TV2Nettavisen

Millionær? Ellers takk.......

Av Davy Wathne - 13.okt.2007 @ 13:42
            I en tidsalder med penger som alle tings mål og formue som bevis på sosial vellykkethet takker jeg høflig nei til tilbudet om å bli millionær.  Men i irritasjon over alle dem som tar seriemesterskapet for gitt og gratulerer hverandre med at "gullet e' heme" gjør jeg et forsøk på likevel å bli det - og håper jeg mislykkes.

           Tre serierunder før slutt har Brann ni poengs margin og bedre målforskjell enn Stabæk. Mer skal det ikke til før bergensere flest går fra konseptene og gratulerer hverandre med at "gullet e' heme". Ja, selv landslagssjef Åge Hareide har glemt Molde-flausen fra 1987 og gitt et halvt dusin EM-rødtrøyer sin mesterskapshyllest. Fester planlegges, og matematikkprofessorer regner så trykksverten spruter fra lokalavisenes førstesider. Sjansen for Stabæk-gull er nå nede i en kvart promille sies det på det vi i min studietid kalte "Leninhøyden".  Røyker de akademiske regnemestrene det de finner i Nygårdsparken når de unner seg en pause fra forskning og forelesninger?

          Fjorten år er gått siden to VM-kamper gjensto og Frankrike trodde de var klare for USA. Med bare to poeng for seier og tre poeng til gode på Sverige og fire på Bulgaria sendte fotballforbundet like godt spillernes pass til visum-avdelingen i den amerikanske ambassaden. 13. oktober kom Israel til Paris med 0-2-6 og 6-24 i målforskjell på de åtte første kampene. To timer senere hadde de snudd 1-2 ved sidebytte til 3-2 og gitt Bulgaria håp om billett til VM-sluttspillet. Og 17. november snudde øst-europeerne 0-1 til 2-1 på samme bane. Dermed ble de galliske superstjernene sittende hjemme og se Drillos på tv sommeren 1994. Med stempel i passet og neser så lange som pariserloffer.

         Der har med andre ord skjedd villere og mer vanvittige ting i fotballhistorien enn at Brann taper for Aalesund, Viking og Tromsø. Jeg sier ikke at jeg TROR de bergenske yndlingene gjør det, men faktum er at rødtrøyene cup-røk hjemme for AaFK før sunnmøringene i det hele tatt hadde vært innom Tippeligaen. Brann og Alex Valencia berget med nød og neppe 3-3 på Kråmyra etter 0-3 midtveis første sesongen AaFK var oppe. Og de klarte bare 0-0 hjemme sist Aalesund rykket ned. Ja,  så sent som i fellesferien ble Brann ydmyket av nettopp oransje-trøyene i Florø.

        Viking hjemme? Historisk sett en vanskelig og helt åpen kamp. Og for ordens skyld minner jeg om at Brann har fått rundjuling i tre Viking-kamper på rad: I serieavslutningen i Stavanger i fjor og i både serie og cup samme sted tidligere denne sesongen. Jeg er ikke sikker på at en skal forhåndsinnkassere tre poeng i Bergen denne gangen heller. Og Tromsø i Tromsø? Dødballspesialisten Patrice Bernier er riktignok havnet i Kaiserslautern og 2. Bundesliga siden sist, men en trenger ikke være utstyrt med klisterhjerne for å erindre bergenske skrekk-scenarier på Alfheim.

       Om Stabæk vinner sine siste tre? Neppe. Men de KAN selvfølgelig gjøre det. Vårens hjemmemøte med siddisene var en ren maktdemonstrasjon fra Daniel Nannskog og lagkameratene hans - selv om Viking reduserte og forlot Nadderud med flatterende 1-2. Tromsø hjemme? Dem har Stabæk allerede tatt seg av samme sted i cupen tidligere denne sesongen. Strømsgodset borte? Fasiten er nøyaktig den samme: Dem har Stabæk tatt seg av samme sted i cupen tidligere denne sesongen.

        Da er vi fremme ved vårt pekuniære odds-eksperiment. For med rundt 3,00 i odds på både Aalesund og Stabæk neste helg forvandles våre 4.000 innsatskroner til minst 40.000 hvis disse to lagene vinner og der fortsatt er spenning i gull-striden. Går Viking og Stabæk av banen med tre poeng hver i den nest siste serierunden, vil beløpet stige til bortimot 200.000. For oddsen på Viking i Bergen bør havne på drøyt 3,00 - Stabæk hjemme mot Tromsø gir neppe vesentlig mer enn 1,60.

