TV2Nettavisen

Saken er biff: Gullet går til VIF!

Av Davy Wathne - 06.apr.2007 @ 13:29
         Gull til Vålerenga! Medalje-sus på Nadderud og i Stavanger. Og skuffelse og lange ansikter i Trondheim, i Bergen og på Åråsen!
   
         Det er vårt høyst private Tippeliga-tips 72 timer før avspark - basert på et langt fotball-livs erfaringer og observasjoner. For historien viser at det alltid er en medaljekandidat som kommer skjevt ut og havner i trøbbel. En av middelhavsfarerne får en jubelsesong og blander seg inn i tet-kampen, og en av de nedrykkstippede havner i flytsonen og overrasker seg selv og alle andre.

         Matematisk sett er det drøyt 87 milliarder mulige utfall av en Tippeliga-sesong som omfatter 14 klubber og 182 kamper. 546 poeng skal deles ut - der forsvinner ett for hver gang en kamp ender uavgjort. Tar vi det for gitt at Brann ikke blir seriemester og at Rosenborg ikke rykker ned, reduseres antallet alternativer til knapt 40 millioner. Det er fortsatt vanskelig å treffe. Jeg kjenner ingen som noen gang har klart å forutse den endelige rangeringen.

         1. Vålerenga

         Vålerenga er den eneste klubben som har tatt medaljer tre sesonger på rad. Oslo-klubben kan se tilbake på en formidabel avslutning på fjorårssesongen. De har en bred og harmonisk stall med en perfekt balanse mellom taktisk kløkt og rutine og ungdommelig entusiasme og pågangsmot. Universalgeniet Christian Grindheim leder laget til seriegull i 2007.

         2. Stabæk

         Ingen har en så eksplosiv offensiv-kraft som fjorårssensasjonen Stabæk. Fremgangen fortsetter på Nadderud, og Daniel Nannskog skyter forrige sesongs nykomlinger til sølv i 2007.

         3. Viking

         Klok av skade går Viking til seriestart med målrettet hevnlyst. Siddisene skal vise at de kan bedre enn forrige sesongs nesten-katastrofe. Med Allan Gaarde på banen fra start ville vinterens overgangsvinnere tatt gull. Nå blir det "bare" bronse på de gamle mestrer.
 
         4. Lillestrøm

        Simen Brenne er en spennende nykommer på Åråsen, men helt og fullstendig klarer han ikke å fylle tomrommet etter Robert Koren. Tom Nordlie til tross: Det blir ikke medalje på Lillestrøm denne gangen heller.

         5. Start

         Lenge lignet Start et lag i total oppløsning. Nå har skjebnen villet det slik at nykomlingene mer enn erstatter dem som faktisk forsvant. Dermed er sørlendingene like i nærheten av 2005-sesongen.

         6. Rosenborg

         Mye nytt på Lerkendal, men det vil ta tid å inkorporere de ferske i Rosenborgs avanserte samhandlingssystem. På sitt beste vil trønderne fortsatt være utilnærmelige, men prestasjonene må nødvendigvis svinge fra uke til uke. Og klaff som i fjor høst opplever bare lotto-vinnere. De kommer som kjent fra Verdal - og ikke fra Trondheim.

         7. Brann

         Brann kan en aldri avskrive - og heller ikke regne med eller stole på. I sum blir det gjerne midt-på-treet av den bergenske berg-og-dalbane-fart. Fjorårsfiaskoen henger i. Det ligger nedtur i luften mellom de syv fjell.

         8. Lyn

         Lyn vet en aldri helt hvor en har, men fraværet av typiske hjemmekamper koster poeng og kompenseres bare delvis av klubbens superstjerner. Mye avhenger av motivasjon og entusiasme hos Matias Almeyda og José Flores. Tar de dette på alvor, kan Lyn true tet-trioen.

         9. Strømsgodset

         Strømsgodset har ambisjoner om å kopiere Start og Stabæk og gå rett fra Adecco-topp til Tippeliga-tet slik en av opprykkerne har gjort de to siste sesongene. Helt inn holder det neppe, men drammenserne har handlet kløktig og skaffet seg rutine i alle lagdeler. Spørsmålet er om en bråkjekk trener får verbal-bumerangen i pannen om det ikke går veien fra start.

        10. Tromsø

        Ingen behersker overlevelseskunsten bedre enn Tromsø. Kommende sesong blir - for en gangs skyld - bekymringsløs og ender med trygg tabellplass.

