubling av Oddml er p, nettopp, Brann Stadion. Aldri har jeg heller hrt usakelige kommentarer p en fotballstadion enn fra storkjefta bergensere. Men selv om du mener Andressen blei sjikanert av en 13-ring blandt 8000 tilskuere trenger du vel ikke skjre alle over en kam?

Dessuten flyttet Ibsen til Grimstad allerede som 17-ring, for s flytte til Oslo for reste av hans liv. Han skreiv aldri s mye som et drama i Skien, og brte dessuten nag til Skien hele hans liv. Alle dine andre referanser til Ibsen, bort sett fra at det er 100 r siden han levde, er ogs mangelfulle eller direkte ukorrekte- Like mangelfulle og inkorrekte som alle dine referanser i denne artikkelen.

Dette er det mest usakelige jeg har lest fra en av Norges strste mediepersoner. Du dreit deg skikkelig ut her. Takke seg til 4-4-2 p NRK.

MVH student ved UIB fra Skien.

28.mai.2006 @ 01:14
Postet av: O

"Hvor ligger sjikanen i bli kalla homo? Homoer, hvis det er en etnisk gruppe, er kjent for vre vellykket, energiske, ha god konomi, kreative og srdeles velkledde. Martin fikk da en hedersbetegnelse av odd supporteren."

en etnisk gruppe? er du helt dum?
det som er utrolig vittig med martin er at nr man ser ham utenfor banen, er han s sjenert, og nesten litt femi i vremte, men nr man ser ham p banen er han helt "syk", men det er bra, fotballspillere med itensitet er bra.

28.mai.2006 @ 02:39
Postet av: Jonas

Fotball er like fjernt som religion; Krig og idioter.

Hvem faen bryr seg egentlig (les: EGENTLIG) om at en liten, uvitende drittunge adresserer sin ignorans?

Alle personer med innskudd i denne diskusjonen, etter dette innlegget, trenger :

1. Slutte drikke s mye l,
2. ikke se p fotball med alle "KAMMIZENE", heller alene,
3. kanskje f seg en kjreste,
4. se fotball med kjresten.
4. a) s lenge hun ikke er medlem i en fanklubb.

28.mai.2006 @ 05:11
Postet av: Krister

Davy, en liten dritt unge som ikke har blitt voksen en gang!! Hvem bryr seg om han slenger et mer og mer vanlig sleng ord til en voksen mann... Jeg er enig at ikke det er noe bra for fotballen, men er det noe vits lage s stor sak bare av en liten unge!! Du har vrt i Skien 1 gang og allerede har du klart komme fram med noe piss!! Dra til brann du se hvor jvlig det er der!!!!!

28.mai.2006 @ 10:42
Postet av: nicholas sten

sprsmlet her er om det er galt vre homo etter mitt syn nei.men man skal vel ikke hyle skrike om dritt til hverandre men det er fort gjort nr man er engasjert men det er ikke samma som mene det.det har blitt sagt verre ting p en fotball bane.Det er ikke sikkert om Martin sier s mye pent til dommeren nr han hyler og skriker som han gjr ganske ofte men det viser att han er engasjert og det er verre om ingen sier noe som helst.Det blir en trist kamp hvis man kan hre stve falle en kilometer unna.Snn vil jeg ikke ha det p en kamp

28.mai.2006 @ 13:18
Postet av: nicholas sten

sprsmlet her er om det er galt vre homo etter mitt syn nei.men man skal vel ikke hyle skrike om dritt til hverandre men det er fort gjort nr man er engasjert men det er ikke samma som mene det.det har blitt sagt verre ting p en fotball bane.Det er ikke sikkert om Martin sier s mye pent til dommeren nr han hyler og skriker som han gjr ganske ofte men det viser att han er engasjert og det er verre om ingen sier noe som helst.Det blir en trist kamp hvis man kan hre stve falle en kilometer unna.Snn vil jeg ikke ha det p en kamp

28.mai.2006 @ 13:18
Postet av: Odd-Fans

Hall Davy! Det at du har reist med Brann p fotballkamper i 36 r, og aldri har vrt p et vrre sted enn i Skien, hvor har du egentlig det fra ? Jeg vet om noen myyyye vrre Supportere.. Du har kanskje hrt om de selv ? Brann heter de.. spytte en farget mann i ansiktet, og banke opp en gjeng med mennesker som sitter i sin egen bil, Det er greit ? Men nr en 13ring sier at Martin Andresen er homo, fordi han dryer tida, og burde hatt Kort, Da er det skandale ? Du burde tenke over hva du har skrivd fr du legger det inn.