       Med et sekssifret beløp i potten er vi fremme ved sisterunden og skjebnelørdagen 3. november. Oddsen på Tromsø-seier over Brann på Alfheim? I overkant av 3,00 vil jeg tippe. Og for Stabæk mot Strømsgodset i Drammen? Mellom 1,50 og 2,00? Får du fem-seks ganger pengene, ender du opp med drøyt en million som plaster på gull-såret. Om gevinsten i tillegg fjerner den lange nesen, gjenstår å se.

      - Penger betyr ingenting. Jeg skjenker dem ikke en tanke, sier Norges rikeste hver gang likningstallene legges frem. For en alenemor med hundre kroner for lite på månedsbudjsjettet er økonomiske sorger og bekymringer altoverskyggende. Selv har jeg aldri hatt penger og aldri vært opptatt av penger. Så millionen min kan expekt bare beholde - gi meg heller ett uforglemmelig øyeblikks berusende oppreisning etter alle disse årene med skuffelser, tilbakeslag, ydmykelser og fornedrelse. 

       PS. Jeg er selvfølgelig oppmerksom på at der finnes en pose-og-sekk-mellomløsning: At Brann taper og Stabæk vinner sine kamper, men at rødtrøyene sikrer seg seriegullet på bedre målforskjell. Da blir det helt sikkert et ekstra stykke kake til hver.....

Kommentarer:
Postet av: Jon

Positiviteten, optimismen og remfor alt selvsikkerheten hos Brann- spillerne er den viktigste grunnen til at jeg tror at gullet e heme....
Men om gullet kommer hjem om Brann vinner serien, er et annet spørsmål. Gullet har jo "bodd" i Trondheim de siste 15 årene, så det er vel der det er mest hjemme...

13.okt.2007 @ 20:29
Postet av: Tore

Slapp av Davy, det blir Brann-gull i år. Om laget kollapser nå bør det bli piskeslag for hele Brann i offentlig beskuelse på torget.

14.okt.2007 @ 11:48
Postet av: ?

united rykker ned og norge vinner em om brann snubler nå

14.okt.2007 @ 14:03
Postet av: anders

joda rare ting har skjedd i fotballen før..men hvorfor i alle dager skulle brann nå plutselig begynne å tape fotballkamper?
det er langt mer realistisk å tenke seg at brann tar gullet med 60 poeng, og stabæk kommer haltende etter med 47(seier over godset, uavgjort mot viking og tromsø) enn at brann nå skal søle vekk gullet med flermålstap i hver bidige kamp...jeg spår storseier mot viking på stadion, og uavgjort borte mot tromsø...helge haugen og martin knudsen med all sin arbeidskapasitet er spillere av slaget MA og brann rett og slett ikke takler å spille mot.
vil også appellere alle som vanligvis går på stadion om å møte opp mot hsv og dinamo zagreb...hjemmekampen mot brugge med kun 10000 var en trist sorti, og en affære brann ikke bør være bekjent av....er møkkalei disse liksom-supporterne som kjøper opp billettene på seriekamper kun for å svikte brann når det virkelig gjelder, når vi skal ut i europa..så til alle dere påståtte skap-brann-supportere som bare kommer fram for å ufortjent være med på gullfesten; jeg skyr dere som pesten.

14.okt.2007 @ 14:09
Postet av: andy

ingen tvil om at brann vinner gull, måten de har spilt fotball på er en seriemester verdig. de vinner på dårlige dager (3-2 mot sandefjord) og har knepne seirer som kruser inn. i tillegg overbeviser de i potensielle dumpekamper som da de feide både ffk og lsk av (borte)banen. meget imponerende sesong av rødtrøyene. det ser ut til at det er branns tur i år.