       11. Fredrikstad

       På tolv måneder gikk Molde fra cupfinale-jubel og kongepokal til Adecco-ligaen. Fullt så ille går det neppe med Fredrikstad, men hjemvendte Morgan Andersen gjør nok samme erfaring som Egil Drillo Olsen: Ingen blir profet i egen plankeby!

       12. Sandefjord

       Sannhetens øyeblikk for Sandefjord på Ullevaal første søndagen i november. Andre-året er aldri enkelt. Nå kjenner rivalene vestfoldingenes jokere. Tøft år i vente for Tor Thodesens lavpris-mannskap.

       13. Odd Grenland

        Odd Grenland tok nesten ikke poeng i annen halvdel av fjorårssesongen, og det gjør ikke saken lysteligere at Tommy Svindal Larsen spiller på oppsigelse. Ingen kan kvitte seg med så mange klassespillere over så lang tid uten til slutt å måtte betale prisen for det.  -Tapets alt din vinding skapte. Evig eies kun det tapte!

        14. Aalesund

        Fast bestemt på ikke å lide samme skjebne som i 2003 og 2005 gjør Aalesund sin tredje Tippeliga-entrè. Sett utenfra har ikke sunnmøringene sørget for å styrke laget tilstrekkelig til å fremstå med tyngde og troverdighet. Og ståket rundt Dedè Anderson må ha kostet den ferske organisasjonen enormt i en viktig forberedelsesfase. 

          Mandag starter alvoret. Det norske fotball-eventyret varer til november. La oss håpe på fascinerende fotball, fair play og mange uforglemmelige øyeblikk.

Kommentarer:
Postet av: Espen

Det blir ikke mer Davysk enn å dømme Brann nord og ned. Fjorårsfiasko? Sølv da alle tippet de som middelshavsfarere kan ikke betegnes som fiasko. Dere bergensere må vokse opp.

06.apr.2007 @ 13:49
Postet av: KN

Spennende tabell forslag og ville vært moro hvis det slo til.

06.apr.2007 @ 13:51
Postet av: Marius

Davy har tydeligvis ikke helt forstått dette med å lære av historien, som han selv skriver om. I Davys forslag havner alle madaljekanidatene i trøbbel, alle middelhavsfarerene havner i medaljestriden og hvor er dette nedrykkstippede laget som historisk havner i flytsonene da???
Elendig journalistikk.
Davy vet utmerket godt hvor gullet historisk sett havner: GO RBK!!!

06.apr.2007 @ 14:12
Postet av: Thorbjørn Heggelund

Som ekte Rosenborg-supporter, burde man blitt fornærma over Davy Wathnes tabelltips.Men jeg er det ikke. Hvorfor? Fordi norsk fotball har blitt så uforutsigbar, at "alle kan slå alle", og det laget som har mest flaks, minst skader, er nok det laget som til slutt vinner serien.At det kan bli Vålerenga, som Brann eller Viking, skal bli spennende å se. Adeccoligaen er iallefall av 0 interesse

06.apr.2007 @ 14:33
Postet av: Øyvind Bjørkavåg

har du virkelig sett Aafk spille i år Davy? Vedder en god flaske cognac på att de ikke rykker ned....og bare skriv til meg så skal du få adressen min slik du vet hvor du skal sende den. Aafk har eliteseriens beste keeper, forsvar som holder mer enn god nok kvalitet og med litt mer muskler på midtbanen som de har manglet før så blir det flere mål på både lasse, joakim og tor hogne enn de fleste vil tro....Start får seg en veldig ubehagelig overraskelse når de kommer...og du, jeg foretrekker cognacen milde og rund, ikke for skarp...på forhånd takk

06.apr.2007 @ 14:34
Postet av: BlueEarl

Pussig. Overfor Stabæk support leverte du dette tipset:
http://www.ss.no/index.lasso?s=nyhet&ID=64
1) Lillestrøm
2) Viking
3) Lyn
4) Stabæk
5) Start
6) Brann
7) Vålerenga
8) Rosenborg
9) Tromsø
10) Godset
11) Fredrikstad
12) Aalesund
13) Sandefjord
14) Odd
Ganske betydelig sprik her.....

06.apr.2007 @ 14:37
Postet av: Hal

Hmmm...Sport, ja.

Skal jeg følge med på norsk Tippeligafotball eller Litauisk rugbyserie i år, mon tro?