Hper du fr sparken..

Odd'rane er BEST!!

Postet av: soupisgoodfood

D... ER HOMO D... ER HOMO D... ER HOOOOOMO.

29.mai.2006 @ 11:42
Postet av: Marianne!

Alts.. jeg skjnner ikke hvorfor du overreagerer slik med oddrane supporterne..! Det har skjedd verre tilfeller og nr jeg leste dette ble jeg veldig provosert..! For det er faktisk ganske god stemning p odd stadion, selv om det ikke er s mange tilskuere..! menmen.. Folk har forskjellige meninger.. Noen mer forstelige enn andre..

29.mai.2006 @ 17:44
Postet av: YANKEE GO HOME!

S dette var det verste du hadde opplevd fra tribunene? javel.. tok ikke turen selv fra Bergen til det oppgjret, men dette var ikke egnet til overbevise om at det er verre i Skien enn hva tilfellet er ellers i landet - f. eks. p staddaen. Det empiriske grunnlaget (du tok vel den, som stadig skal fremhever din eksamen i latin) for synsyngen din, som stempler hele ODD sin supporterskare, er et utbrudd fra en 13. ring - EN 13 R gammel tff i trynet pjokk! Kan godt vre at du har rett i at det var s forferdelig publikum, men med denne vinklingen, fremstr ikke saken som annet enn mobbing av Grenland, Odd og alle klubbens supportere. Bruk megafonen din til noe mer positivt. Ha en fortsatt bortreist aften..

29.mai.2006 @ 22:50
Postet av: Matrialforvalter

I de 36 rene som du har fulgt rdtryene i cup og serie, privat og profesjonelt, fra Troms via Harstad og Narvik til Molde, Kristiansand, Strmmen, Raufoss, Sarpsborg og Kongsvinger. Til Ullevaal og Sagbakken - til rsen og seben og til bla, bla, bla (brgenser) hvar dette som MATRIALFORVALTER, ettersom du tydligvis for frste gang har opplevd ukvemsord, grov sjikane og sett s mange platte og pinlige personkarakteristikker som i Bergen. Ingen steder har du blitt overst med s mange lavpannede sjofelheter. Og dette til rett person tydligvis!!! At du gidder voksene mann.....

30.mai.2006 @ 08:33
Postet av: Freddrn

Fy fillrn, her dreit du deg ut Davy. Men, det str jo i stil med alt det andre du presenterer p p "Brann tv" (TV2)!!!!!!!

30.mai.2006 @ 09:14
Postet av: Teobald

Fotball er moro, og for oss som flger et spesielt lag er det ogs forbundet med en porsjon alvor. Undertegnede har sesongkort p Viking Stadion, og gudene skal vite at der har det vrt lagt mellom de morsomme stundene. Likevel er det lavpannet la fustrasjonen g ut over spillerne. Bde egne og motstandernes. I motgang er eneste medisin sttte opp om laget - alt annet virker mot sin hensikt. skjelle ut motstanderens spillere er fullstendig mangel p gentlemanship.

Ps: Til alle fedre som har med seg barna sine p Viking Stadion: Det er tft lre barna sine at spillere med mrk hudfarge er apekatter, at noen er noen j**a late drittsekker og at treneren er mongo! St p!

30.mai.2006 @ 12:22
Postet av: gunda larsine

jaja, du sliter vel litt med selvtillitten du, psan...? er ikke s greit vettu, skylde p andre alltid. m jo ha noen skylde p, er sikker p at david toska er enig i det! ja, du blir ikke stort eldre i hodet enn en 15-16 r dau, davy... virker ikke akkurat snn, nei:) men ellers har du det bare bra?? flotters:) da snakkas vi:)

30.mai.2006 @ 17:29
Postet av: kristine

DAVY: skjer a? midtlivskrise? overgangsalderen?

30.mai.2006 @ 17:31
Postet av: lucabrasi

det mest patetiske er nr sjarm-fansen i Bergen roser Aalesund-fansen for respektere Bergenssangen p stadion..(i fjor).Tror du norges mest brautende supportere/folkeslag holder kjeft under Vlerenga kjerke??...nei disse brdhuene torpederte t.o.m ballguttene med sppel og hansa-dollars...mitt rd er: rydd i naustet, s kan du kritisere andre!

30.mai.2006 @ 18:34
Postet av: OJH

Om dette skal vre ille, lurer jeg p om du noensinne har vrt p Briskeby og hrt hvor mye skitt de klarer lire ut av seg?!