14.okt.2007 @ 14:12
Postet av: Vålenggutt

Grattis brann, Vi tar gull neste år!!
Ære være Vål'enga

14.okt.2007 @ 15:24
Postet av: Stril

Kjære Davy - eller skulle jeg si Sjære Davy.
Gud bedre meg, er dette halmstrået du henger deg i etter å være Brannkritiker i mange år - til tider direkte negativ - for å kunne komme med "hva sa jeg"? Jeg banner på at om INGEN hadde sagt at Gullet var heme så hadde du lagt ett nummer ut av det også, med motsatt fortegn. Hvorofor ikke la være å kommentere alt, Davy? Jeg tror nok du innerst inne er en glad mann, det er lov å vise det også

14.okt.2007 @ 15:27
Postet av: Kalle Passpongen

Vakje de syvende plass du tippet Brann på, fotball viter, Davy....?
Og en liten PS!, Hvordan har det seg at TV2`s "fotball eksperter" eller "ekspert kommentatorer" alle har elendige resultater å vise til som trenere...?
Er det et MUST å ha rykket et lag ned fra tippeligaen for å kunne kalles "fotball eksperter" eller "ekspert kommentatorer" ...?
Behold humoren, du e en fin fyr!

14.okt.2007 @ 16:09
Postet av: ?

Hva menes med at gullet e`heme? Synes ikke gullet har noen større tilhørighet i Bergen enn andre steder.

14.okt.2007 @ 16:30
Postet av: Trønder

All ære til Brann så langt i sesongen. Men, er enig med Davy, spill kampene først. Det beste laget vinner, og som trønder har "æ itj" noe problem med det etter det laget har prestert i år. Men å si at gullet kommer hjem, den er vel noe drøy. Er vel andre byer i landet som har hatt det hos seg noe oftere siste 43 år:)
Så får vi sjå om gulle kjæm hjæm næste år, dit d høre hjæm.

14.okt.2007 @ 16:58
Postet av: Senilklanen 00026

Det er bare å gratulere Brann med gull, vi tar det neste år ÆRE VÆRE VÅLENGA!

14.okt.2007 @ 17:13
Postet av: Senilklanen 00026

Det er bare å gratulere Brann med gull, vi tar det neste år ÆRE VÆRE VÅLENGA!!!

14.okt.2007 @ 17:16
Postet av: Glad bergenser :)

DRAMAQUEEN!!! Gullet e heme, slutt å vær så jævla negativ!!!

14.okt.2007 @ 17:33
Postet av: Brann-fan fra Østlandet

Det er ikke mer enn få måneder siden du Davy forlangte at Mons`n skulle ta sin hatt og gå i forbindelse med bråket internt i spillergruppa. Du påpekte sågar at han burde hatt vett til å gjøre det ett år før også. Mener du fortsatt at Mons Ivar Mjelde ikke er rett mann for Brann?

14.okt.2007 @ 17:42
Postet av: Daniel

Grattis Brann, men det blir bare i år. Neste år er det Viking som vinner. PS. Vi slår Brann på Stadion noe som vi har gjort de 3 siste kampene

14.okt.2007 @ 17:50
Postet av: meg

Til Anders!
Jeg er vel noe i nærheten av det du kaller en skapsupporter, og dermed en av de du hater. Hva er det for noe tull da? Det er vel lov til å være glad i Brann fordi om man ikke kan gå på stadion hver gang det er kamp? Eller? Det er mange grunner til at man ikke alltid kommer seg på stadion, bl.annet er det ikke alle som har partout kort, og det er heller ikke alle som kan ta fri fra jobb for å stå i billettkø en hel dag. Vi har prøvd å få billetter til mage kamper skal du vite. Og at vi ikke er ekte glad i Brann fordi vi ikke så Brann mot Brügge så tar du feil. Brann trenger ikke sånne som deg. Det Brann trenger er bergensere som er glad i Brann og som ønsker et positivt miljø rundt Brann. Med sånne idiotiske uttalelser så er det du som bør få rødt kort, ikke alle vi andre som bare er glad i Brann og støtter opp så godt vi kan. Og at du mener at du er den eneste i Bergen som fortjener å være med på festen, det får være dine ord. Godt at alle andre bergensere inkl. SK Brann, politikere, Tv2 osv osv mener noe annet. Og jada, vi kommer på HSV kampen hvis vi får billetter... Skjerpings!!

14.okt.2007 @ 17:53
Postet av: Vidar

For første gang på 44 år skal gullet til Bergen..antar jeg?
Men gullet skal på besøk et sted det så og si ikke har vært før. Det er ikke "heme". Laget Brann har ikke vært komisk, bare gode. Men bergensere er ufrivillig komiske når de nå snakker om at gullet skal "hem".
Men akk, vi vet jo at ydmykhet ikke er noe man er spesielt plaget med der borte ved Puddefjordens bredd...
Ett seriemesterskap,- hva er det når man vet at ganske mange er havnet flere ganger både på Åråsen og i Stavanger etter 1963. Og i Trondheim har det "bodd" 20 ganger etter `63.