Eller KANSKJE noe annet, mer interessant?

Tough call...

06.apr.2007 @ 16:40
Postet av: ?

davy er gud

06.apr.2007 @ 16:50
Postet av: ?

Har du fått en brostein i håvve, davy?! dette var et helt håpløst forslag.

06.apr.2007 @ 17:06
Postet av: TOMBA ARENDAL

Spennende tips Davy, men kanskje i overkant vågalt.
Spesielt med Stabæk. Spesielt at et lag slår så mye på første bevegelse og lykkes med det.
Stabæks offensive kraft har stort sett bestått i oppspill fra Stenersen til Nannskog/Gunnarson.Når de øvrige lagene tar konsekvensene av dette så tror jeg Stabæk får det tøft.

06.apr.2007 @ 17:38
Postet av: Sorenson

Herlig! Fotball er underholdning og det har her Vathnen skjønt....Herlig!

06.apr.2007 @ 17:48
Postet av: Kalle Passpongen

Dette MÅ være skrefet i fylla, Davy .....!

Men du får jo den opmerksomheten du ønsker, med dette tullet da....

06.apr.2007 @ 18:03
Postet av: Skien

Viking på medaljeplass?????? Hva faen er det du blander i colaen din? Ble de ikke ydmyket på hjemmebane av et lag som du dømmer rett ned i adeccoligaen? ODD er på øvre halvdel når serien er ferdig. Sånn er det.NB! Viking skal slite med å være foran AAlesund.

06.apr.2007 @ 18:16
Postet av: totho

Om jeg skal se på dere i TV 2 , bør derer kvitte dere med maskootten MINI.

Tragisk sak

06.apr.2007 @ 18:47
Postet av: Anders

Aafk har da virkeligen den største klønen av en keeper, som kommer til å somle vekk de få poengene som kunne havnet i ålesund.

06.apr.2007 @ 18:54
Postet av: Anders

Syntes dere burde få orden på tilbudet i tv2..dere sender jo over x antall kanaler..hadde jeg hatt råd hadde jeg faen ikke visst hva jeg skulle ha kjøpt for å se tippeliga.

06.apr.2007 @ 18:56
Postet av: Stavangerne?

Siddiser, Davey!

06.apr.2007 @ 19:14
Postet av: Davy fan

"Har du fått en brosten i hovvet ellar?" Kan aldri i all verden forestille meg tippeligaen blir slik. Kanskje rosenborg eller brann svikter men ikke begge to. Det er relativt tvilsomt. Start er for tiden overvurdert og vil havne midt på tabellen. Stabæk i øvre del av den midtre tabellen :)Rbk vif eller brann vinner serien med lillestrøm og viking som outsidere

06.apr.2007 @ 20:28
Postet av: fisken

Morsomt og flott tips, dette her, Davy! Det eneste man faktisk kan vite om serien i år er at 'standard-tipset' ikke går inn. Så det kan godt hende du her er inne på mye av det som vil bli realitetene.

06.apr.2007 @ 22:11
Postet av: DRE

Davy sier om Rosenborg:
"Og klaff som i fjor høst opplever bare lotto-vinnere. De kommer som kjent fra Verdal - og ikke fra Trondheim."
Så sant så sant, men du glemmer en ting Davy-gutt, Verdalinger heier på Rosenborg de også :-)

Hilsen,
Ikke Verdaling, og ikke lottomiljonær

06.apr.2007 @ 22:36
Postet av: flipp

Viking blir nok en hit med Thomas"slappfingers"Myhre mellom stengene. Tabben til Bjarte Flem hvor han kastet ballen i eget mål blir jo bare småtteri mot hva Myhre presterer. Jo Davy ,Viking kommer helt sikkert på medaljeplass. TULLING!!!!

07.apr.2007 @ 08:08
Postet av: Skien

Hvor har du fått det til at Tommy Svindal Larsen er en "klassespiller"?? Han er en sinke for hele laget i kontringsfasen. Han er flink til å holde på ballen på midtsirkelen men det er ikke der målet er. Han kommer til å få lite spilletid i 2007. ODD kommer til å klare seg utmerket uten Svindal Larsen.

07.apr.2007 @ 08:15
Postet av: Skien

Hvor har du fått det til at Tommy Svindal Larsen er en "klassespiller"?? Han er en sinke for hele laget i kontringsfasen. Han er flink til å holde på ballen på midtsirkelen men det er ikke der målet er. Han kommer til å få lite spilletid i 2007. ODD kommer til å klare seg utmerket uten Svindal Larsen.