For ikke snakke om dialekten!

ojh

30.mai.2006 @ 20:27
Postet av: OJH

Om dette skal vre ille, lurer jeg p om du noensinne har vrt p Briskeby og hrt hvor mye skitt de klarer lire ut av seg?!

For ikke snakke om dialekten!

ojh

30.mai.2006 @ 20:27
Postet av: OJH

Om dette skal vre ille, lurer jeg p om du noensinne har vrt p Briskeby og hrt hvor mye skitt de klarer lire ut av seg?!

For ikke snakke om dialekten!

ojh

30.mai.2006 @ 20:27
Postet av: Oddfan

m jo bare innrmme at tanken har sltt meg ; MARTIN M VRE HOMO ! Bare se p ham , typisk homse .
Han gikk vel til Brann fordi altfor mange oppdaget at han var homo da han var i Stabk .

31.mai.2006 @ 11:05
Postet av: Butch

Jeg hadde yngstejenta mi med meg p Alfheim forleden. Hennes aller frste "storkamp", i en alder av 10 r. Det var gjennom henne jeg ble var p alle de utidige tilropene fra hjemmesupporterne. Nr jeg s hennes foundra, og nesten litt skremte uttrykk over av voksne som barn slengte ufine kommentarer - bde mot med- og motspillere. Og dommere. Jeg har ogs vrt mye p stadion i Bergen, og er enig med Davy; kommentarene man hrer der har et litt strre innslag av humor enn det jeg har hrt andre steder. Det er en forskjell p rope: "har du tatt skoene p feil fot" ift "Martin er homo", eller "Uwe er nazi", for den saks skyld. Uansett; vi er rollemodeller som voksne. Tar vi oss ikke i var vil dette eskalere. Mon tro om ikke det er slik vi skaper hooligans...?

31.mai.2006 @ 11:44
Postet av: Donald

Til Oddfan; Martin er homo? Martin er landslagskaptein. Han er kaptein p lederlaget i tippeligaen. Han har en ddslekker kone og 100 millioner i banken. Han er rett og slett svrt vellykket. Du skulle vel nske han var homo - du er jo tydeligvis en taper. Vr taper p egen hnd, det er ingen som nsker hre din patetiske mening. Taper.

31.mai.2006 @ 11:49
Postet av: Sprkforsker

Kjre MVH student ved UIB fra Skien.
Henge ut Wathne for drlig sprk - for s legge inn et innlegg som dette.... H-H-H, you really made my day! Sjekk norsken din, tulling!

31.mai.2006 @ 11:56
Postet av: stig

Pinlig Wathne! Trodde ikke du var en slik moralist. For det frste ta alle supporterne under en kam er vel lite voksent gjort og at folk kommer med slengbemerkninger er en del av fotballen, det vet alle. Nei ta deg en kasse med cola og tenk mer p deg selv en andre. Du her vel dine mrke sider du og? Eller har du ikke?

31.mai.2006 @ 12:46
Postet av: Skjerperen

Skjerp dere... Det er jo bare et innlegg, og dere som sier at Davy er homo synker lavere.. Kan ikke dere Odd-fans skrive noe stygt om Brann og Bergen p den stygge, undvendige hjemmesiden deres eller bare holde kjeft og dra tilbake til grden??

31.mai.2006 @ 14:55
Postet av: Knut Melvr

G, mann, Davy!

Jeg har stor respekt for din lidenskap for Brann, den skal du ha all re av. Som tilsvarende, minst like lidenskapelig Lyn-patriot m jeg konstatere, etter ha sett Brann-LYN p TV2, at jeg ikke synes Brann's 12 mann p banen er mere sofistikert i sine ytringer enn din unge Odd-venn, p Falkum.

"Hater, hater LYN" hrte jeg tjuaguttene synge, p tribunen. Hvis du synes det er raffinert supporterisme, s er det nok fordi man ikke kan forvente noe bedre, selv nr man kommer p besk til Bergen og et Brann, i medgang. Hvordan vil det s lyde, mon tro, i motgang? Det mmer du deg jo litt over, i en annen artikkel---

Ikke fordi jeg synes Brann's seier ikke var fortjent!

ikke fordi slekta ikke rummer stolte vestlandske aner, med sterkt islett av forstelse for Bergen'sk nystemt humor!

men jeg m konstatere, at det nok kan vre litt vanskelig vre objektiv, hvis man tror man er God Himself og egentlig gjerne vil vre - eller kanskje tror man er - enda bedre enn nr. 1!