14.okt.2007 @ 17:55
Postet av: anders

snakker om daniel? slår dere brann neste år i stavanger? eller påstår du at viking slår brann i bergen? for det har dere altså ikke gjort 3 ganger på rad..brann vant 2-0 i fjor.

14.okt.2007 @ 17:56
Postet av: Andreas

På Viking stadion ja! Ikke på Brann stadion derimot..

14.okt.2007 @ 18:04
Postet av: Håkon

Grunnen til at vi (Brann supporterene) synger Gullet skal hem er følgende:
Brann vant Maratonserien (61/62) og påfølgende Førstedivisjon i 1963. 1963 var det første året hvor serien ble spillt omtrent som i dag. Men da var det bare 10 lag med (nå er det 14).Derfor vant Brann det første gullet, og derfor synger vi GULLET SKAL HEM

14.okt.2007 @ 18:58
Postet av: Fy FAEN

Er det ingen som vet hvorfor vi synger gullet ska hem?? La meg forklare det då.. I 1963 ble det for første gang delt ut ordentlig gull.Før den tid hadde man bare falske medaljer.Så det er med stor glede å få si at gullet ska faktisk hem!

14.okt.2007 @ 19:17
Postet av: Knall i padden

Jada, alle vet at gullet ska hem...........;-))

14.okt.2007 @ 19:56
Postet av: Bjørn Bjelle

Sjansen for Brann gull er nå i følge oddseksperter 99,92%. Med andre ord vil den kombinasjonen av resultater som gir Stabæk-gull bare inntreffe i 8 av 10000 tilfeller. Men selvfølgelig: det KAN skje.
Ett poeng på lørdag er det som skal til for å fjerne alle teoretiske spekulasjoner. Brann går på banen i Ålesund med gullet i lommen. De vet at de ikke en gang trenger å score for å nå sesongens store mål. Trolig vil også Aafk være fornøyd med 0-0 og ett viktig poeng i kampen for ny kontrakt. Kampbildet blir derfor at Brann ligger lavt og snører sekken, mens Aafk ikke tør å angripe for fullt av frykt for Branns kontringer.
En kjedelig kamp med andre ord, men festen etterpå blir på ingen måte kjedelig.

14.okt.2007 @ 19:58
Postet av: Meg

Sier de egentlig "hem" i Bergen?

14.okt.2007 @ 21:26
Postet av: Bjørn Bjelle

Ja

14.okt.2007 @ 21:27
Postet av: Per

Må nok si meg enig med Davy.
Der er nok av historier i fotballen,
Når det er sgat så har ikke Brann vært så nær gullet siden 1963 og der ser unektlig lyst ut.
Gutta er i god form.
Så nå er det Brann sin tur

14.okt.2007 @ 21:32
Postet av: Trude

En siste krampetrekning før gullet tar deg, Davy?

14.okt.2007 @ 21:59
Postet av: Stabbengutt

Tror David skriver med hjertet og den eneste intensjonen han har, er at Brann holder fokus og ikke tar seieren på forskudd. Han har nemlig et poeng. Dersom vi forutsetter at sjansen for å vinne er 99,92% er sjansen for å tape gullet 0,08%. Sannsynligheten for å få 5 rette i Lotto (ingen tillegstall) er ca. 0,14%. Er det femte gevinst eller noe sånt? En del mennesker får jo det. Så for all del. Full fokus og full innsats takk.

14.okt.2007 @ 22:37
Postet av: ?

"heme" og "heme" fru blom er vel 44 år siden sist å kalle de "heme" er vel litt drøyt.
Gratulerer Brann og Bergen by.
Hilsen Enga supporter

14.okt.2007 @ 23:52
Postet av: ?

ro deg bed, davy...
Gull!