07.apr.2007 @ 08:17
Postet av: simen

Synsemaster Wathne, hva ligger bak dine spådommer? Er det dagsformen som bestemmer eller prøver du deg på en helgardering? I ekte bergenserstil er det ikke noe konsistens i det du skriver. I Stabæk Satyren publisert for fem dager siden (http://www.ss.no/index.lasso?s=nyhet&ID=64) kommer du med følgende tabelltips:
1) Lillestrøm
2) Viking
3) Lyn
4) Stabæk
5) Start
6) Brann
7) Vålerenga
8) Rosenborg
9) Tromsø
10) Godset
11) Fredrikstad
12) Aalesund
13) Sandefjord
14) Odd

07.apr.2007 @ 11:01
Postet av: kim

Har du røyket de svette ullsokkene dine Davy? Mye dritt og oppgulp som har kommet fra din kant opp igjennom, men dette forslaget tar kaken... E du å Peddi litt for gode venner? Smålig surmuling....

07.apr.2007 @ 12:36
Postet av: Davy

Høystærede BlueEarl!
Tipsene til Stabæks medlemsavis ble avlevert i hurten og sturten på Richard Jansens oppfordring for et par uker siden. Jeg kan ikke med min beste vilje se at de nyansene du hisser deg opp over er dramatiske. Jeg har plassert klubbene i "soner" og poengtert at det er detaljer, tilfeldigheter, skader, dommeravgjørelser, flaks og uflaks som avgjør rekkefølgen dem imellom.

07.apr.2007 @ 17:04
Postet av: Ole Fredriksen

Fornuftig tipsforslag av Davy. Davy går ikke i fella og legger de såkalt "fire store" med Rosenborg, Brann, Lillestrøm og Vålerenga i toppen. Brann er ligaens mest oppskrytte lag. Siste 5 år har laget en 2 og en 3 plass, ellers 12-6-6. Merkelig at laget får så mye spalteplass. Kan det ha å gjøre med at bergensere tradisjonelt er høylytte, og atsportsjournalister er mottagelige for mye sprøyt ? ? Middelhavsfareren Lillestrøm er også på listen over oppskrytte lag med plassering 7-7-7-4-4. Journalistfloskelen om de såkalt "fire store" blir helt avkledd når en ser på hvilke lag som kapret medaljer siste 5 år: Molde og Lyn i 2002, Stabæk og Glimt i 2003 og Lyn og Start i 2005.

07.apr.2007 @ 17:39
Postet av: andy

sånn blir tabellen 2007:

1. RBK (norges beste lag uten tvil)

2. Lillestrøm (nordlie fører romerikerne til sølv)

3. Vålerenga (har potensiale til det helt store, fin blanding av unge og gamle spillere)

4. Stabæk (tippeligaens beste spisspar bøtter inn mål i år også)

5. Brann (fjoråret var et blaff. Brann vinner i bergen, men trøbler borte)

6. Viking (forbedrer seg, men håpløse borte)

7. Start (en middelhavsfarer men det skiller ikke mye fra toppen)

8. Lyn (får en nedtur, selv med edu på laget)

9. Godset (tror de overrasker)

10. Sandefjord (overlever greit, men imponerer ingen)

11. Tromsø (gutan berger seg med et nødskrik nok engang)

12. Aalesund (tror de klarer kvalik med supporterne i ryggen)

13. Odd G (endelig rykker de ned!)

14. Fredrikstad (uten eggen ser det håpløst ut, når de i tillegg selger Brenne, er det over og ut)

håper og tror på en jevn serie med mye spenning både i topp og bunn!

07.apr.2007 @ 21:16
Postet av: ?

legg fra de åpskespriten davy

07.apr.2007 @ 21:21
Postet av: Lier

Davy drikker ikke alkohol.

