TV2Nettavisen

Klare til kamp

Av Davy Wathne - 08.jun.2006 @ 13:54
         Fantes det noe kjipere enn guttedagenes tapte fotballkamper?

         Ja! De gangene du møtte opp - full av kampglød og forventning - for så å oppdage at motstanderen ikke stilte.  Den snikende uroen da du var i gang med oppvarmingen -  uten at der dukket opp noen på den andre banehalvdelen. Skuffelsen over at kampen ble avlyst. Tomheten. De verdiløse gratis-poengene. An evening wasted!

         Omtrent sånn følte vi det da NRK gikk i svart - fordi journalistene ikke vant frem med sine lønnskrav og valgte streikevåpenet. Fordi de hadde en annen kamp de måtte kjempe. Fordi det var en annen tabell det var viktig for dem å klatre på. Det har vi i TV 2 respekt for. Sånn er arbeidslivets spilleregler. Men vi må innrømme at det vakte en viss jubel og lettelse da streiken ble avblåst. For det betyr at VM-kampen likevel kan spilles!

          Egentlig tror jeg NRK ler like høyt som vi av avisenes fremstilling av den kollegiale kappestriden som en krig. Men vi innrømmer at vi har ambisjoner og setter oss høye mål - forhåpentligvis til glede for seerne. Derfor hilser vi NRK velkommen på motsatt banehalvdel. Fortsatt er det litt tid til oppvarming. Og fordelen av å få ta avspark er det våre rivaler fra Marienlyst som har. Til gjengjeld skal vi ha ballen det meste av tiden. Det viktigste er imidlertid ikke hvor ofte og hvor lenge du har ballen, men hva du gjør med den når du faktisk har den. La oss komme i gang!

       

Kommentarer:
Postet av: ingvild

syns folk kritiserer deg vel hardt til tider, men du rir nok av stormen. godt lese om en bergenser som vet hva han snakker om, og som kan st for det han sier. har lest en av del p bloggen din, og jeg liker det du skriver. tenkte det kunne vre hyggelig om noen gav en positiv tilbakemelding ogs!

kos deg med fotball vm, det skal ihvertfall jeg!!

08.jun.2006 @ 17:06
Postet av: Kristian Z.

Jeg har ftt med meg at du prver snike deg unna din nrt forestende svmmetur over Vgen. Jeg vet ikke hva du sa i 2002, men iflge dette referatet fra mtet p Ricks i 2004 har du lovet svmme hvis Brann vinner serien fr du dr: http://www.skbrann.org/nyheter?nID=703

11.jun.2006 @ 23:26
Postet av: ysis

Arne Banker hele TV2. Det er ingenting som se en kamp der Arne Kommenterer.. Det er ingen kamp p TV2 som blir s bra med alle de besservisserene dere besitter. Dere kan ingenting i forhold til Arne... Og forresten .... Ich liebe Deutschland

02.jul.2006 @ 04:49
Postet av: Line

Du e min helt!

22.jul.2006 @ 17:26
Postet av: ?

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article695103.ece

27.jul.2006 @ 23:18
Postet av: odd

DA VAR DET PN IGJEN. DA ER DET FREM MED POTETGULET OG BRUSEN S ER VI KLARE

06.aug.2006 @ 17:49
Postet av: Kniksen

Ferien er over n, Davy. Sett deg ned foran tastaturet og skriv! Du er savnet.

18.aug.2006 @ 10:49

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/1428190
hits