15.okt.2007 @ 02:37
Postet av: Ole Martin Saltkjel

Har stor sans for deg og mange av dine uttalelser Davy, selv den hvor du uttalte at medgangssupportere er avskyelige. Skjønte poenget ditt da, og det er veldig mange som er fan av hysteriet og festingen uten å være Brann-supportere. Men dette innlegget var heller håpløst.
Om vi tar dine odds-beregninger til grunn: 1 million i odds hos NT (noe som jeg regner med at du tar utgangspunkt all den tid du har vært kritisk til Drillos forbindelser til bookmakere) med 80% tilbakebetaling betyr 1,25 mill i "rettferdig" odds (1/0,8=1,25). Og deretter er det likevel ikke sikkert at Brann mister gullet selv med tre tap mot Stabæks tre seire. Tap og seire må være på vel to mål i snitt, så la oss raust si at det ved 3 tap/seire er 50% sjanse for at Brann likevel vinner gull. Da er oddsen oppi 2,5 mill. Det tilsvarer en promille på 0,0004. Og da nærmer vi oss et nivå hvor vi synes det er latterlig å gjøre i stand gjestesengen før gjesten har overlevd reisen.
Mistenker deg for å ikke ønske Brann-suksess, at du finner det langt mer sjarmerende med nedrykkskvallik en høstkveld enn gulljubel. Og det er kanskje slike holdninger som er mer utbredt i Bergen enn i andre byer og som delvis kan forklare Branns fattige pokalskap.
Bergensere skal ta litt av, det ville vært komisk om byen holdt pusten i to uker i frykt.
Ole Martin Saltkjel

15.okt.2007 @ 03:51
Postet av: Heisen

Og neste år skal Brann virkelig HEM: Addecoligaen...

15.okt.2007 @ 05:50
Postet av: Kåre Hansen

Selvsagt er ikke gullet "heme", det er jo i Bergen!!!

15.okt.2007 @ 07:41
Postet av: Frydenbøtribunen, Felt B, Rad 25 Sete 10

Eg kjenner Davy'en fra studietiden, då han studerte gresk og latin..
Han har alltid vært litt sær, men e' god på bunnen. Innerst inne en ekte patriot og munnrapp kjuagutt som elsker buekorps, Brann og Bergen.
Davy'en e' sta og opptatt av historien.
43 år med motgang og skuffelser har gjort nokke med han og med mange av oss som har elsket Brann i alle disse årene uten å få orgasme.
No får vi snart lønn for å ha vært trofast.
Slapp av Davy, denne gang har du ikkje grunn til å vere nervøs.
Eg vet du vil kle deg i rødt og bli med på festen.
Halleluja.

15.okt.2007 @ 10:33
Postet av: Nadreas

Rare ting har hendt før, enig i det. Men det er spillestilen til Brann som gjør at de skaffer seg 3 poeng allerede på lørdag. Brann er gode teknisk Ålesund er ikke dårlige, men dårligere. Og på kunstgresset på Color Line stadion blir dette om ikke enveiskjøring så i alle fall overkommelig.

15.okt.2007 @ 11:20
Postet av: Harald

Hadde det nå ennå bare vært så vel at alt gikk på tverke for Brann. Så heldige er vi nok ikke, alle vi som hater Brann. Ja, jeg hater Brann, selv om de vinner helt fortjent i år. De har vært klart best, så at større undere har skjedd i fotballsammenheng før er jeg faktisk uenig i, i hvertfall i norsk fotballhistorie. Det går ikke an å sløse bort dette!
Det ville være på linje med det som skjedde i denne NHL-kampen:
http://www.youtube.com/watch?v=RCWpE_cqnuU&mode=related&search=Edmonton%20Oilers%20Dallas%20Stars%20Ales%20Hemsky%20Patrik%20Stefan%20NHL%20Blunder%20Missed%20The%20Two%20Feet%20Open%20Netter

15.okt.2007 @ 11:33
Postet av: Geir

En ting jeg ikke skjønner. Hvorfor er Bergen hjemsted for gull i tippeligaen? Har vel kun vært på besøk der for 44 år siden. Hjemmet burde vel i anstendighetens navn være i Trondheim eller Oslo!

15.okt.2007 @ 12:18
Postet av: Nan

Husker 1963, første kamp mot Gjøvik-Lyn, Kniksen ble utvist for å ha spyttet på en motspiller (Knut Solbrekken).
Håper dere husker dette i Bergen også. Like usympatiske spillere idag som dengang.

15.okt.2007 @ 12:42
Postet av: Toro

Davy'en elsker egentlig Brann så mye at han nå setter i gang en forvarsmekanisme som kan tre i kraft dersom det umulige skulle skje, slik at han ikke kollapser på direkten om gullet skulle ryke. Har jeg rett?