07.apr.2007 @ 23:58
Postet av: Whatever

At David er en pratmaker og ikke en matematiker er lett å forstå. Disse 87 milliarder muligheter er rent pisspreik, når det kun er et titalls lag med! Mennesker er ikke datamaskiner, vi er bedre! Magnus Carlsen (16) kan slå verdens mest avanserte dataprogram i sjakk (ikke fordi han kan regne milliarder av varianter, slik computeren kan, men fordi han er et menneske med følelser og vurderingsevne, akkurat dette har heldigvis ikke en maskin. Poenget mitt er at du holder beina på jorda, og gir oss dine vurderinger (å dra inn "matten" i dette blir bare tull (ikke bare tull, men latterlig (hold deg til det du behersker (du er en dyktig liten "fan", er du ikke?))). Min lille hjerne sin sansynlighetsberging; sier Rosenborg på topp! (-og dessverre Brann rykker ned, hehe (dæven, vi er mange som hadde likt det (endelig slutt på dette lokale maset med Brann (Rosenborg er hele Norges lag (ferdig med det)))!

08.apr.2007 @ 03:25
Postet av: helge rbk fan

jeg tror på jevn tabbel davy
men, jeg tror nokk ikke at rosenborg detter såpass ned tross nye spillere. Med så mangen nye spillere kan det gå vedig bra, viss de spiller bra sammen, og det kan gå rett vest.
lillestrøm og detter ikke såpass.
strømsgodtset overasker meg ikke om de kommer på en topp 5 plassering

1.rosenborg
2.vålerenga
3.lillestrøm
4.viking
5.strømsgodset
6.brann

08.apr.2007 @ 11:24
Postet av: E det itj artig

Her Wathne, her er jeg redd du skyter høyt over målet. Det er et spenstig tips som ville gitt skyhøye odds, men selv ikke en som er høy på speed ville trodd på dette.

Her er den mest sansylige tabellen;

1   RBK (Tror nok trønderene vinner igjen)
2   Lyn (Kan bli årets overraskelse)
3   Brann (Må alltid regnes med)
4   LSK (Tom Nordli effekten slår til)
5   Viking (Rösler får sving på Viking)
6   Stabæk (Middels gode, avhengige av Gunnarsson og Nanskog skadefi)
7   VIF (Klarer nok ikke topp seks i år)
8   Odd Grenland (Sliter litt med antall avganger, får endelig en spiss)
9   Godset (Gamlehjemmet, vil slite med skader hele sesongen)
10   TIL (Gutan er nok ikke bedre enn en tiende plass)
11   Start (Trøbbel i sør, ny stadion ikke nok)
12   Sandefjord (Hvalfangerne må nok kvalifisere i år)
13   FFK (Vil merke tapet av Eggen, må nok ta den tunge veien ned i Adecco ligaen)
14   AaFK (Sammen med Fredrikstad blir det retur til adecco ligaen for jojoen fra nord-vest)

08.apr.2007 @ 11:25
Postet av: Toby

"1. Vålerenga
Vålerenga er den eneste klubben som har tatt medaljer tre sesonger på rad."

HÆ ??????????????????

Rooooooooooooooooooooseeeeeeeeeeeenbooooooooooooorg !

08.apr.2007 @ 13:22
Postet av: Sindre

De tre siste sesongene da Toby..

08.apr.2007 @ 15:03
Postet av: Petter

Med denne tabellen prøver Wathne å dope ned et Brann lag som "alltid" leder serien når 17.mai toget går i Bergens gater. Tror taktikken slår feil. Brann vil atter en gang lede serien lenge, kanskje helt til rektor ringer i klokkene for skolestart. Ellers er det noen "friske" plasseringer han prøver seg på. Håper det hele blir et bikkjeslagsmål helt inn med flere lag som kan vinne før siste serierunde. Ønsket mitt går da veldig på at bartegjengen er hekta av.......

08.apr.2007 @ 16:58
Postet av: kalle anderson

du er en like stor klovn som denne mini, mens han ligger i skje med hvem som helst som ikke er hans kone, så driter du deg ut i full offentlighrt, du er og blir e klovn, hold deg ilag med doddo, de har du din likemann..

08.apr.2007 @ 20:24
Postet av: henny

enig i mye men Stabek og Viking på pallen er vell og ta litt hardt i.
Første plassen erbombe sikker!