Selv om jeg helst s, at du ble valgt til borgermester i Bergen, kommer jeg nok til flge med i TV2's fotballsendinger allikevel, da jeg bor i Danmark og er en av de uheldige som ikke hver gang kan komme p Ullevl og peppe opp LYN og la vre med rakke ned p motstanderen. Men kanskje jeg skal planlegge en tur til LYN-Brann, s vi kan drse litt om hvordan man skaper fest som holder, p tribunen, uten vre negativ overfor motstanderene eller dertil hrende enkeltspillere, som egentlig bare gjr jobben sin, til og med ganske godt--

Helsing fr
Knut Melvr
Ibstrupvej 25
DK-2820 Gentofte

31.mai.2006 @ 22:44
Postet av: Davy er i midtlivskrise!!!!!!!!!!!!!

Kjre Davy Wathne! Du sier du har aldri hrt s forferdlige bemerkninger som oddfansen slang til Brann. Hmmm SKEPTISK, tror ikke p deg Davy. Det er nok bare fordi det berrte ditt kjre Brann. Og da mtte du bruke din possisjon til rakke ned p alle og en vr-mann i Grenland som holder med Odd. Davy den store morealisten har talt! Nei SKEPTISK, ta deg heller en kasse cola din blre (obs, kansje detta blir for sterk kost for Davy) og tenk mer p deg selv enn andre. Kan virke som du m jobbe litt mer, med komme over midtlivskrisa, din gjk:)

01.jun.2006 @ 00:22
Postet av: Partisk tv2 kommentator

Det er utrolig at du av alle Davy kan kritisere noen for sjikanering. For noen r siden jobbet jeg som telefonselger. P opplringen fikk alle beskjed om at dersom noen mot formodning ringte Davy Wathne s mtte de si ifra med en gang, for han ville ha et alvorsord med Davy. Hvorfor det? Han hadde vrt vitne til at nettopp Davy hadde skjelt ut en av sine ansatte s grovt at hun satt og grt da Davy til slutt la p. Du kan snakke om slenge med leppa mot folk man ikke kjenner Davy, men ikke kast stein i glasshus. Hvem gir deg rett til sjikanere en kvinnelig telefonselger s hardt, at hun tilslutt begynner grte? Skam deg! Du er ikke noe bedre enn noen av supporterene du beskriver i bloggen din... Nr du triller ball m du regne med at den ruller videre.....

01.jun.2006 @ 03:37
Postet av: Pila i hjertet

Jepp, Oddfansen er slemme.

Brannfansen derimot er bare snille og greie:

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=118241

Duh.

Du er en jvla trist figur Davy.

02.jun.2006 @ 08:59
Postet av: J

Hadde sansen for deg fr Davy. Alts fr du slang denne dritten om Odds publikum. Og du. Spr Brann supporterne hvordan det var spille fotball mot Oddrane i en supporter-vennskapskamp og spr dem om Oppholdet i Skien.

05.jun.2006 @ 21:25
Postet av: mhm

Go Davy..

18.jul.2006 @ 17:43
Postet av: somebody

Brann er best,,
og Martin Andresen er ikke homo!!
Go Davy

23.jul.2006 @ 22:43
Postet av: djericdahl

he he
er litt enig med at martin er ei kjerring iallefall.
har sett han gjort det som gir meg et inntrykk av det iallefall
han tok et kveletak p roar strand i en kamp mot rbk og han har lugget hret til mavrick i molde og n klp han en i brystet, gleder meg til neste chicfight med han kjerringa martin
PS!den taklinga hele bergen snakker om kan gjerne martin kommentere ,gleder meg til lese hva han sier da han har gjort det samme i sin karriere.
de som vil ha linken til denne video snutten med at martin gjr denne taklinga kan gi meg beskjed.

13.sep.2006 @ 19:06
Postet av: Kurt Kre har hatt seg med Martin

Kurt Kre har hatt seg med selveste homoMaritin....deilig var det,sier Kurt Kre

29.nov.2006 @ 09:47
Postet av: !!!!

du er virkelig dum du ! skam for norsk fotball og at du fr vre p sporten p tv2 er utrolig.

26.mar.2007 @ 18:27
Postet av: Reidar Sand

Jeg glemmer aldri da Sports reporteren kritiserte en fotballspiller for vere med p fdselen til barnet.

05.mai.2007 @ 05:07

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/1336930
hits