15.okt.2007 @ 12:46
Postet av: suppegjøken

Gratulerer BRANN og Bergen!
Dette fortjener dere virkelig.
Men,.. ..
BRANN taper i Ålesund.
kofor?
Jo fordi "1/2" laget har vert opptatt med landskampspill og mistet litt av fokuset på grunn av det.
Husk at RBK i sine glansdager nesten alltid spillte én ( 1 ) elendig seriekamp rett etter en Champions lig eller landslag kamp
Samtidig tar "alle" ( unntatt Davy'n) tar gullet
for gitt.
Det sniker seg inn en innbilling som gjør at laget "senker" seg i spillet ytelse.
I tillegg; Aafk har "mistet" sin trener, nå før denne kampen mot BRANN.
Spillerne er flaue og vil revansjere seg
Vi vet "alle" hva det kan medføre av innstilling blant spilleren.
I vertfal den første kampen etter en slik hendelse.
Jo en seier... uansett motstander.
Jo jeg tror at det liggger til rette for en hjememseier i Ålesund.
Aafk får 30 poeng totalt .... noe som IKKE holder til annet enn kvalik plass, fordi Aafk taper de resterende
og de andre vinner de resterende.
Aafk sliter i kvaliken mot B/G og vil tape og rykke ned.
Ny rekord med 30 poeng.. pga. jævlig dårlig målfoskjell.
Men bevares, jeg håper BRANN tar gullet.

15.okt.2007 @ 13:37
Postet av: Kniksen

Det er ikke alle som har penger til å satse 4000 kroner heller...
Minner ellers om at Viking er ubeseiret på Viking stadion i år.

15.okt.2007 @ 13:55
Postet av: Lille My

Hele Bergen vet at gullet ska hem! Det vet også Davy'en innerst inne. Heia Brann!

15.okt.2007 @ 14:18
Postet av: Ymse Ytring

Beklager. Det blir ikke gull til Brann og Bergen. Det går rykter om at det ikke skal deles ut gull, sølv og bronse-medaljer i den norske serien i år. På grunn av elendig nivå skal disse medaljene nå lages av henholdsvis aluminium, blikk og plast. Men, de skal forgylles!

15.okt.2007 @ 14:51
Postet av: Lex Lexter

Som Østlending og Strømsgodset-fan synes jeg det er koselig om Brann tar gullet. MEN gullet er ikke 100% sikret ennå, det er et faktum. Så vent nå til etter Ålesundkampen før Hansa-gullpilsen fra 2006 kan evnetuelt sprettes. Med lighter.

15.okt.2007 @ 14:54
Postet av: Fredde 909

RBK vinner nok i år og.. du vet aldri

15.okt.2007 @ 15:20
Postet av: Per Knutsen

Som objektiv og ydmyk Brann supporter må jeg erlig talt si at jeg skjønner RBK og trøndelag finner det noe uspiselig at vi her i Bergen synger om gullet som skal hem. Det eneste argumentet jeg finner for å forsvare dette er: BRANN EKTE LIDENSKAP HAR ET NAVN, og at sterk lidenskap er en form for sinnsykdom. Må også innrømme at det er deilig å være litt sinnsyk i disse dager selv om jeg venter med å hoved feiringen til gullet fortjent er tilbake i barndoms hjemmet sitt.

15.okt.2007 @ 16:57
Postet av: Ivar Amundsen

Ja ja bergenser er bergenser seg lik det laget som har vært minst dårlig i år kan vinne serien men det var det gullølet som kan velte festen over til et annet lag i år også uff uff. Får ikke håpe at det skjer, for hvis dere tror trønderne blir deppa om brann vinner nei da. Vi vet at det tar 44 år til neste gang det skjer igjenn ????? Fest uten hemninger hvis de vinner.

15.okt.2007 @ 18:44
Postet av: anders

jeg setter 1000 nok på at alt kveget som selvsagt kjemper for livet om billetter når brann bortimot er sikret seriegull, og nå skal snike seg med på en fest de ikke har fortjent ikke møter opp i uefacupen..tipper det blir maks 12-13000 hjemme mot hsv og avskummet fra kroatia..

20.okt.2007 @ 02:48
Postet av: Olaien

NÅ er det det !!

23.okt.2007 @ 09:33
Postet av: Kniksen

Vi er mange som venter på gullbloggen din nå, Davy!
Gi oss det vi vil ha, verbale lissepasninger og la følelsene få fritt spillerom!
Skriv Davy, skriv!

23.okt.2007 @ 14:13

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5551677
hits