08.apr.2007 @ 21:33
Postet av: jojo

HEIA BRANN HEIA BRANN

1.Brann
2.Vålerenga
3.Rosenborg
4.Lillestrøm
5.Stabækk
6.Lyn
7.Viking
8.Start
9.Strømsgodset
10.Tromsø
11.Fredrikstad
12.Odd
13.Sadnefjord
14.Aalesund

08.apr.2007 @ 22:22
Postet av: benksliter`n

Artig tabell Davy ;-)
Dette kan selvsagt bli resultatet 2007.
Mange skal ha det til at det er noen store lag i Norge.Jeg kan ikke se at det finnes noen store lag i Norge som skiller seg ut i dagens tippeliga,slik som i de store ligaene i Europa.Skal vi se på størrelse i budsjetter 2007,så har f.eks. FFK og Start gått forbi Viking og Vålerenga.Etter min mening,så er det mange lag som kan blande seg inn i medaljekampen.LSK må jo være svekket,etter tapet av Mifsud og Koren,som lagde neste 50% av målene for LSK i 2006.Tror neppe Brenne kan veie opp dette tapet.Likevel maser media om LSK-gull?
RBK har mye nytt,og trenger nok tid til å få satt laget.Urutinert trener har de også.
Når jeg ser spilletypene Brann henter,så blir jeg skeptisk til om Mjelde er rette mann til å føre Brann til seriegull.
Skjønner nå at Eggen jr. er den mest overvurderte treneren i Tippeligaen. Kan det skyldes et vist slektskap,tro?
Takk for det Eggen jr. har gjort med FFK,men jeg tror ikke han er mannen til å føre FFK til topps i Norge.Jeg er glad FFK valgte en rutinert trener som Grønhagen,som har overlevd som topptrener i Sverige i 18 år. Her på berget satser Tippeligaklubbene på unge og urutinerte trener med store navn som spillere. Mens de store klubbene i europe prioriterer rutinerte trenere.
Anbefaler ffksupporter.net for de som tror FFK er et svekket lag etter tapet av Brenne og Eggen jr.
Må si jeg er forundret over all den dårlige journalistikken de store mediene serverer om dagen. Spesielt begrunnelsen for at Norgesmesterene blir et bunnlag? Virker som et av de store mediene har kokt sammen en begrunnelsen. Så har de andre hengt seg på og lagd en blåkopi.
Les gjerne ffksupporter.net`s tipper tabellen. Meget god journalistikk og grundig vurdering av lagene.(Ikke undertegnedes arbeid)Slik som de store mediene skulle gjort. Ikke lett å tippe en tabell,men bedre dyptpløyende journalistikk bør det være lov til å forvente.Anbefaler også Stabæk supporterenes vurdering.
Nå er det bare knapt 19 timer igjen. Gleder meg som en unge :-)

08.apr.2007 @ 23:15
URL: http://ffksupporter.net
Postet av: Todd

Tror vel ikke at du engang selv tror på dette tipset Davy. Et ørlite symptom er at din vanligvis sterkt faglige forankrede argumentasjon er helt borte her, det meste av det du skriver her er utilslørt vås. Og du vet det. Men alle vet også at hensikten med denne spalten er å skape debatt. Og da fungerer dette. men altså, du er litt for `far fetched` til å skape rystelser. Alle tipsene for de sy øverste plassene i din tabell, er gale. Alle. Bare vent.

08.apr.2007 @ 23:18
Postet av: Gorinho

SYYKT latterlig at folk skryter med en gang vif tar medalje 3år på rad. Hva med rosenborg? Plutselig outsidere fordi de dreit på draget en seseong? Hva med 13 på rad? 14 gull på 15 forsøk??

08.apr.2007 @ 23:48
Postet av: Eivind

Rosenborg på 6.? Vålerenga seriegull? Hva drakk Davy da han skrev dette? Norge har ingen 18-åringer som kan måle seg med Abdoulrazak Traoré! Seriegullet havner på lerkendal, Davy! På lerkendal:)

08.apr.2007 @ 23:59
Postet av: Harridan

Endelig! En ekspert som har tro på Stabæk! Med Inge-Andre Olsen bak, Stenersen og Alanzinho på midten og de to "raringene" på topp går gullet til Stabæk.

Alle lag, Lykke til. La året 2007 bli et dundranes år med fest fotball!

09.apr.2007 @ 03:27
Postet av: kjelli belli

RBK og Brann til Adeccoligaen. Det hadde vært ønskedrømmen og sikkert ønskedrømmen til Adeccoligaen også. Så hadde tippeligaen nesten ikke fått mediedekning, som den egentlig fortjener, for makan til oppskrytt serie skal en lete lenge etter. Uansett hvem som vinner og hvem som rykker ned er dessverre faktum at norsk fotball er sinnsykt kjedelig. Det finnes ikke gode profiler og det er svært langt mellom de gode fotballkampene. Jaja, kos dere!

