TV2Nettavisen

Hold kjeft, Idar!

Av Davy Wathne - 15.mai.2006 @ 22:21
                 For Idar Vollvik er tanken selvfølgelig fullstendig fremmed, men iblant kan det faktisk lønne seg å holde kjeft! Så stor er nemlig forskjellen fra børs til bane og fra aksje- til spillerkjøp.
                Fire måneder er gått siden TV 2 meddelte offentligheten at Azar Karadas ønsker seg hjem til Bergen - og at Branns investorer er villige til å punge ut. Hvis bare Benficas prisforlangende viser seg overkommelig. Å betale tre ganger det de i sin tid fikk for ham fra Rosenborg synes Sportsklubben er vanvittig.
                  Bergens Tidende brukte en masse vinterlig energi på å dementere TV 2-nyheten om kontakten mellom Brann og Azar Karadas. Når en ikke har nyheter selv, kan en i hvert fall strekke seg til sin kapasitets yttergrense for å avkrefte andres. Så langt gikk avisen i latterlighetens lei at den påsto at Karadas-familiens nyinnkjøpte hus i Rådalen - et hjørnespark fra Bergens-områdets største handlesenter Lagunen - var ment til hytte- og rekreasjonsformål! Nå har pipen i Krinkelkroken åpenbart fått en litt annen lyd, og i Dagbladet følger Idar Vollvik opp med å blåse i basuner. Med det resultat at Benfica plutselig innser at de kan få igjen pengene de i sin tid betalte Rosenborg for den staute nordfjording.
                  For en som aldri har eid en aksje og ikke skjønner døyten av pengeflyttingens psykologi synes det soleklart at det virker kursdrivende bare gutten med gullbuksene viser sin interesse. Ryktes det at Idar Vollvik kjøper aksjer, hiver andre seg på. Og da fyker kursen til værs.Hvor smart denne fremgangsmåten er når det gjelder planlagte spillerkjøp, gjenstår å se. For en amatør ligner Dagblad-kjekkaseriene et selvmål. Av den dyrekjøpte sorten.
             Hva er riktig pris for Azar Karadas? Det samme som for ethvert annet salgsobjekt: Det en kjøper er villig til å betale for ham! Og når Idar Vollvik forkynner for all verden at det ikke skal stå på pengene, skjønner selv undertegnede at selger gnir seg i hendene. Prisdempende virker det i hvert fall ikke. Og for karrierefremtiden til Azar Karadas er en rekordovergang alt annet enn ideelt. Forventningspresset i Bergen er stort nok som det er.
             For Idar Vollvik spiller det sikkert ingen rolle om Azar Karadas koster fem eller femten millioner. For Sportsklubben Brann og  alle andre i Fotball-Norge gjør det faktisk det. Fordi der sendes signaler, skapes forestillinger og etableres forventninger. Og fra før har Brann dummet seg ut med inflasjonsdrivende investeringer i komplett ubrukelige spillere fra Island og Finland.
              Det er mindre enn to år siden Idar Vollvik stjal Branns cupfinale-show i Oslo Spektrum med nyheten om at Alexander Ødegaard var klar for rødtrøyene. Etter den episoden burde den Brann-frelste trønder ha lært at det kan lønne seg å holde kjeft. Selv om det motsatte er uhyre innbringende. På børsen!

Kommentarer:
Postet av: Fredda

Kjempe bra Davy. Selvom jeg er stor Brann tilhenger synes jeg Idar fortjener en omgang med spanskrret. Selvflgelig fr Benfica med seg nyhetene om rikingen i Bergen som er villig til betale "hva som helst" for Azar. Han tenker ikke stort lengre enn sin egen lommebok! For engangs skyld har Brann anledning til hente en profil for egne lommepenger, for senere kunne hste den frukten det m bre etter selv ha gitt han en "restart" p karrieren.

17.mai.2006 @ 00:03
Postet av: Brsvinner

Ka e dette for noe tull og for en skittslenging av Vollvik, Ka skal vi egentlig med Karadas? Vi har winters og bengt samt migen som kan putte ml, vi har islendinger i forsvaret... Men slutt sleng drit om vollvik, Davy: Sjerp deg...

19.mai.2006 @ 09:38
Postet av: ThorZzzz

Jeg tror at Idar Vollvik driver med taktikk for presse opp prisen p Azar. Snart kommer Vlerenga p banen byr over Brann. Og dermed har Enga ftt nok en utenlandsproff p nedtur for blodpris.

21.mai.2006 @ 00:51
Postet av: Tommy Lund

latterlige karadaz er ikke verdt no srlig.. ingen forsterkning for tippeligaens lag. send han til mandalskameratene,hehe.s kan han bade i sen p stranda i mandal.. men enig ,og knall hvis vlerenga kjper han . hehe s blir di enda drligere. om d mulig... HEIA START I GULT OG SVART. Vi er snart p sporet igjen ska dere se everyone...knekker molde borte m ml av midtun lie og brlin.. jippi. 2-0 til start p rkkelkka,mens milliardene sitter p tribunnen sin , hehehe

21.mai.2006 @ 17:51
Postet av: Tommy Lund

Start trenger f handlet han LvHam spissen, Lstad.... putter som ett svin han.. d er d vi trenger p stadion.. mangler mlteft,en giftig spiss. S en klar melding til starts styre og alt d dr er: JP KJP , OG D N,EN MR lSTAD FRA lVhAM.. LURESTE DI NOEN GANG HAR GJORD I sTART OM D SKJER....

21.mai.2006 @ 17:57
Postet av: karina fra bergen

ja Davy vi fr vel hpe p at brann trekker de lengste stre ;) heiabrann ;)

21.mai.2006 @ 18:15
Postet av: karina fra bergen

ja Davy vi fr vel hpe p at brann trekker de lengste stre ;) heiabrann ;)

21.mai.2006 @ 18:15
Postet av: Kjuagutten

Undrer meg meget over "Brsvinner"ens kommentar. Har han i det hele tatt lest Wathnes tekst?

23.mai.2006 @ 19:10
Postet av: Flyen

Vollvik fortjener vel aldri s lite drittslengening.. Han har gjort seg skkrik p bergenseres patriotisme.. Sier selv at han aldri hadde klart bygge opp sin formue uten den mediedekningen han har ftt i Bergen. Nok en trnder som lurer oss blyde bergensere

24.mai.2006 @ 18:05
Postet av: Ivar

Jeg synes du er en tullebukk, Davy. Hvis du hadde vrt med i Skaperen hos Idar og Frithjof, s hadde det vrt med en dokost som ogs kunne vrt tannbrste....

31.mai.2006 @ 13:05

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/1286992
hits