09.apr.2007 @ 05:57
Postet av: Mariuz

Du må være en sterkt religiøs mann Davy!

Tror du lever litt etter bibelens ord om "å tukte de man elsker", noe du viser ved ditt underlige tabellforslag.

Jeg vet du elsker Brann, og at du har et litt hemmelig kjærlighetsforhold til Odd Grenland, særlig siden du både har familie i området og ofte er på besøk der.

Ved å "tukte" både Brann og Odd Grenland, så fortelle du at du elsker dem og at du egentlig tror at begge lag vil lukte på medaljene når høsten er her.

09.apr.2007 @ 08:35
Postet av: Tippeligaen

Problemet med tippeligaen er at den er dårlig..den må bli bedre..det er som jeg sier til motspillere i kamp..du må være bedre.

09.apr.2007 @ 10:22
Postet av: rosenborg

Davy viser at han fortsatt er bitter når han sier at Rosenborg vant tippeligaen forrige sesong basert på flaks. EN ting er sikkert, gode lag klarer å presse marginene på sin side. Nettopp derfor vinner rosenborg serien år etter år. kort og godt; rosenborg beviste foran hele Norge at de er landets beste lag etter å ha most brann på oppløpssida i fjor. blir derfor bare feil å tippe rbk på 6. plass. de har landets beste spillere og fortjener bedre respekt fra bitre bergensere enn som så!

09.apr.2007 @ 11:09
Postet av: Fredrik Antonsen

Spennende rangering av Davy. Selv tror jeg nok Rosenborg greier noe bedre enn 6. plass og at Fredrikstad og Ålesund greier seg. Her er min topp/bunn tre: 1.Vif 2.Stabæk 3.Rosenborg... 12.Godset 13.Sandefjord 14.Odd

09.apr.2007 @ 13:40
URL: http://www.vpn.no
Postet av: Drømmetabellen

1. Brann (Ubeseira)
2. Viking (Trenge vestlands-derbyet)
3. Tromsø (Trenge litt bannskap frå nord)
4. Sandefjord (Masse tidligere Brann-spillere her)
5. Stabæk (Siden me fekk Andresen)
6. Strømsgodset (Må vel ha eit lag frå Oslo-regionen der oppe...)
7. Fredrikstad (Dei har no Kvisviken då...)
8. Start (Valencia fortjener ikkje å rykke ned)
9. Aalesund (Kjekt med Aafk istadenfor pappa-guttene frå Molde)
10. Lyn (Henning Berg er litt for høg på pæra)
11. Odd Grenland (Ingen liker dei...)
12. Lillestrøm (Fysj)
13. Vålerengen (og)
14. Rosenborg (fy)

09.apr.2007 @ 15:33
Postet av: Kristian Z

Jeg har lagt merke til at Davy pleier å være god til å tippe, men dette tipset var såpass vågalt at jeg tror det hans ikke vil gjøre det særlig bra i sammenligning med andre tips.

09.apr.2007 @ 21:07
Postet av: Einstein

Kjære Whatever.

Anta at vi har 3 lag med i Eliteserien(lag a, lag b og lag c).
Det er enkelt å forstå at det er 3 mulige lag som kan vinne serien. Vi kan anta at et vilkårlig lag vinner serien. Da er den første plassen opptatt, det er to plasser igjen og to alternativ til hvilket lag som kan ta andreplassen. Mulige utfall av serien blir(1.plass,2.plass,3.plass): (abc,acb,bac,bca,cab,cba). Det er 6 muligheter. 3muligheterFor1.plass*2muligheterFor2.plass*1mulighetFor3.plas.
Altså: 3*2*1=6. Dette skrives mer kompakt: 3! = 6.
(3! betyr 3 ganget med alle heltall under seg selv til og med 1, og uttales "tre fakultet")
Tilbake til den virkelige Eliteserien. Vi har 14 lag, så antall mulige utfall er:
14!=14*13*12*11*10*9*8*7*6*5*4*3*2*1=
87.178.291.200
QED

10.apr.2007 @ 14:27
URL: http://mi.uib.no
Postet av: Bolla

Arne Brimi, can you hear me?

11.apr.2007 @ 10:31
Postet av: Peter Gjerlev


Hej alle nordmænd

Jeg er dansker og da jeg har boet i Kristiansand, så er jeg naturligvis Start-fan. Selvom jeg efterfølgende er flyttet tilbage til Danmark, så følger jeg stadig med i norsk fodbold. Hvis jeg skal komme med et oplagt bud på en norsk seriemester, så må det blive Lyn denne gang. Holdet virker lovende på de fleste pladser - specielt offensivt, og hvis de kan holde på Edu, så tror jeg, at de har en stor chance for at vinde guld!

Mit top 3 tip
1. Lyn
2. Rosenborg
3. Brann

Hvad angår Davy, så gør han et godt stykke arbejde på norsk TV2...

God sæson til alle....Peter

11.apr.2007 @ 13:39
Postet av: Christer K. Larsen

Jeg synes tabellen til Davy virker ganske klok. HVERT ÅR blir alle overasket over noe på tabellen. Hvorfor er denne tabellen så usannsynelig? Fordi RBK kommer på 6.? De kom på 7. for to år siden. På grunn av Brann på 6.? Selv om de fikk sølv i fjord, betyr ikke det av den grunn at de ikke kommer til å vinne i år. På grunn av Stabæk på 2.? De har jo to av de desidert beste spissene i Tippeligaen. På grunn av Vålerenga på 1.? Hvorfor pokker skulle de ikke klare det?

11.apr.2007 @ 18:51
Postet av: Bergen

Davy Fan: Du tipper at Brann, Rbk eller Vif kommer til å vinne serien, pluss Lillestrøm og Viking som outsidere. Kjære deg, det er jo ikke noen vits i å tippe, når du tipper på de fire beste lagene fra fjorårs sesongen, og attpåtil tar med ett ekstra lag.... Bare rent mattematisk er det jo 5/14 sjanse for at du har rett, pluss at når du nevner de beste lagene, går jo ikke sjansen akkurat ned... Er ikke akkurat Lotto odds du operer med her....

15.apr.2007 @ 02:58
Postet av: hedde

Hehe du er gjennomskuet Davy...
Du er for feig til å si du tror Brann vinner i år..For ærlig talt så tror jeg at du har mere fotballforståelse enn du viser til i ditt "tabelltips". Du er en av de få journalistene jeg virkelig respekterer i TV2, og det overrasker meg dersom ikke du ser at Brann er den store gullfavoritten i år. De er nok det suverent sterkeste laget i år. Med tipeligaens beste
sisteskanse,to islendinger som fortsetter utviklingen sin, en Corrales i form, Bjørn Dahl med guds hånd og ånd, norges beste midtbane både offansivt og defensivt nå som vi har Trond Sollie og en Huseklepp som viser at han er kapabel til å hente ball i forsvar og servere en meget målfarlig Helstad på topp. Disse to sammen med Andresen og Gashi lukter det gull av. Når en også har robbie winters, Sæternes, vaagan Moen, Hanstveit, Ludvigsen, Haugen, Bakke osv osv så er det bare en ting som kan felle Brann, og det er de taktiske vurderingsevnene til Mjelde. Tror han lærte mye i fjor og han vokser med oppgaven. Han beviste mye ved å ta Winters inn i varmen igjen. Tegn på klokskap.
Ellers tror jeg Kelko og Co blir de største utfordrerene. Rosenborg nr 3. Så et stykke ned til Viking,Tromsø,Start og Lyn..resten kjemper om å overleve, men det ender med nedrykk for Vålerenga og Odd. Haugesund rykker opp og forsterker sin stall med Grindheim. Molde mislykkes i kvalifiseringen mot Sandefjord.

15.apr.2007 @ 11:58
Postet av: Mulciber

Artig at lagene jeg har tippet på 1-2-3, har Davy tippet på 6-7-8

25.apr.2007 @ 01:08
Postet av: Tomcat

Denne var du heldig med Davy!

29.apr.2007 @ 16:23
Postet av: saklig at

ole er en besj

31.mai.2007 @ 19:32
Postet av: Ole Haugland &Håvard Prestmo

vålenggutt hei vålenggutt hei, vålenggutt hei hei hei!

31.mai.2007 @ 19:33
Postet av: BB

Start på 5. plass, det skal godt la seg gjøre.
Tør jeg spørre deg om hvorfor du 'alltid' legger sånn trykk på navnet Viking? Det var mest før, ikke så mye nå, men må si jeg trekker litt på smilebåndet hver gang du sier Viking. He, he.

16.aug.2007 @ 00:22
Postet av: Kari

Tror du fremdeles på dette tabellforslaget eller? Stå på videre!

20.sep.2007 @ 13:23

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5269744
hits